BiSoNaSs Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 To Τροφοδοτικό δεν είναι αστείο . Είναι παρα πολυ σημαντικό να είναι ΚΑΛΟ και ΣΤΑΘΕΡΟ . Είναι να λάθος να μην αναγνωρίζεις την αξία και την σημαντικότητα του . Ενα ΟΧΙ καλό τροφοδοτικό , Μπορεί να σου βγάλει ΧΙΛΙΑ ΔΥΟ προβληματα. Αλλες φορές είναι ευκολο να βρείς τι φταίει αλλες φορες σου κάνει τοσο περιεργο προβήμα , που δυσκολα σαν βλάβη πάει το μυαλο σου οτι φταίει το τροφοδοτικό . Ασε που το τροφοδοτικό είναι αποκλειστικά υπευθυνο για το ρευμα που περνάει μέσα στο PC . Ενα όχι καλό τροφοδοτικό μπορεί να σου κάνει Ζημία , και σε αλλο Hardware Μέσα στο PC . ΜΗΝ τσιγκουνευεσαι τα Χρήματα για ένα τροφοδοτικό . Αμα θές να κάνεις οικονομία κόψε απο αλλου .ΟΧΙ απο το τροφοδοτικό .
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Moderators Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Συμφωνω απολυτα! Με εβγαλες απο τον κοπο να τα γραψω... (ασε που εγω δεν θα τα εγραφα τοσο ωραια...)
washcloud Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 ..exei se ka8e sxedon grammh toy teleytaioy toy post thn leksh "trofodotiko" o BiSonaSS...den kserw gia ton sotosko,emena pantws me epeise gia thn aksia enos kalou trofodotikou!
sotosko Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Μια ακομα ερωτηση. Σε τι θερμοκρασια πρεπει να δουλευει ο επεξεργαστης μου σε idle και σε τι θερμοκρασια σε full load ? Τωρα ειναι σε idle 52 C ! Ειναι σωστο αυτο ?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Moderators Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Αμα ξεπερασει τους 60-65 full load, πρεπει να το κοιταξεις το θεμα..
sotosko Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Σε full load πιανει 64 C ! Αλλα αν σκεφτεις οτι εχω βαλει το ανεμηστηρακι του CPU στο Ultra Quiet και δουλευει μονο στα 1700RPM οταν ειναι full load, μια χαρα δεν ειναι ?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Moderators Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Οχι. Εμενα η Zalman 7000 κραταει τον 3500+ στους 44 full load. Με 64 βεβαιως και δεν υπαρχει προβλημα, αλλα θα σου ελεγα να βαλεις θερμοαγωγιμη παστα και να μην το εχεις στο Ultra quiet. Οχι οτι με 64 θα εχεις προβλημα αλλα λεμε...
sotosko Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Οκ, θα το κοιταξω αυριο. Πληροφοριακα δεν εβαλα ποτε θερμοαγωγιμη παστα δικια μου, εχει την δικη του που ειχε η ψυκτρα επανω. Πως την αφαιρω την παλια παστα ? Με οινοπνευμα ? Εχω ακουσει οτι η Artic Cooling ειναι η καλυτερη. Ισχυει ?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Moderators Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Ναι παρε την Arctic Silver για καλυτερα (ή τη Ceramique που δεν ειναι ηλεκτρικα αγωγιμη), αλλα ΠΡΟΣΟΧΗ μη σου σταξει πουθενα! Την αφαιρεις οντως με οινοπνευμα και λιγο ψυσιμο (απαλα). Το οινοπνευμα να αγγίξει μονο το καλυμμα του επεξεργαστη και την ψυκτρα και τιποτα αλλο! (για παν ενδεχομενο τα λεω...)
sotosko Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 GeorgeMan με ποιο προγραμμα μετρας την θερμοκρασια του επεξεργαστη σου ? Εγω εχω το AsusProbe 2 της mb αλλα σε σχεση με το Intel Thermal Analysis λεει βλακειες. Σε full load το asus λεει 68 το πολυ ενω της Intel λεει 54 το πολυ. Ποιο να πιστευω ?
sotosko Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Εχω τον Intel E6600 και motherboard Asus p5b. Το everest λεει στην cpu 62C και λεει και Core #1 44C και Core #2 44C. Πως γινεται να εχει ολοκληρη η cpu θερμοκρασια 18 βαθμους παραπανω απο οτι εχουν οι πυρηνες (που ειναι το πιο θερμο μερος) ? Μηπως δεν μετραει σωστα το motherboard ? Και στο bios λεει θερμοκρασια 60C. Ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.