Προς το περιεχόμενο

Φέρτε το πριόνι

Fan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εξω αυτο που ξερω ειναι οτι 8 το πρωι που ξυπνησα σημερα ακουγα εναν της λαικης που ηταν κατω απο την πολυκατοικια μου να τραγουδαει δυνατα το εξω απο τα δοντια. γαμω το σουρεαλισμο μου γαμω πρωι πρωι.

• Απαντ. 179
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το μόνο που κάνει το Je t'aime είναι να ρίχνει τις μάσκες. Είναι τα ίδια τραγούδια που ακούμε κάθε μέρα στα ραδιόφωνα και τις τηλεοράσεις απλά δοσμένα σε πιο CULT μορφή.

Με δυο λόγια λοιπόν δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιος να συχαίνεται περισσότερο αυτά παρά τα άλλα.

Δεν μπορούμε να τα σιχαινόμαστε και τα δύο εξίσου? :mrgreen:

Δημοσ.

Και βέβαια μπορείς,αλλά θα είναι λάθος!

Δεν μπορείς να βάζεις στην ίδια κατηγορία τα πολυδιαφημισμένα και <<σπρωγμένα>> μέχρι αηδίας από τα διαπλεκόμενα MMA καραγκιοζάκια τύπου Δάντη,Τσαλίκη,Gonidis(..)Μαρτάκη,Βισσοβανδή,Χ'γιάννη κλπ κλπ,με τους συμπαθέστατους τραγουδιστές του Je t'aime,που είναι σε ημι-ερασιτεχνική κατάσταση.

Οι πρώτοι μας θεωρούν κρετίνους και μας πλασσάρονται(με την αρωγή δημοσιογραφίσκων-φερέφωνων)ως οι φωνάρες που κάνουν και διεθνή καριέρα ενίοτε(η ποτέ καλύτερα; ) :-? και το μόνο που κάνουν είναι να αναμασάνε τους ίδιους τσιφτετελορυθμούς,στίχους και να κλέβουν ξένες επιτυχίες.

Οι δεύτεροι έχουν μια αφέλεια μια γραφικότητα,που συνυπάρχει με την αθωότητα, όπως μια παρέα μικρών παιδιών που παίζουν στην παιδική χαρά έχουν σοβαρό ύφος και δεν γελάνε,και λένε τα κατά συνθήκη ψεύδη(π.χ <<εγώ είμαι ο Ζορρό και σας σκοτώνω όλους>>) και όμως δεν επιτρέπεται να τα επαναφέρεις στην <<πραγματικότητα>> αλλά τα χαζεύεις και χαμογελάς.

ούτε και να τα σιχαίνεσε..

Δημοσ.

h dikia mou apopsi einai oti h blakia apla alakse prosopo.

kserete ekselisete kai kamouflarete kai auth analoga tin epoxi.

o karbelas kai o kathe karbelas epiase tin magiki sintagi kai hmaste oloi xaroumeni..

den blepw fisika kamia diaploki sto thema. toulaxisto den blepw kati kenourgio.

h idia forma htan panta. "na doume kamia blakia na gelasoume"

tha simfonisw episis me ton filo pou proanafere paliotera oti sinithizoume na exoume tin anagi na kaliptoume ta dika mas elatomata diaskedazontas me kapious "xiroterous" apo mas. auto einai mia bathia anagi mas.

opos elege kai ena stixaki "gia na leme sta paidia mas me tis meras to fws , pws yparxoun pio hlithioi eutixos!"

akoma kai h diaskedasi kai h xalarosi. auto to na gelasoume bre paidi. exei na kani me to koinoniko epipedw. diladi pisteuw pos ligo na skeutis oso kai na thes na gelasis kapia stigmi to gelio pagoni sto prosopo sou me kati tetia!

antitheta mia kalh satira exei allh esthitiki . toulaxisto ekei skeutese kai problimatizese. exei mia diafora etsi?

den kserw an exoun teliomo tetia themata...san simperasma sto mono pou kataligo einai to eksis. yparxoun poli pio ygeihs tropoi na gelasoume "OXI SKOUPIDIA KAI PLASTIKA STA KOURASMENA MAS MIALA!" sto xeri mas einai na dialeksoume. an kai sto bathos ola ksekinoun apo tin esthitiki kai tin paidia mas..

auta apo emena :)

Δημοσ.

