Προς το περιεχόμενο

Απορία σχετικά με Χ1950 Pro ΑGP

Suicida

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε όλους,

Πρόσφατα αγόρασα μία GECUBE X1950PRO AGP 256, το πρόβλημα είναι ότι μερικές φορές σε παιχνίδια με υψηλές απαιτήσεις και σε high details μου βγάζει μπλε οθόνη η οποία αναφέρει ότι το ati2drv έκλεισε.

Υπάρχει περίπτωση να οφείλεται σε ανεπαρκή ισχύ από το τροφοδοτικό, γιατί ακόμα δεν το έχω αλλάξει και είναι 360 W ένω στα specs της κάρτας αναφέρει ότι θέλει 450 W, ή μήπως στον επεξεργαστή που είναι 2,4 GHz?

PS Τώρα θα βάλω έναν Pentium 4 3.4 Extreme Edition πρέπει να αλλάξω το PSU?

Thanxx...

Δημοσ.
Γεια σε όλους,

Πρόσφατα αγόρασα μία GECUBE X1950PRO AGP 256, το πρόβλημα είναι ότι μερικές φορές σε παιχνίδια με υψηλές απαιτήσεις και σε high details μου βγάζει μπλε οθόνη η οποία αναφέρει ότι το ati2drv έκλεισε.

Υπάρχει περίπτωση να οφείλεται σε ανεπαρκή ισχύ από το τροφοδοτικό, γιατί ακόμα δεν το έχω αλλάξει και είναι 360 W ένω στα specs της κάρτας αναφέρει ότι θέλει 450 W, ή μήπως στον επεξεργαστή που είναι 2,4 GHz?

PS Τώρα θα βάλω έναν Pentium 4 3.4 Extreme Edition πρέπει να αλλάξω το PSU?

Thanxx...

afou vrikes ti ftei.. theleis epiveveosi?

aneparkia PSU sigoura file mou..

Δημοσ.

Ευχαριστώ όλους για την γρήγορη απάντηση. Αν και off-topic χωρίς να πάρει μεγάλες διαστάσεις το θέμα μπορείται να μου προτείνετε κανα δύο τροφοδοτικά για το συστημά μου max 100Euro?

Thanxxx...

Δημοσ.

Δεν αξιζουν τα παραπανω χρηματα αναλογικα την παραπανω αποδοση...

(Παιρνω αφορμη απο ενα τοπικ που ειχε ανοιξει ενα παληκαρι που τους ειχε βρει με 50-60 ευρω διαφορα.Εαν εσυ βρηκες καμια ευκαιρια~90?/100? καλα το εκανες.)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...