Προς το περιεχόμενο

Τα 15 καλύτερα rock συγκροτήματα

marilous07

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Tι σχέση έχουν τα συγκροτήματα που ανέφερες με το rock?

Eπειδή ο τραγουδιστής των rhcp έχει μακριά μαλλιά και είναι ημίγυμνος(παραπέμπει στον Iggy pop)και υπάρχουν κιθάρες,είναι rock?Είπαμε είναι grundge.

Οι Prodigy είναι rock από πότε;Αν αποφάσισαν να αλλάξουν το techno/DnB/industrial κλπ ύφος στο τελευταίο τους,δεν ξέρω δεν το άκουσα.Και τα ίχνη από alternative, δεν τους <<βάζει>> στο rock.

Για τους Placebo τι να πω..από πρεζόνια αδερφές που κάνουν την αρρώστια τους σημαία,δεν μπορείς να περιμένεις rock.

Και για όνομα όχι και στα καλύτερα 15,ούτε στα 300.

• Απαντ. 125
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εμένα στους placebo μου αρέσει η μουσική τους.Δεν κοιτάω τις εξωτερικές εμφανίσεις και ούτε με νοιάζουν.Αν έχουν καλή μουσική δεν πάνε να είναι και γύφτοι.Οι rhcp είναι rock δεν μπορείς να τους πεις pop.

Δημοσ.
1.Rush

2.Porcupine Tree

3.Psychotic Waltz

4.Fates Warning

5.Dream Theater

6.Threshold

7.Queensryche

8.Tool

9.The Mars Volta

10.Nevermore

11.Iron Maiden

12.Black Sabbath

13.Deep Purple

14.Led Zeppelin

15.AC/DC

Απλά respect σε μια από τις καλύτερες progressive metal μπάντες!

Δημοσ.

1. Scorpions

2. Iron Maiden

3. Deep Purple

4. Black Sabbath

5. AC/DC

6. Led Zeppelin

7. The Jimi Hendrix Experience

8. Queen

9. Rainbow

10.Whitesnake

11.Accept (ξεφυγαμε ...λιγο!!)

12.Rolling stones

13.The Doors

14.Pink Floyd

15.DIO

Δημοσ.
Εμένα στους placebo μου αρέσει η μουσική τους.Δεν κοιτάω τις εξωτερικές εμφανίσεις και ούτε με νοιάζουν.Αν έχουν καλή μουσική δεν πάνε να είναι και γύφτοι.Οι rhcp είναι rock δεν μπορείς να τους πεις pop.

Οι RHCP είναι funk περισσότερο παρά rock...

Η λίστα μου:

1. Pink Floyd

2. Lynyrd Skynyrd

3. Who

4. Rolling Stones

5. Cream

6. Genesis

7. Queen

8. Alan Parsons Project

9. Creedence Clearwater Revival

10. David Bowie

11. Dire Straits

12. Rainbow

13. Whotesnake

14. Bon Jovi

15. Radiohead

Δημοσ.

5. Cream

6. Genesis

7. Queen

8. Alan Parsons Project

9. Creedence Clearwater Revival

10. David Bowie

11. Dire Straits

12. Rainbow

13. Whotesnake

14. Bon Jovi

15. Radiohead

Και ήμουν σίγουρος ότι μου έλειπαν κι άλλα... :-D

Δημοσ.
Tι σχέση έχουν τα συγκροτήματα που ανέφερες με το rock?

Eπειδή ο τραγουδιστής των rhcp έχει μακριά μαλλιά και είναι ημίγυμνος(παραπέμπει στον Iggy pop)και υπάρχουν κιθάρες,είναι rock?Είπαμε είναι grundge.

Οι Prodigy είναι rock από πότε;Αν αποφάσισαν να αλλάξουν το techno/DnB/industrial κλπ ύφος στο τελευταίο τους,δεν ξέρω δεν το άκουσα.Και τα ίχνη από alternative, δεν τους <<βάζει>> στο rock.

Για τους Placebo τι να πω..από πρεζόνια αδερφές που κάνουν την αρρώστια τους σημαία,δεν μπορείς να περιμένεις rock.

Και για όνομα όχι και στα καλύτερα 15,ούτε στα 300.

ROCK? Εγώ σου μιλάω για μουσική. Δεν σου μιλάω για Rock, Hard Rock, Metal, Heavy Metal, Black Metal, Soft Rock, Grundge και χίλιες δυο μ@λ@κισμένες ταμπέλες.

Το να μην σου αρέσουν είναι άλλο καπέλο από το να τους κράζεις. Εμένα δεν μου αρέσουν καθόλου οι Dream Theater, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να τους κράξω, καθώς είναι μπαντάρα.

Όσο για το αν είναι αδελφή ο οποιοσδήποτε καλλιτέχνης... μαγκιά του... Η σεξουαλική ταυτότητα του καθενός είναι προσωπική του επιλογή και δεν με ενδοιαφέρει καθόλου. Σε ενδοιαφέρει πολύ τι κάνει στο κρεβάτι του ο άλλος ή σε ενδοιαφέρει τι μουσική βγάζει.

;)

Δημοσ.

