Προς το περιεχόμενο

Φέρτε το πριόνι

Fan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το "άσ' τον τρελό στην τρέλα του" δε με βρίσκει σύμφωνο, αλλά είναι προτιμότερο από αυτό που γίνεται τώρα: η εκμετάλλευση αυτής της "τρέλας" του, προκειμένου να ανέβει η τηλεθέαση με όσους γελάνε με τα χάλια του.

Φίλε 1980, η Πάνια καθόλου καλό δεν τους κάνει, γιατί αν δεν υπήρχε αυτή και η έκπομπή της, αυτοί οι άνθρωποι δεν θα ψωνίζονταν έτσι. Είναι η ίδια που τους κάνει να πιστεύουν ότι έχουν ταλέντο στο τραγούδι, στην υποκριτική, ότι είναι σταρ. Αν δεν τους δείξει η τηλεόραση θα το πιστέψουν; Όχι. Αν τους δείξει όμως; Τότε, θα το πιστέψουν με πάθος και αν ανακαλύψουν το αντίθετο, η ψυχολογική ζημιά γι' αυτούς θα είναι τεράστια.

Δεν έχω πρόβλημα με το να γίνονται φίρμες ατάλαντοι άνθρωποι (εδώ στην Ελλάδα βγάζουμε πάμπολλους!), αλλά το να δίνουμε την εντύπωση σε ανθρώπους που έχουν μειωμένη αντίληψη της πραγματικότητας, ότι είναι σταρ με μοναδικό σκοπό να γελάσουμε "με τα χάλια τους" για μια σεζόν, είναι απαράδεκτο.

• Απαντ. 179
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Η επίδραση που έχει η δημοσιότητα σ'αυτά τα άτομα είναι ένα ζήτημα, αλλά για όσους μίλησαν για την ποιότητα και για το πού πάει η κοινωνία μας κτλ, έχω να πω το εξής. Έριξα μια ματιά στο chart με τα singles και, αν δεν ήταν τα τραγούδια του je t'aime, στις πρώτες θέσεις θα ήταν ο Μαρτάκης, η Βανδή, η Θέλξη κτλ. Τα κάλαντα της Βανδή είναι 2 φορές πλατινένια:-? ! Κατά τη γνώμη μου, λοιπόν, δεν είναι ο Παρασκευάς που ρίχνει το επίπεδο. Το επίπεδο είναι τραγικά χαμηλό ήδη. Και, τουλάχιστον, τον Παρασκευά δε θα τον δούμε (ελπίζω) να δίνει συνέντευξη σε κανέναν Χατζηνικολάου, ούτε θα ασχολούμαστε με τα ρούχα που αγόρασε από τον Κωστέτσο.

Το je t'aime και παλιότερα τα Ερωτοδικεία και τα Αυτόφωρα είναι συγκριτικά ακίνδυνα γιατί κινούνται εξ ορισμού στον χώρο του χαβαλέ.Ο χαβαλές χρειάζεται κατά καιρούς. Αν ακούς Μάλαμα ή Μότσαρτ ή Χατζιδάκι και στην ώρα του χαβαλέ σου ακούσεις Παρασκευά, σιγά τ'αυγά. Αν τα "σοβαρά" σου ακούσματα είναι η Βίσση και η Κοκκίνου, τότε είναι που υπάρχει πρόβλημα.

Δημοσ.

ένα θέμα που έθιξε ο Λαζόπουλος στην εκπομπή του την τρίτη...

Εαν το παρατηρήσατε σε πολλές εκπομπές, οι παρόντες θεατές είναι όλη η πιτσιρικαρία, παιδιά γυμνασίου κτλπ... Και ερωτόμαι, όπως και ο λαζόπουλος, αυτα τα παιδιά μεγάλωνουν με πρώτυπο τον κάτμαν???

Αν ναι, ας βάλει ο θεος το χέρι του να αλλάξει αυτή η κατάσταση γιατί η γενιά που έρχετε απο τα σκατά που είναι αυτή η χώρα, θα την οδηγήσει στα απόσκατα...

@filliposMD: Χίλιες φορές να έχει πρώτυπο την βανδή παρά τον κάτμαν... Μπορεί η βανδή σαν καλιτέχνης να είναι χάλια, αλλά τουλαχιστον δεν έχει πρόβλημα νοημοσύνης και δεν εξευτελίζετε έτσι δημοσίως.

Δημοσ.
Το "άσ' τον τρελό στην τρέλα του" δε με βρίσκει σύμφωνο, αλλά είναι προτιμότερο από αυτό που γίνεται τώρα: η εκμετάλλευση αυτής της "τρέλας" του, προκειμένου να ανέβει η τηλεθέαση με όσους γελάνε με τα χάλια του.

Φίλε 1980, η Πάνια καθόλου καλό δεν τους κάνει, γιατί αν δεν υπήρχε αυτή και η έκπομπή της, αυτοί οι άνθρωποι δεν θα ψωνίζονταν έτσι. Είναι η ίδια που τους κάνει να πιστεύουν ότι έχουν ταλέντο στο τραγούδι, στην υποκριτική, ότι είναι σταρ. Αν δεν τους δείξει η τηλεόραση θα το πιστέψουν; Όχι. Αν τους δείξει όμως; Τότε, θα το πιστέψουν με πάθος και αν ανακαλύψουν το αντίθετο, η ψυχολογική ζημιά γι' αυτούς θα είναι τεράστια.

