Προς το περιεχόμενο

Οθονη Lg 1919s

jose

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θα ηθελα να σας ρωτησω για την οθονη LG L1919s-sf

Σε ολα τα site αναφερει οτι εχει contrast 1400:1 και 8ms

σημερα λοιπον περασα απο το πλαισιο κ ο πωλητης μου ειπε οτι εχει ερθει μια καινουργια παρτιδα απο L1919s η οποια εχει contrast 2000:1 και 5ms

Γνωρισει καποιος κατι για αυτο, γιατι μου φανηκε καπως περιεργο!!

Επισης θα ηθελα καποιος που εχει την συγκεκριμενη οθονη να μου πει τις εντυπωσεις του ευχαριστω

Δημοσ.

Ακόμη και να έχει κυκλοφορήσει με νέο πάνελ δεν πρόκειται να δείς καμία διαφορά,μαρκετίστικα κόλπα είναι...

Για εντυπώσεις κοίτα εδώ.Γενικά είναι καλή οθόνη σε παιχνίδια,εφαρμογές κ.λ.π. Με περίπου 200e που κοστίζει τώρα δε νομίζω οτι μπορείς να αγοράσεις κάτι καλύτερο.

Δημοσ.

Σε ευχαριστω πολυ..

Μια που σε βλεπω αρκετα ενημερωμενο εχεις να μου προτεινεις καποια αλλη οθονη απο 200-300 που να αξισει ομως να πληρωσω την διαφορα των 50-60 ακομα κ 100 εωρω σε σχεση με τη 1919 και αυτο γιατι δεν μου πολυ αρεσει η silver και black δεν βρισκω πουθενα

Δημοσ.

οχι για wide δεν ενδιαφερομαι μονο για 4:3 19' αν εχεις κατι να προτεινεις ειμαι ολος αυτια!

Δημοσ.

Απο τις καλύτερες κατα τη γνώμη μου οθόνες της lg είναι η L1932P και η L1970HR.

Και οι δύο έχουν ποιοτική εικόνα και κοστίζουν κάτω απο 300ε,η 1970 πιστεύω είναι ο λόγος που έγινε γνωστή η lg(εκτός της 0pixel εγγύησης). :-D

Επίσης είναι πανέμορφη!!

Δημοσ.

Egw pali tha sou protina gia 20++ inches...

Me ton kathforo pou exoun parei oi times kai na mhn exeis twra ta lefta se ligo kairo me ta idia lefta pairneis 22'...

mh ksexnas oti oi inches pote den einai arketes..

Epishs, mh kolas me wide 'h 4:3.. h lush einai mia: WIDE

ekei pane oles, exei katakleistei h agora me wide...

ki egw den hthela na allaksw thn LG mou (L2000C) alla molis phra mia 22ara ths Dell wide (E228WFP) ta eida ola alliws... ;)

Δημοσ.

Βασικα δεν θελω wide γιατι δεν μου καθονται καλα στο ματι κ εχω καταληξει σε μια απο αυτες τις 3

LG 1900R -BF

LG 1960TR

LG 1970HR

ολες εχουν τα ιδια χαρακτηριστικα εκτος απο τιν 1900 που αλλοι την δινουν 2000:1 με 4ms και αλλα site την δινουν 3000:1 με 2ms!!! γνωρισει κανεις τπτ?

ποια προτεινετε?

Ευχαριστω

Δημοσ.

Φίλε jose, έχω την 1919 και έχει contrast 1400:1 και 8ms. Σαν οθόνη είμαι πολύ ευχαριστημένος και πιστεύω οτι για τα λεφτά της είναι οτι καλύτερο μπορείς να πάρεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...