Προς το περιεχόμενο

Φέρτε το πριόνι

Fan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το αστείο είναι ότι αν αυτά τα τραγούδια τα τραγουδούσε καμιά Βανδη κλπ κανένας δε θα έλεγε τίποτα, άσχετα από το πόσο γελοίους στοίχους έχουν .

Αυτό το ντου από παντού αν το τραγουδούσαν οι "Αντίδραση" θα είχε γίνει ύμνος

:mrgreen: :mrgreen:

• Απαντ. 179
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Members
Δημοσ.

Π.χ. ο στίχος "μωρό μου σόρυ, μα έχω βρει καλύτερο αγόρι", δεν είναι φτιαγμένος για παρατράγουδα; Τί έχει να ζηλέψει από τον Παρασκευά δηλαδή; :) :) :)

Δημοσ.

ρε παιδια ο καρβελας ειναι ενας πολυ εξυπνος ανθρωπος κ καταφερνει παντα να ασχολειται ολη η κοινωνια μαζι του.ελεος χρησιμοποιουντε καποιοι ανθρωποι σαν αρκουδες κ η πανια να βαραει το ντεφι κ να γυρνα να μαζευει λεφτα για να τα πηγαινει στον καρβελα.

Δημοσ.
Είναι γνωστό ότι τα γράφει ο Καρβέλας...

ΑΥΤΟΣ. Η εγκληματική βλακεία πρέπει να τιμωρείται με θάνατο.

Είναι γνωστό οτι τα αντιγράφει ο Καρβέλας...

Κάτι μου θύμιζε το Βας Βας, ωσπου άκουσα τυχαία ένα βράδι το Layla του Eric Clapton και θυμήθηκα...

Με το κλοπι πεϊστ και εγώ μπορώ να κάνω τον συνθέτη εύκολα και γρήγορα...

Δημοσ.
ρε παιδια ο καρβελας ειναι ενας πολυ εξυπνος ανθρωπος κ καταφερνει παντα να ασχολειται ολη η κοινωνια μαζι του.ελεος χρησιμοποιουντε καποιοι ανθρωποι σαν αρκουδες κ η πανια να βαραει το ντεφι κ να γυρνα να μαζευει λεφτα για να τα πηγαινει στον καρβελα.

και μετα ενα μερος των χρηματων πηγαινει στην μυτη τους γιατι αυτη την εκπομπη δεν την βγαζει νορμαλ ανθρωπος αλλοιως. παντως το περιγραφεις πολυ παραστατικα.

Δημοσ.

Θελω να πω τοσα οχι που δεν μου φτανουνε οι γνωστες στην ανθρωποτητα....

οχι no nain ﻻ ez ne nej sega nem nei tidak hayır não oxi ο καρβελας δεν ειναι εξυπνος....

Δημοσ.

αν καποιος απο εμας ειχε ενα καθυστερημενο αδερφο ξαδερφο παιδι, θα ηθελε να τον βαζουν να κανει τον καραγκιοζη στην τηλεοραση για να γελαει ο κοσμος?

Δημοσ.

Τωρα που εβαλα να το δω αυτος ο βας βας που τον λεμε διανοητικα καθυστερημενο πουλαει το αυτογραφο του εναντι χρηματων............ ο διανοητικα καθυστερημενος βασικα δεν καταλαβαινει την χρηματικη αξια ουτε την εμπορικη του αξια.

Δημοσ.
Ποιός είπε ότι ο Παρασκευάς είναι καθυστερημένος;

λεω γενικα που λεμε ολο οτι αυτοι που λενε τα τραγουδια εχουν προβλημα. μπορει να εχουν συναισθηματικο προβλημα αλλα το μυαλο τους οσον αφορα το χρημα απο οτι βλεπω ρολοι δουλευει.

Δημοσ.

Πάντως το καινούριο τραγούδι του Daddy Cool δεν λέει και πολλά.

Δημοσ.
Θελω να πω τοσα οχι που δεν μου φτανουνε οι γνωστες στην ανθρωποτητα....

οχι no nain ﻻ ez ne nej sega nem nei tidak hayır não oxi ο καρβελας δεν ειναι εξυπνος....

no nain ﻻ ez ne nej sega nem nei tidak hayır não

εεε??

Δημοσ.

Εγώ πιστεύω ότι αυτοί οι άνθρωποι στιγματίζονται ανεπανόρθωτα και δεν το καταλαβαίνουν, και η Πάνια τους κοροιδεύει μεσα στα μούτρα τους. Το ραδιοτηλεοπτικό τι κάνει;; Κι αυτή η λογική ότι αν βγάζουν λεφτά τότε αξίζει να γελοιποιούνται δεν νομίζω ότι είναι αποδεκτή. Και οι ιερόδουλες βγάζουν λεφτά για τις υπηρεσίες τους και μερικές το διασκεδάζουν κιόλας. Είναι όμως κατάπτηστες μέσα στην κοινωνία. Εγώ πραγματικά στεναχοριέμαι για κάθε καινούριο ταλέντο που ξεπετιέται από εκεί μέσα... Νομίζω ότι κανένας άνθρωπος δεν αξίζει να γελοιποιείται έτσι καθώς επίσης κανείς δεν έχει το δικαίωμα να εκμεταλλέυεται έτσι άλλους ανθρώπους, που καλώς ή κακώς έχουν μία ιδιαιτερότητα.

Θα έλεγε κανείς βέβαια ότι κι αυτοί δεν είναι μόνο θύματα, δεν τους αναγκάζει κανείς να πάνε. Είναι καθαρά δική τους επιλογή. Διαφωνώ με την συνολική φιλοσοφία της εκπομπής...

Δημοσ.

Θα έλεγε κανείς βέβαια ότι κι αυτοί δεν είναι μόνο θύματα, δεν τους αναγκάζει κανείς να πάνε. Είναι καθαρά δική τους επιλογή.

οταν δεν εισαι καλα ψυχικα δεν το αντιλαμβανεσαι κ γινεσαι ευκολα εκμεταλευσιμος.το θεωρω απανθρωπο...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...