BiSoNaSs Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 To Τροφοδοτικό σου κάνει .. μην σε απασχολεί Αυτό που θα έπρεπε να σε απασχολεί όμως είναι , οτι αν εστω και λίγο , ετσι για να περάσει η ώρα παίζεις και κανα παιχνιδάκι στο pc , και θα θές να παίζεις γενικότερα που και που κανα παιχνιδάκι, τότε θα πρέπει να αναβαθμήσεις την κάρτα πολυ πιο σύντομα απο οτι θα πρέπει να αναβαθμήσεις το όλο συστημα . Καί όταν ερθεί αυτή η ώρα. Σε εναν χρόνο για παράδειγμα , τότε το Τροφοδοτικό σου μπορεί και να μην κάνει . Διότι μπορεί απο επεξεργαστική ισχυή να μην έχεις άμεσο πρόβλημα για 2 περίπου χρόνια , απο 3d ισχυη όμως θα έχεις αν σε εναν χρόνο θες να παιζεις κανα παιχνιδάκι που θα βγαίνει. Αυτά βέβαια αν ΘΕΣ που και που να παιζεις κανα παιχνιδι. Αν δεν παιζεις τότε δεν έχεις προβλημα. Αν παίζεις όμως , τότε καλυτερα πάρε απο τώρα κανα 580W PSU τουλάχιστον. Εγω έχω ένα TAGAN 480w εδώ και 7 μήνες , και απορώ με τον εαυτό μου που δέν είχα πάρει μεγαλυτερο.
sotosko Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Τα παραγγειλα! Αυριο μαλλον τα περιμενω...
Candyman® Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Τι ακριβως εννοεις δεν στεκουν? 265w combined στις 5v+3.3v? Και τα 32Amperes combined στις 12βολτες από 36 που είναι το θεωρητικό μέγιστο έργο πάλι σαν μικρή μείωση μου φαίνεται. Αποκλείεται όσο αποτελεσματικό κι είναι το Active power factor correction του, να κάνει τέτοια πράγματα (εκτός αν έχει πολλούς μετασχηματιστές αλλά σε αυτό το κόστος δεν νομίζω να παίζει!). Αν του ρίξουν αυτά τα φορτία (π.χ. με κανένα Chroma) πάνω και τα σηκώσει, το βλέπω χλωμό. Μην κοιτάμε τι γράφουν τα sites που κάνουν tests. Το 90% των review τροφοδοτικών στο net είναι ελλειπή και λανθασμένα.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Moderators Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 1) Eιναι λογικα μειωση αν αναλογιστεις οτι ειναι Enermax και οτι τα Galaxy εχουν μειωση μηδεν! 2)Το combined των 5 και 3,3 που κολλαει? 3)Δεν ειναι ουτε review ουτε τι γραφει ενα κοινο site, αλλά το site της ιδια της κατασκευαστριας εταιρειας.
Candyman® Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 1) Eιναι λογικα μειωση αν αναλογιστεις οτι ειναι Enermax και οτι τα Galaxy εχουν μειωση μηδεν!2)Το combined των 5 και 3,3 που κολλαει? 3)Δεν ειναι ουτε review ουτε τι γραφει ενα κοινο site, αλλά το site της ιδια της κατασκευαστριας εταιρειας. Θα σου εξηγήσω άλλη φορά γιατί φεύγω για τετραήμερο...
sotosko Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Παιδια, θα χρειαστω να αγορασω και θερμοαγωγιμη παστα ή εχει πανω η ψυκτρα του επεξεργαστη ?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Moderators Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Εξαρταται την ψυκτρα. Αρκετες εχουν, αλλά για ακομα καλυτερα αποτελεσματα, παρε μια να την εχεις και για πιο μετα.
sotosko Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Λεω για την μαμησια ψυκτρα της Intel ! Αυτη εχει ?
sotosko Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Επισης αλλη μια ερωτηση. Αν αλλαξω τα motherboard,επεξεργαστη και καρτα γραφικων και δεν ξαναεγκαταστησω τα windows xp αλλα τα αφησω ετσι οπως ειναι τωρα τι πιθανοτητες εχω να ξεκινησει και να μην βγαλει μπλε οθονη ?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Moderators Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Η μαμισια εχει μια θερμοαγωγιμη ταινια, που ειναι μιας χρησης, και οχι και τοσο καλη... Αμα αλλαξεις ολα αυτα, και να αναψει το συστημα (πιθανοτητα 5%), θα γινει ενα ΧΑΟΣ απο drivers, και καταλαβαινεις πως θα πηγαινει...
sotosko Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Ποια θερμοαγωγιμη παστα μου προτεινεται να παρω ?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Moderators Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Arctic Ceramique για να εισαι σιγουρος ή Arctic Silver 5.
sotosko Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Αν παρω αυτην την καρτα γραφικων θα την σηκωνει το τροφοδοτικο μου? Ειναι καλη ? Πολυ φθηνη δεν ειναι ?
BiSoNaSs Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Αν παρω αυτην την καρτα γραφικων θα την σηκωνει το τροφοδοτικο μου? Ειναι καλη ? Πολυ φθηνη δεν ειναι ? Sotosko, τα είπαμε. Πάρε λίγο μεγαλυτερο τροφοδοτικό . Δεν θα πάθεις τίποτα. Την σηκώνει η όχι δεν υπάρχη λόγος να είσαι οριακά στα watt απο τώρα . Το Pc το αγοράζεις για να το έχεις 2-3 χρόνια . Ενδιάμεσα οι περισότεροι απο εμάς κάνουμε μια αναβάθμιση στην κάρτα . Τα Watt δεν είναι πρόβλημα . Τα Amper στο 12v rail είναι συνήθως το προβλημα . Συνεχίζεις να αλλάζεις κάρτες να πάρω αυτήν την σκηκώνει ? να πάρω την άλλη την σηκώνει ? δεν σε βλέπω όμως να αλλάζεις τροφοδοτικό . Πάρε ένα 580-600W καλό να τελειώνουμε . Μην φοβάσε δεν καίει 600w επειδή είναι 600αρι. Δεν θα πληρώνεις πολλα ΔΕΗ . Θα καίει όσα χρείαζεται να κάψει. Συνήθως πολύ λιγότερα Watt . Αυρίο ίσως αλλάξεις κάρτα , ίσως βάλεις και κανα LED FUN , ίσως και κανα Neon bar , ίσως θες καποια στίγμή να βάλεις και 1-2 Σκληρους δίσκους ακόμα , ϊσως και θες στο μέλλον να έχεις και 1-2 Εξωτερικους σκληρους. Μην βάζεις τον ευατό σου σε αυτην την θέση απο τώρα , και περιορίζεσαι στα 470W . Απο την στιγμή που παίζεις παιχνίδια , τα 470w είναι οριακά . Σήμερα μπορεί να μην έχεις προβήμα , σε κανα χρόνο μπορεί να έχεις αμα θες να αλλάξεις κάρτα . Ενα 580w τροφοδοτικό , δεν είναι και ΤΟΣΟ πια ακριβό , σε σχέση με ενα αντίστοιχο 470w .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.