Προς το περιεχόμενο

Τα 15 καλύτερα rock συγκροτήματα

marilous07

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εμένα στους placebo μου αρέσει η μουσική τους.Δεν κοιτάω τις εξωτερικές εμφανίσεις και ούτε με νοιάζουν.Αν έχουν καλή μουσική δεν πάνε να είναι και γύφτοι.Οι rhcp είναι rock δεν μπορείς να τους πεις pop.

pes ta vre...johnykim!!!!:-D :-D :-D

• Απαντ. 125
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Tι σχέση έχουν τα συγκροτήματα που ανέφερες με το rock?

Eπειδή ο τραγουδιστής των rhcp έχει μακριά μαλλιά και είναι ημίγυμνος(παραπέμπει στον Iggy pop)και υπάρχουν κιθάρες,είναι rock?Είπαμε είναι grundge.

Για τους Placebo τι να πω..από πρεζόνια αδερφές που κάνουν την αρρώστια τους σημαία,δεν μπορείς να περιμένεις rock.

Και για όνομα όχι και στα καλύτερα 15,ούτε στα 300.

Οι RHCP δεν έχουν καμία σχέση με grunge. Καμία. Πολλοί (που δεν έχουν ασχοληθεί με τη μουσικη τους) το νομίζουν, διότι η μεγαλη τους επιτυχία συνέπεσε με την μόδα της grunge. Αλλά δεν μπορώ να το τονίσω αρκετά, έχουν τόση σχέση με την grunge όσο οι Nirvana με τη φολκ.

Επίσης, δεν ξέρω τι θα κάνω αν ξανακούσω (σε αυτό, το ίδιο φόρουμ) ότι η φήμη των Placebo εξαντλείται στο ότι είναι πρεζόνια αδερφές.

Δημοσ.

Ε, οι κλασικοί μ@λ@κες μην ψάχνεις να βρεις φίλε μου...

Τύποι που νομίζουν ότι οι μαλλιάδες είναι αλήτες... άστα μην το ψάχνεις... Άκου εσύ τη μουσικούλα σου και άσε τους άλλους να κράζουν.

Δημοσ.

Επίσης, δεν ξέρω τι θα κάνω αν ξανακούσω (σε αυτό, το ίδιο φόρουμ) ότι η φήμη των Placebo εξαντλείται στο ότι είναι πρεζόνια αδερφές.

Είναι δύσκολο να βρούμε μουσικούς σε όλα τα είδη μουσικής που να μην έχουν δοκιμάσει ναρκωτικά, είναι γενικό το φαινόμενο :mrgreen:

Από ποπ,ροκ,μέταλ μέχρι και λαικούς βάρδους :neutral:

Δημοσ.

Έχω βάλει και κάποια κριτήρια για την επιλογή τους.

• Έχω βγάλει απ' έξω τις metal μπάντες γιατί η λίστα θα ξεχείλωνε πολύ. Πάρα πολύ όμως. razz.gif
  • Δεν έχω καλλιτέχνες, αλλά ΜΟΝΟ μπάντες.

1. ShamRain
  2. Blackfield
  3. Alan Parsons Project
  4. Madrugada
  5. Muse
  6. Archive
  7. 16 Horsepower
  8. Breed 77
  9. Fields Of The Nephilim
  10. Poets Of The Fall
  11. Thirteen Senses
  12. Porcupine Tree

13. Sigur Ros
  14. Elusive
  15. Interpol

Η σειρά τους είναι τυχαία.

Standard έχω ξεχάσει κάμποσους, αλλά τί να κάνεις...; razz.gif

Και μια, ας πούμε κοντά στην πραγματικότητα λίστα, με τους TOP Artists μου είναι αυτή του Last.fm.

Δημοσ.
Είναι δύσκολο να βρούμε μουσικούς σε όλα τα είδη μουσικής που να μην έχουν δοκιμάσει ναρκωτικά, είναι γενικό το φαινόμενο :mrgreen:

Από ποπ,ροκ,μέταλ μέχρι και λαικούς βάρδους :neutral:

Ναι, το ξέρω.

Αυτό που εννοώ κυρίως είναι ότι, εκτός του ότι δεν αποτελεί κριτήριο, οι Placebo νομίζω είναι αρκετά καλό γκρουπ ώστε να μην εξαντλείται η περιγραφή τους σε πρεζόνια αδερφές. Δηλαδή οκ, εγώ είμαι φαν και κάπως προκατειλημμένη, αλλά δε νομίζω ότι ακόμα και οι μη φαν δεν το αναγνωρίζουν.

Δημοσ.
Ναι, το ξέρω.

Αυτό που εννοώ κυρίως είναι ότι, εκτός του ότι δεν αποτελεί κριτήριο, οι Placebo νομίζω είναι αρκετά καλό γκρουπ ώστε να μην εξαντλείται η περιγραφή τους σε πρεζόνια αδερφές. Δηλαδή οκ, εγώ είμαι φαν και κάπως προκατειλημμένη, αλλά δε νομίζω ότι ακόμα και οι μη φαν δεν το αναγνωρίζουν.

Καλά μη λέμε και ό,τι θέλουμε. Δεν είναι φανατικός των Placebo, αλλά δεν είναι κακό group και σίγουρα μόνο καμιά κομπλεξάρα θα έμενε σε έναν τέτοιο χαρακτηρισμό. :???:

Δημοσ.
Καλά μη λέμε και ό,τι θέλουμε. Δεν είναι φανατικός των Placebo, αλλά δεν είναι κακό group και σίγουρα μόνο καμιά κομπλεξάρα θα έμενε σε έναν τέτοιο χαρακτηρισμό. :???:

Ναι, ακριβώς το ίδιο λέμε, Bluenatic

Δημοσ.
pedia meriki exun mperdepsi to hip hop me rock stixia..imarton,,, CRANBERRIES,NIRVANA,AEROSMITH,GUNS N ROSES,The Stranglers,FLEETWORK MAC ,Dio ,Kiss ,Uriah HeeP,

Δεν καταλαβαίνω τι θες να πεις...από τα συγκροτήματα που αναφέρεις κανένα δεν κάνει κάτι τέτοιο πάντως. Βέβαια γενικά τα περισσότερα ήδη μουσικής έχουν μπλεχτεί μεταξύ τους σε κάποια στιγμή οπότε δεν βλέπω γιατί το θεωρείς τόσο τραγικό. Ο καθένας ότι θέλει κάνει.

Δημοσ.

parexigisi pedia den enousa ta sigrotimata afta pu egrapsa ,alimono mu!otan milame gia rock singrotima kathara afti den exun thesi (linkin park,limp bizkit) na leme alithies kai sosta pragmata

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...