nk7686 Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 γεια σας...όπως φαίνεται δεν ξέρω και πολλά από mac. το δίλημμα μου είναι το εξής: θέλω να γυρίσω από windows σε mac αλλά χρησιμοποιώ το autocad που τρέχει μόνο στο πρώτο. πείτε ότι δεν υπάρχει θέμα αφού τα καινούρια mac δέχονται και windows, αλλά πραγματικά με συμφέρει να αλλάξω? εντάξει είναι πιο σταθερά ,πιο ντιζαϊνάτα και σαφώς καλύτερα ,αλλά με τα ίδια λεφτά παίρνεις ένα notebook με καλύτερα τεχνικά χαρακτηριστικά... και για να καταλάβω ,τι πληρώνεις στα mac περισσότερο? έχουν αντοχές ,κρατάνε χρόνια που λέμε ή θα πάρω ένα macbook pro τώρα και μετά από 2 χρόνια θα πρέπει να το αλλάξω?(έχουμε κι άλλα έξοδα) πραγματικά χρειάζομαι ένα χέρι βοηθείας. ένας γνωστός δουλεύει στη microsoft και πρότεινε στον πατέρα μου να πάρουμε toshiba... δεν ξέρω... θέλω να κάνω μία αγορά που θα λέει ...όχι θα τη μετανοιώσω... είναι καλά τα mac στην αντοχή? ρωτάω πολλές φορές γιατί το παλιό μου notebook( fujitsu siemens) τα έπαιξε... ευχαριστώ εκ των προτέρων,φιλιά σε όλους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dali13gr Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Κοίταξε, όταν βγήκαν τα συγκεκριμένα, ήταν τα πιο γρήγορα λάπτοπ για...Windows! Και παραμένουν αν θέλεις τη γνώμη μου. Είναι πολλά που παίζουν ρόλο πέρα από το λειτουργικό που είναι το σημαντικότερο. Η ποιότητα κατασκευής, το βάρος, η αυτονομία...Αυτό όμως που παίζει εξίσου σημαντικό ρόλο και δεν μπορείς να το αξιολογήσεις από τα γραπτά ενός φόρουμ, είναι ότι είναι Apple. Είναι η ίδια αίσθηση που δίνει στους γνωρίζοντες μια Alfa Romeo. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daniel's_saving_grace Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 1. Ο κύριος λόγος για να πάρεις Mac είναι για να τρέχεις MacOS. Κατά συνέπεια, εφόσον θες να τρέχεις το AutoCAD θα έλεγα ότι δεν είναι και η καλύτερη επιλογή. Κι αυτό γιατί ή θα τρέχεις windows στο Mac που είναι δυνατό, μεν, αλλά κατά τη γνώμη μου κρίμα και ίσως παράλογο, ή θα βάλεις το parallels που σου επιτρέπει να τρέχεις τα windows ταυτόχρονα με το MacOS που όμως ούτε αυτό είναι λογική λύση στην περίπτωσή σου καθώς το AutoCAD μπορεί να χρησιμοποιηθεί για βαριές εργασίες και τότε μάλλον απλά θα έχεις ένα ισχυρό μηχάνημα που θα το γονατίζεις χωρίς λόγο. 2. Η άλλη λύση είναι να αλλάξεις πρόγραμμα. Το πιο διαδεδομένο είναι το Vector (http://www.nemetschek.net/) που τρέχει σε Mac + Win. Δες και μάθε αν σου κάνει. Είναι καλό πρόγραμμα αλλά ίσως δε σου κάνει για κάποιο λόγο. Δυστυχώς εμπίπτεις στη μία και μοναδική κατηγορία που δεν προτείνω να αλλάξουν σε Mac. Αυτούς που δουλεύουν συγκεκριμένο επαγγελματικό λογισμικό που υπάρχει μόνο σε win. Από εκεί και πέρα, αν σου αρέσουν τόσο τα Mac, θες να δώσεις κάτι παραπάνω για design ΧΩΡΙΣ τα πλεονεκτήματα του MacOS τότε είσαι ελεύθερος να το κάνεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thresher Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Μπορείς αν δεν το θες μόνο για την δουλειά να το πάρεις, και στην δουλειά να τρέχεις κανονικά win απο boot camp και για σένα μπορείς να μπαίνεις στο macosx. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dali13gr Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Παρεπιπτόντως, μήπως πρέπει να μεταφερθεί στο Apple section το παρόν thread; Δεν είμαι υποψήφιος mod, απλά το έψαχνα στο Apple και παραξενεύτηκα που δεν το βρήκα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nk7686 Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 ευχαριστω για τη βοηθεια,αλλα και παλι αναποφασιστη ειμαι... τελος παντων. παρατηρησα πως στην ιστο σελιδα της rainbow αλλαξαν οι τιμες στην ελληνικη εκδοση...ειναι πλεον οι ιδιες με την αγγλικη ,σε περιπτωση που καποιος ενδιαφερεται. φιλια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.