Ρε παιδία τα πράγματα είναι απλά:

- Ή κάνεις μια όσο γίνεται αντικειμενική λίστα με βάση κριτήρια όπως συνεισφορά στη μουσική, πωλήσεις, κλπ.

- Ή γράφει ο καθένας ότι γουστάρει περισσότερο και τελειώνουμε.

Από τη στιγμή που κάνουμε το δεύτερο ότι και να λέμε δεν έχει νόημα. Και έμενα μου φαίνεται γελοίο να έχεις καλύτερο rock σχήμα τους Placebo αλλά ο άνθρωπος τους γουστάρει, τι να κάνουμε?

Δημοσ.

Ε ναι! Αλλά ποιος τους έχει ως καλύτερο?

Και κάτι ακόμα... Είναι άδικη η σύγκριση 70's με τα σημερινά συγκροτήματα...

Τέλος πάντων δεν έχει νόημα καθώς οι περισσότεροι μετά απο αυτά πάνε Ιερα οδό οπότε...

Δημοσ.
Τέλος πάντων δεν έχει νόημα καθώς οι περισσότεροι μετά απο αυτά πάνε Ιερα οδό οπότε...

Eεε ενταξει ειναι γνωστο οτι η λ@λ@κια ειναι το εθνικο σπορ των Ελληνων ....Να μας χαιρομαστε ....

Δημοσ.
ROCK? Εγώ σου μιλάω για μουσική. Δεν σου μιλάω για Rock, Hard Rock, Metal, Heavy Metal, Black Metal, Soft Rock, Grundge και χίλιες δυο μ@λ@κισμένες ταμπέλες.

Το να μην σου αρέσουν είναι άλλο καπέλο από το να τους κράζεις. Εμένα δεν μου αρέσουν καθόλου οι Dream Theater, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να τους κράξω, καθώς είναι μπαντάρα.

Όσο για το αν είναι αδελφή ο οποιοσδήποτε καλλιτέχνης... μαγκιά του... Η σεξουαλική ταυτότητα του καθενός είναι προσωπική του επιλογή και δεν με ενδοιαφέρει καθόλου. Σε ενδοιαφέρει πολύ τι κάνει στο κρεβάτι του ο άλλος ή σε ενδοιαφέρει τι μουσική βγάζει.

;)

Ναι αλλά ο τίτλος λέει Τα 15 καλύτερα rock συγκροτήματα

Δημοσ.
Eεε ενταξει ειναι γνωστο οτι η λ@λ@κια ειναι το εθνικο σπορ των Ελληνων ....Να μας χαιρομαστε ....

Εγώ βγάζω τον εαυτό μου απ'έξω καθώς έχω πολυ συγκεκριμένη άποψη για το θέμα.

Και τι να πει? Απλά για να μην πετάξει κανείς μέσα κανάν Μακρόπουλο και κανάν Tiesto...

Τα περισσότερο αν το πάρουμε έτσι όπως το παίρνουν κάποιοι είναι Hard Rock... ;)

Άντε 4-5 από όσα έχουν πει τα παιδιά να είναι ROCK...

- - - - - - - - -

Και τέλος δεν πα να γουστάρει ο καθένας ότι θέλει, να μιλάει καλά όμως...

Άλλο δεν μου αρέσει και άλλο είναι χάλια, αδελφές, κατασκευάσματα και πολλά άλλα.

Να μιλάμε λίγο σωστά...

Δημοσ.

;)

http://www.allmusic.com/cg/amg.dll?p=amg&token=ADFEAEE47B16D94EAE7320C59E3349DCA77AF147DD4CF7AE1A324F54D1B4235CC30A64FD4CF08796E4B374B635AAE02CBB580FD3CDA25EF6DE6037398EFED71D&sql=73:20

http://en.wikipedia.org/wiki/Rock_music

Αυτή είναι η rock, ακόμα και αν εμείς το έχουμε πάρει αλλιώς και εννοούμε άλλα όταν λέμε rock.

Δημοσ.
Ε ναι! Αλλά ποιος τους έχει ως καλύτερο?

Ο τύπος που ξεκίνησε το thread τους έχει...:-) Και ούτε και εγώ πάω Ιερά Οδό μετά!

Πάντως εγώ συμφωνώ με τον ορισμό του wikipedia, εγώ όταν λέμε τα καλύτερα rock σχήματα καταλαβαίνω και όλα τα δυνατά παρακλάδια, δηλαδή από alternative, funk, grunge μέχρι death metal.

Δημοσ.
Ο τύπος που ξεκίνησε το thread τους έχει...:-) Και ούτε και εγώ πάω Ιερά Οδό μετά!

Πάντως εγώ συμφωνώ με τον ορισμό του wikipedia, εγώ όταν λέμε τα καλύτερα rock σχήματα καταλαβαίνω και όλα τα δυνατά παρακλάδια, δηλαδή από alternative, funk, grunge μέχρι death metal.

Αυτό έλλειπε να είμαστε τόσο μα τόσο κολλημένοι και όταν λέμε rock να εννοούμε μόνο Black Sabbath, Led Zeppelin, KISS, AC/DC και τα συναφή. happy.gif

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...