Προς το περιεχόμενο

Τα 15 καλύτερα rock συγκροτήματα

marilous07

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

:shifty:εν υπάρχει πιο γραφικό πραγμα απο το να προσπαθείς να συγκρίνεις ασχετα πραγματα με λιστες του τυπου "# καλυτερα rock/metal συγκροτηματα" και να ξεκινουν κάποιοι να αναφέρνονται σε doors who zep purple acdc floyd, αλλοι σε guns n roses aerosmith nirvana (μεχρι τωρα ταχα οι original ροκαδες), και απο την αλλοι pepers nirvana και να συνεχιζει μεχρι τα πιο εμπορικο-ψευδο-ροκ συγκροτήματα, και ο καθε ενας να περνει μια δεκαετια και ενα ειδος και να αλληλοκράζονται, αλλοι για την ταπελα του ειδήμονα της μουσικής, αλλοι για του ροκκα, αλλοι για του progressive, άλλοι για του In-cool-postgrundge και δεν συμμαζευεται.

Αυτοί που ασχολούνται και ξέρουν την ιστορία του ροκ απο τη δημιουργία του ξέρουν τι είναι το ροκ και ξέρουν πιες bands προσφεραν τι. Μην ασχολείστε και αφήστε τον κόσμο να πιστευει ότι θέλει. Το να σου αρέσουν πχ οι nirvana δεν είναι κακο. Δεν μπορεις να απορίπτεις ομως όλα τα υπόλοιπα και κυρίως τα προυπάρχοντα, αφου αυτά υπήρξαν η αιτία να δημιουργηθούν τα πρόσφατης(μιλαμε για 90s) και σημερινής επιτυχίας συγκροτήματα.Οταν ο kurt cobain 14 χρονων έκανε μάθηματα κιθάρας μάθαινε το solo του Back in Black. Δεν μπορει ο πιτσιρικάς να μου λέει ότι το ροκ ξεκινά στους Nirvana ή σε όποιους δήποτε nirvana.

Αρα λοιπόν ακούστε τη μουσική σας ροκκάδες και μη και σταματήστε να σνομπάρετε τους υπόλοιπους.

For those about to (really) rock, we salute you!

• Απαντ. 125
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Εντάξει μωρέ cool, ο τίτλος του τόπικ άμα άλλαζε θα ήμαστε οκ.

cool είμαστε απλα δεν αντεχουμε άλλο:lol:

φυσικα Pink Floyd, ισως το πιο Underated συγκρότημα της ροκ

Δημοσ.

Λοιπον να κι εγω ως φανατικος ροκας απ'την μερα που γεννηθηκα (ναι, η μητερα μου, μου εβαζε να ακουω doors και queen οταν ημουν μωρο) λεω:

1. Scorpions

2.Rainbow

3.AC/DC

4.Led Zapellin

5.Queen

6.Dire Straits (sorry for wrong spell)

7.Bon Jovi

8.The Doors

9.Rolling Stones

10.Linkin Park

11.U2

Να η εντεκαδα, τωρα:

12.Pink Floyd

13.Iron Maiden (τετοια θεση επειδη ηταν metal και πολυ λιγο rock)

14.Ramones

15.Aerosmith

Δημοσ.

1) Rolling Stones : οι πρωτοι και καλυτεροι απο ολους τους αλλους !

Rolling-Stones-en-Espana%20(03).JPG

rolling-stones3.jpg

mick-jagger-picture-3.jpg

2) Doors

The-Doors-band-photo.jpg

3) The Who

The+Who.jpg

4) Scorpions

show.jpg

5) U2

u2.jpg

6) Pink Floyd

pink_floyd.jpg

7) Joy Division

jd.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...