Προς το περιεχόμενο

Τα 15 καλύτερα rock συγκροτήματα

marilous07

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 125
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Χαίρομαι που οι Floyd πήραν την θέση που αξίζουν στο τόπικ. :-)

Αν δούμε το θέμα σαν το τι μας αρέσει, τότε σαφώς και η λίστα είναι υποκειμενική. Αν δούμε σαν το τι προσέφερε ο καθένας στην μουσική, δεν γίνεται οι Floyd να λείπουν απο το 1.

Δημοσ.
Χαίρομαι που οι Floyd πήραν την θέση που αξίζουν στο τόπικ. :-)

Αν δούμε το θέμα σαν το τι μας αρέσει, τότε σαφώς και η λίστα είναι υποκειμενική. Αν δούμε σαν το τι προσέφερε ο καθένας στην μουσική, δεν γίνεται οι Floyd να λείπουν απο το 1.

can.......

Δημοσ.

1 Scorpions

2 Metallica

3 Iron maiden

4 Dire Straits

5 Foreigner

6 MsG

7 Europe

8 AC/DC

9 Alice Cooper

10 Whitesnake

11 Kiss

12 Queen

13 Toto

14 Rainbow

15 Aerosmith

Δυστηχως 15 ειναι πολυ λιγα γιαυτο εβαλα τα Best τα ποιο νεα συγκροτηματα μπαινουν σε δευτερη μοιρα γιαυτο και δεν ειναι στην λιστα

Δημοσ.
godspeed you black emperor!(ή με το ! στο godspeed)

μετά το you !

κατά τα άλλα όταν είναι κυριακή μεσημέρι και βλέπω καράτε κιντ ή σούπερμαν τα χρόνια της νιότης, το κάνω συνειδητά, αλλά δεν είμαι και περήφανος.

όσοι λέτε Placebo, νιώθετε κάπως έτσι;

Ή ας πούμε θεωρείτε τους Placebo μεγαλύτερη μπάντα από τους Zeppelin;

• Super Moderators
Δημοσ.

μην βάζεις δύσκολες ερωτήσεις :P

εδώ βλέπουμε λίστες που δεν υπάρχουν ούτε καν στην 15αδα :o

Δημοσ.
μετά το you !

κατά τα άλλα όταν είναι κυριακή μεσημέρι και βλέπω καράτε κιντ ή σούπερμαν τα χρόνια της νιότης, το κάνω συνειδητά, αλλά δεν είμαι και περήφανος.

το έγραψα αυτό γιατί στην αρχή ήταν godspeed you black emperor! και μετά μετακινήσαν το ! αν και έκανα λάθος,στο you όχι στο godspeed.

Δημοσ.

Καθόλου έτσι.

Αλλά επειδη σε εμας αρεσει η μουσικη τους ,δεν ειναι απαραίτητο να αρέσει και σε εσενα αγαπητε.:-)

Δημοσ.

Και για εμένα στο Νο. 1 πηγαίνουν σίγουρα οι Pink Floyd. Για τα υπόλοιπα δεν έχω σκεφτεί πολύ.

Σε κάθε περίπτωση οι Placebo -άσχετα αν αρέσουν σε κάποιον ή οχι- δεν ξέρω πώς χωράνει στα καλύτερα rock συγκροτήματα. Όπως και κάποια άλλα συγκροτήματα που έχουν αναφερθεί εδώ.

Δημοσ.
οι Placebo δεν ξέρω πώς χωράνει στα καλύτερα rock συγκροτήματα.

κάπως έτσι

30 seconds to mars, hell is for heroes, metallica, filter, Placebo, The Subways, Dir en grey, Tool, Flyleaf

Δημοσ.

Να αυτό εννοώ, οι tool για παράδειγμα (λατρεμένοι εδώ και πολλά χρόνια) ανήκουν στην progressive, δεν είναι ροκ συγκρότημα με την στενή έννοια του rock. Εκτός κι αν πλέον εννοούμε ροκ ό,τι έχει ηλεκτρική κιθάρα - πράγμα πολύ αόριστο.

Όχι ότι τα genres γενικά έχουν στενές ταμπέλες, αλλά αν πχ πιάναμε progressive, alternative κτλ, όλοι αυτοί που αναφέρεις θα ήταν μέσα.

Dir en grey δεν έχω ακούσει παρεμπιπτόντως. Το ερευνώ as we speak.

Δημοσ.
δεν είναι ροκ συγκρότημα με την στενή έννοια του rock. Εκτός κι αν πλέον εννοούμε ροκ ό,τι έχει ηλεκτρική κιθάρα

κοίτα το αλλιώς, αυτές είναι οι ποιό "rock" από τις μεγάλες μπάντες (για μένα) με ηλεκτρική κιθάρα που ακούω

Δημοσ.

Ναι, κατάλαβα τι εννοεις, απλά εκανα ενα τόσο δα σχολιάκι =ρ

Ούτως ή άλλως δεν μπορώ να κατακρίνω μια λίστα που συμπεριλαμβάνει τους tool.

Εντάξει μόνο λίγο για dir en grey που άκουσα και δεν νομίζω ότι θέλω ξανά =ρ

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλοί οι Dir En Gray :P αλλα προτιμώ Maximum the hormone, Girugamesh, Stance Boys, Asian Kung Fu Generation, kai High and mighty Colour μόνο και μόνο για την τραγουδίστρια :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...