Melissa_virus Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Κάτι δεν πάει καλά με το raid 0. Πιάνει πολύ πολύ πολύ χαμηλές ταχύτητες. Ορίστε μια photo: Οι δίσκοι είναι 2 36αριδες raptor western digital. Και το motherboard το asus p4p800-e deluxe Α και κάτι άλλο. Εκτός από τους δίσκους σε raid, δεν βλέπει άλλον sata δίσκο! Δεν ξέρω γιατί αλλά κάτι δεν πάει καλά. Καμία ιδέα?
ItsToasted Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Prota ap ola prepei na mas peis ti apotelesmata perimenes...
Melissa_virus Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Καπου στα 90mb/sec average. για να μην πω και παραπανω.
ItsToasted Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 An einai katharoi oi diskoi sou dld mono windows setup auto einai kai to megisto pou boreis na piaseis. Dokimase omos na valeis to raid ston promise controler pou prepei na einai kaliteros apo ton ICH. Kata ta alla mia hara mou fenete. Average me 2x120 sata WD eixa 71Mb/s
Melissa_virus Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Οι δίσκοι είναι raptor. το 71 ειναι πολύ λίγο. ένας φίλος μου πιάνει 112 average με 2 raptor... Οπότε το 71 πίστεψέ με είναι τραγικά λίγο...
Lafas1987 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=187639
Melissa_virus Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Ακριβώς. Τέτοιες ταχύτητες πιάνουν οι raptor. Εμένα όμως τι τρέχει και δεν πίανει όσο θα έπρεπε?
iced Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Γεινκα πρεπει να εχεις σωστος drivers πανω και να παιξεις με το cluster size.... Αυτο που εχει σημασια και γιαυτο πληρωνεις τον ραπτορ ειναι το access time που το εχεις... Επισης πες μου ποιο μοντελο εχεις? ADFD ή GD????
Melissa_virus Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 gd εχω. και τους drivers τους σωστούς. είχα βάλει λάθος και τους διόρθωσα. Αλλά δεν άλλαξε τίποτα στο benchmark.
Lafas1987 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Πόσο καιρό τους έχεις? Ρωτάω αν έχεις δικαίωμα αλλαγής...
ItsToasted Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Vlepontas to peak sto 180 mou fenete oti einai igiestatoi oi Raptor sou. Tora tha epikedrona to provlima ston controler, sta driver tous kai sto poso fragmented einai oi diskoi sou. Episeis dokimase na apenergopoiiseis to indexing kai to restore.
Melissa_virus Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Οι δίσκοι είναι ολοκαίνουργοι. Τους πήρα μεταχειρισμένους, και τι κρίμα κάηκαν και τους έστειλα στην wd και μου στείλανε new. Δεν ξέρω πως πάει η εγγύηση αν ξεκινάει από την αρχή η από εκεί που ήταν οι πρώτοι. Οπότε ή 5 ή 3 χρόνια θα έχουν. Αλλά δεν υπάρχει δικαιολογία για την αλλαγή τους. Οπότε δεν παίζει. Θα τα ξαναψάξω αυτά που μου λες ItsToasted . Αν και θεωρώ ότι είναι μια χαρά. Ίσως κάτι να έχει το motherboard.
Lafas1987 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Όταν αγοράζουμε ένα προιόν έχουμε το δικαίωμα επειδή έτσι μας αρέσει και χωρίς κάποιοιον ιδιαίτερο λόγω, εντός 10 ημερών να το πάμε πίσω και είτε να πάρουμε τα λεφτά μας είτε να μας κάνουν κάποια πίστωση. Εγώ είχα αγοράσει έναν 36άρη raptor από το Πλαίσιο το οποίος ήταν GD και όχι ADFD. Το κατάλαβα μετά από έναν μήνα, καθώς δεν ήξερα ότι η WD το 2006 με την κυκλοφορία του 150άρη έριξε και μια ανακατασκευή στους μικρούς της. Οπότε είχα στα χέρια μου πιο παλιό προιόν και συγκεκριμένα του 2003, μιας και τότε βγήκαν. Έστειλα email στο Πλαίσιο και ήμουν πολύ απόλυτος σε αυτά που έλεγα. Με πήραν τηλέφωνο και κατόπιν συζήτησης μου τον αλλάξαν με τον 150άρη πληρώνοντας την διαφορά. Απλά η ADFD είναι πιο γρηγοροι και γι'αυτό στο είπα αν μπορείς να τους αλλάξεις. Είναι και πιο αθόρυβοι λένε. Εγώ δεν είναι διαφορά στον θόρυβο με τον μικρό 36αρη GD και τον 150άρη....
Melissa_virus Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Μόλις έβαλα και τους πιο new new drivers αλλά το benchmark βγαίνει ακριβώς το ίδιο... Lafas1987 νομίζω ότι αυτό δεν ισχύει για όλα τα καταστήματα. Η επιστροφή εντός 10 ημερών. Από θόρυβο ούτε που ακούγονται. Mόνο όταν κλείνω το pc κάνουν ένα klak που από ότι μου είπανε το κάνουν όλοι. Ναί οντος είναι πιο γρήγοροι οι adfd αλλά ελάχιστα. Απλά το καλό τους είναι τα 16mb cash.
Lafas1987 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Ισχύει σε όλες αγορές μέσω internet. Δεν ξέρω αν ισχύει σε όλα τα καταστήματα. Πραγματικά το Raid0 δεν το γουστάρω καθόλου. Λέω 1000 ευτυχώς που πήρα τον 150άρη. Αν είσαι μέσα στην εγγύηση κατέστρεψέ τους και κάνε πιστοτικό. Πάρε τηλέφωνο το μαγαζί και πες ότι ήδη σου έχουν χαλάσει και αν μπορείς να κάνεις πιστοτικό. Όταν που το Ok κατέστρεψέ τους και είσαι πένα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.