όλοι αυτοί είναι φωτοβολίδες θα κάνουν μια μαλακία και θα τους σουτάρει η Πάνια.Έτσι δεν είπε και ο Ταμπάκης ότι βοήθησε στην τηλεθέαση της εκπομπής της και τον έστειλε για πλάκα.ήδη ο Παρασκευάς έχει καβαλίσει το καλάμι.χτές άκουσα ότι πουλάει τα αυτόγραφά του 1 ευρώ.Τέλος όταν τους έβαλε να κάνουν γυμναστική και έπρεπε να βάλουν κολάν ή φόρμα αυτός δεν την έβαλε και καλά επειδή είναι γύφτος και είναι η πρώτη φίρμα.άλλωστε όλο τα ίδια και τα ίδια τραγουδάνε οπότε θέμα χρόνου είναι ο κορεσμός τους.Πάντως και με τις φάτσες τους και μόνο γελάς!!αλλα το παραδάκι το τσεπώνουν.

Δημοσ.
όλοι αυτοί είναι φωτοβολίδες θα κάνουν μια μαλακία και θα τους σουτάρει η Πάνια.Έτσι δεν είπε και ο Ταμπάκης ότι βοήθησε στην τηλεθέαση της εκπομπής της και τον έστειλε για πλάκα.ήδη ο Παρασκευάς έχει καβαλίσει το καλάμι.χτές άκουσα ότι πουλάει τα αυτόγραφά του 1 ευρώ.Τέλος όταν τους έβαλε να κάνουν γυμναστική και έπρεπε να βάλουν κολάν ή φόρμα αυτός δεν την έβαλε και καλά επειδή είναι γύφτος και είναι η πρώτη φίρμα.άλλωστε όλο τα ίδια και τα ίδια τραγουδάνε οπότε θέμα χρόνου είναι ο κορεσμός τους.Πάντως και με τις φάτσες τους και μόνο γελάς!!αλλα το παραδάκι το τσεπώνουν.

a...esi mpikes kai sto petsi tou "paraskiniou" !

sporaki kai thriller e? :P

o re me ti asxoloumaste...

Δημοσ.

Επιτέλους και κάποιοι που δεν τους αρέσει αυτό το θέαμα στην τηλεόραση!!

Ρε παιδιά δεν έχει πλάκα να κοιτάς ορισμένους που δεν στέκουν στα καλά τους να τραγουδάνε. Είναι κατάντια και για αυτούς που τα προβάλλουν και για αυτούς που τα βλέπουν.

Δλδ αφού έχει πλάκα αυτό φαντάζεστε να δείχνει μόνο τέτοια η τηλεόραση για να "διασκεδάζει" ο κόσμος?? Χαθήκαμε.. Δηλαδή δεν μπορούμε να διασκεδάσουμε με κάτι άλλο πρέπει να βλέπουμε αυτούς τους τρελούς?

Εννοείται ότι έχω μαλώσει κι εγώ με πολλούς φίλους που είναι ξετρελαμένοι με αυτό το τσίρκο

Συγγνώμη αν ήμουν λίγο πιο επιθετικός απ' ότι έπρεπε

Δημοσ.

Δηλαδή τα άτομα με πνευματική υστέρηση όπως ο Κατέλης ή με κάποιας μορφής ψυχολογική βλάβη όπως ο Ταμπάκης είναι καλύτερα να μένουν στην στενή τοπική κοινωνία τους(χωριό,γειτονιά);

Εκεί νομίζουμε ότι καλοπερνάνε και τους φέρονται όλοι με σεβασμό και αγάπη,ενώ φευ, κανένας δεν γελάει μαζί τους ε;

Τουλάχιστον οι εκπομπές του ALTER τους έκαναν πιο εξωστρεφείς,τα κονομάνε, και στο τέλος-τέλος τους δίνουν την ψευδαίσθηση ότι είναι κάποιοι...

Δημοσ.

nai an to dis apo tin pleura oti h TV einai ena idrima-paidiki xara gia na niothoune xrisimoi diaforoi atalantoi kai nohtika kathisterimenoi tote exei mia tixh na einai xrisimo auto to xazokouti...;) metaksi astiou kai sobarou respect ston _BASSstarlet_!

auta einai ta mesa epikinonias-psixagogias tou 20 ou aiwna....

Δημοσ.

παντως δεν υπαρχουν και πολλες επιλογες στην τηλεοραση σημερα

και απο τραγουδια μια απο τα ιδια

ντου απο παντου :mrgreen:

Δημοσ.

Δεν μπορείς να βάζεις στην ίδια κατηγορία τα πολυδιαφημισμένα και <<σπρωγμένα>> μέχρι αηδίας από τα διαπλεκόμενα MMA καραγκιοζάκια τύπου Δάντη,Τσαλίκη,Gonidis(..)Μαρτάκη,Βισσοβανδή,Χ'γιάννη κλπ κλπ,με τους συμπαθέστατους τραγουδιστές του Je t'aime,που είναι σε ημι-ερασιτεχνική κατάσταση.

