nautilus7 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Βρίσκομαι σε δίλημα, για το ποια από τις 2 οθόνες να πάρω. Έχω διαβάσει τα αντίστοιχα θέματα και για τις 2, οπότε ξέρω πάνω-κάτω τα +/- τους. Καθαρά σε επίπεδο εικόνας καλύτερη είναι η 215TW, αφού έχει s-pva panel, έτσι; Έίναι τόσο καλύτερη ώστε να δικαιολογεί τα ~100 ? παραπάνω; Εσείς, αν δεν έπαιζαν ρόλο τα χρήματα, ποια από τις 2 θα παίρνατε; Να σημειώσω, ότι την οθόνη τη θέλω για το καινούργιο μου Η/Υ, οπότε δεν τίθεται θέμα αναμονής για κάποια άλλη.
TNT1982 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 226BW για παιχνιδια και γενικα αν εισαι τυπος "οσο πιο πολυ τοσο πιο καλα"....Εννοω παιχνιδια πουχεις αναγκη την ταχυτητα...οχι πχ κανα C&C 3... 215ΤW αν θες τα καλυτερα δυνατα χρωματα και εχεις πολυ "επιλεκτικα ματια"......αλλα σε φορουμς του εξωτερικου τυποι που θελανε πχ μονο παιχνιδια την γυρισαν πισω... και απο την αλλη καποιοι που ειχαν αναγκη τα τελεια χρωματα γυρισαν πισω την 226........Η πχ ενα παιδι απο εδω εχει την 215 και λεει πως ειναι 100% ικανοποιημενος στα παιχνιδια... στην περιπτωση της 226 προσεχε το "Λαχειο "που περιγραφεται στο ομωνυμο thread.... Ελπιζω ναχεις υποψη σου τον τροπο λειτουργιας των TFT οθονων και την αναγκη τους για native αναλυση...οποτε φροντισε και για καρτα γραφικων εφοσον χρειαζεσαι 100% ευκρινεια και ταχυτητα... Κατι αλλο που πρεπει να προσεξεις ειναι να ρυθμισεις την οθονη συμφωνα με τα γουστα σου.Τα χρωματα ειναι εντελως υποκειμενικα και μονο εσυ ξερεις ποτε φαινεται καλυτερα κατι στα ματια σου.Και ο κατασκευαστης αποσκοπει σε αυτο οποτε μην πεταξεις μπλε οθονη με το που θα δεις ενα monitor και δεν σου πολυαρεσει η εικονα του....Ρυθμισεις οχι να παιξεις 10λεπτα με τα κουμπακια ....με προγραμμα καρτας γραφικων και test screens... edit:στην περιπτωση της 226 υποψιν οτι ολα τα ΤΝ πανελς εχουν την ταση να υπερτονιζουν την κακη συμπιεση σε βιντεο κλπ....
HellasVagabond Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 215T. Την εχω 1 χρονο και δεν ειχα ποτε προβλημα σε παιχνιδια. Εκτος αν ελεγες να πας για την 245BW που εκει θα ψηφιζα αυτη λογο των 3 ιντσων παραπανω.
nautilus7 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Βασικά, τα παιχνίδια δεν με πολυνοιάζουν. Εγώ προτιμώ την 215TW λόγω καλύτερων χρωμάτων και μεγάλων γωνιών θέασης. Αλήθεια, η 226BW πως πάει από γωνίες; Για το "λαχείο" που λες (αν εννοείς τον τύπο του πάνελ) είναι λαχείο, οπότε δεν μπορώ να κάνω κάτι. Η 215Τ είναι διαφορετική από την 215ΤW.
nautilus7 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Και πως γίνεται να την έχεις 1 χρόνο; Δεν είναι τόσο παλιά!
HellasVagabond Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Την αγορασα τελικη 655 ευρω απο το Pixmania με το που την ειχε φερει. Εν ολιγοις πριν ακομα ερθει Ελλαδα.
FocusX Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Ακόμα ένας ευτυχής κάτοχος της 215 κι εγώ. Εφόσον ο φίλος έχει διαβάσει τα αντίστοιχα θέματα, δεν έχω λόγο να επαναλάβω ότι έχω πει για την οθόνη αυτή. Απλά εξαιρετική
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.