Οι πρώτοι μας θεωρούν κρετίνους και μας πλασσάρονται(με την αρωγή δημοσιογραφίσκων-φερέφωνων)ως οι φωνάρες που κάνουν και διεθνή καριέρα ενίοτε(η ποτέ καλύτερα; ) :-? και το μόνο που κάνουν είναι να αναμασάνε τους ίδιους τσιφτετελορυθμούς,στίχους και να κλέβουν ξένες επιτυχίες.

Έτσι! Η πλάκα είναι με μερικούς που εκφράζουν τον αποτροπιασμό τους για το φαινόμενο je t'aime, αλλά άνετα τα σπάνε στη Βίσση ή την καλούν στην εκπομπή τους, αν έχουν. Να μη σ'αρέσει τίποτα απ'τα δύο το βρίσκω λογικό, να σιχαίνεσαι τους Βισσομαρτάκηδες, αλλά να κάνεις χαβαλέ με τον Βας Βας, λογικό. Να μην ακούς Παρασκευά και να ακούς Καρρά, μου φαίνεται κουλό!

Δημοσ.

προσωπικά την έχω κόψει την τηλεόραση και είμαι καλά (ας είναι καλά ο αρναούτογλου που εκεί ξεχείλησε το ποτήρι)

για τους στυλ-κατμαν τώρα είχα μια συζήτηση με εθελοντές στο ΠΙΚΠΑ για το αν είναι σωστό που τους ξεφτυλίζουν, τους εκμεταλλεύονται κλπ και οι ίδιοι δεν είχαν καταλήξει κάπου.

Όπως ειπώθηκε οι συγκεκριμένοι άνθρωποι έχουν κάποιο πρόβλημα (ιδιαιτεροτητα μάλλον) το οποίο δεν διορθώνεται και αυτό που χρειάζονται είναι φροντίδα, ασχολία, συζήτηση για να είναι χαρούμενοι. πολύ απλά πράγματα δηλαδή.

από την μια η Πάνια δεν τους κάνει κανένα κακό από την άλλη αν κάποιος θέλει να προσφέρει υπάρχουν απείρως πιο ανιοδιοτελής τρόποι να το κανεί. το πρόβλημα με αυτά τα άτομα εξακολουθεί να υπάρχει γιατί δε νομίζω κάποιος που διασκεδάζει με τον κατμαν να ευαισθητοποίηθει για τα μογγολάκια και να κάνει κάτι γι'αυτό... οπότε το επιχείρημα ότι η Πάνια προσφέρει για μένα είναι πολύ άκυρο.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ωραία και η πλακά με την Πάνια αλλά για δείτε και το θέμα λίγο σοβαρά…. Φανταστείτε ότι αυτά τα άτομα έχουν πρόβλημα, ότι είναι διανοητικά καθυστερημένα και χρειάζονται βοήθεια και όχι να τους βγάζουμε στην tv και να τους κάνουμε ρεζίλη, και το ποιο τραγικό είναι ότι αυτά τα άτομα έχουν δικαίωμα ψήφου και καθορίζουνε το μέλλον μας…. Δεν ξερώ πλέον κατά που θα πάει αυτό το θέμα.. και αυτά τα λόγια μου τα είπε ένας ψυχολόγος που έτυχε να μιλήσω μαζί του για το θέμα.

Δημοσ.

pantopoulos sigoura to thema mporis na to dis kai apo auth tin pleura alla idika oson afora tin psifo agizi basikes arxes tis dhmokratias pou opos kai na to kanoume den mporoume na tis katalisoume.

sigoura to thema den apantiete eukola. an diladi den psifisoun KAI autoi tote mpori na sou pi kapios " pou einai h dhmokratia ? "

tha mporousan bebea na bgenoun eleutheri psifoforias me xartaki giatrou! alla egw fobame pos alloi tin kanoun tin zhmia stis ekloges kai distixos theorounte ygeihs kai einai poli megaliteri merida antropwn...

adinami mnimi isos? nai kirios auto alla as min ksefeugoume apo to thema..;)

• Members
Δημοσ.
Δηλαδή τα άτομα με πνευματική υστέρηση όπως ο Κατέλης ή με κάποιας μορφής ψυχολογική βλάβη όπως ο Ταμπάκης είναι καλύτερα να μένουν στην στενή τοπική κοινωνία τους(χωριό,γειτονιά);

Εκεί νομίζουμε ότι καλοπερνάνε και τους φέρονται όλοι με σεβασμό και αγάπη,ενώ φευ, κανένας δεν γελάει μαζί τους ε;

Θα συμφωνήσω σε αυτό το σημείο - νομίζω πως η ίδια ιστορία συνέβαινε πάντα με αυτούς τους ανθρώπους, απλώς άλλαξε το μέσο...

Παλιότερα τους έβαζαν στη μέση του χωριού και τους πείραζαν (ή ακόμα και τους βασάνιζαν) για να γελάσουν, τώρα τους βγάζουν στην τηλεόραση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...