Δεν έχω πρόβλημα με το να γίνονται φίρμες ατάλαντοι άνθρωποι (εδώ στην Ελλάδα βγάζουμε πάμπολλους!), αλλά το να δίνουμε την εντύπωση σε ανθρώπους που έχουν μειωμένη αντίληψη της πραγματικότητας, ότι είναι σταρ με μοναδικό σκοπό να γελάσουμε "με τα χάλια τους" για μια σεζόν, είναι απαράδεκτο.

η λογικη σου ειναι σωστη και εγω αυτης της αποψεως ειμαι απλα λεω οτι κανεις δεν θα τους βοηθησει ετσι και αλλοιως τουλαχιστον αυτη τους παραμυθιαζει, ξερω οτι ειναι τραγικο αλλα βλεπεις εσυ καμια αλλη προοπτικη? για να το ανακαλυψουν αυτο πρεπει πρωτα να κανουν καμια 10αρια χρονια ψυχοθεραπεια οποτε μιλαμε για ουτοπικες καταστασεις εφοσον βλεπεις οτι δεν ειναι μικροι σε ηλικια αλλα 30αρηδες 40ρηδες κτλ.

Δημοσ.
@filliposMD: Χίλιες φορές να έχει πρώτυπο την βανδή παρά τον κάτμαν... Μπορεί η βανδή σαν καλιτέχνης να είναι χάλια, αλλά τουλαχιστον δεν έχει πρόβλημα νοημοσύνης και δεν εξευτελίζετε έτσι δημοσίως.

1. Για τα δικά μου γούστα, η Βανδή (τυχαίο το παράδειγμα) εξευτελίζεται δημοσίως όταν κρεμιέται από τα ταβάνια και φοράει ρούχα χιλιάδων ευρώ για να στριγγλίζει "υποφέρω πολύ", αλλά αυτά είναι υποκειμενικά γούστα.

2. Επίσης, όταν τα παιδιά του γυμνασίου πηγαίνουν και γελάνε στην Πάνια, δε νομίζω ότι σκέφτονται "αχ και να γίνω σαν τον Κατέλη όταν μεγαλώσω". Σκέφτονται, φαντάζομαι κάτι σαν "ω ρε μιλάμε, έχω κλάσει στο γέλιο σήμερα". Αντίθετα, όταν η Βανδή βγάζει εκατομμύρια, απολαμβάνει μεγάλου σεβασμού στην κοινωνία, βγαίνει στις υποτιθέμενες πιο σοβαρές δημοσιογραφικές εκπομπές και μιλάει για το... καλλιτεχνικό της έργο, υπάρχουν πολλά κοριτσάκια που θέλουν να γίνουν σαν τη Βανδή όταν μεγαλώσουν (και άλλοι τόσοι γονείς, έτσι; ).

Δημοσ.

Κακώς όμως. Θα έπρεπε το κράτος να φροντίζει να τους προσφέρεται ψυχιατρική βοήθεια.

Η προοπτική που βλέπω εγώ είναι να μην εκμεταλλευόμαστε καθόλου αυτούς τους ανθρώπους. Να μην τους παραμυθιάζουμε καν. Απλά να τους αφήνουμε. Ίσως έτσι κάποτε το ξεπεράσουν μόνοι τους. Με την προβολή τους καταστρέφουμε. Το ότι η κατάστασή τους είναι (ή φαίνεται να είναι) μη αναστρέψιμη, δεν κάνει λιγότερο απάνθρωπο τον εξευτελισμό τους...

Φίλιππε: Μπορεί κανείς να εξευτελίζεται όσο θέλει, αν το κάνει συνειδητά και έχει επαφή με την πραγματικότητα. Αν και δεν αντέχω ούτε με σφαίρες Βανδή και συναφή, δεν πιστεύω πως η ίδια εξευτελίζεται, ούτε πως δεν έχει επαφή με την πραγματικότητα. Οι άνθρωποι αυτοί στην εκπομπή της Πάνια, όμως, εξευτελίζονται χωρίς να το ξέρουν, χωρίς να έχουν επαφή με την πραγματικότητα και τη γνώση πως η μισή Ελλάδα γελάει μαζί τους. Το ηθικό πρόβλημα του θέματος δεν είναι η παραγωγή και προώθηση ατάλαντων ανθρώπων, αλλά η εκμετάλλευση ψυχικά άρρωστων ανθρώπων.

Δημοσ.

Καλα ολα αυτα αλλα δεν καταλαβαινω που εξευτελιζεται ο κατμαν; πηγαινει στην εκπομπη λεει το τραγουδι του .αν δεν το πει θυμωνει και του κανουν το χατήρι, λεει οτι θελει, παιζει θεατρο ,αυτο κι αν ειναι team therapy

:mrgreen:

Δημοσ.

Μα ναι, είπα ότι υπάρχει ζήτημα στο θέμα της εκμετάλλευσης αυτών των ανθρώπων. Απλώς δε νομίζω ότι αυτοί ρίχνουν το επίπεδο της κοινωνίας κτλ.

Επίσης, να πω ότι δεν είναι απαραίτητο να πάσχουν από ψυχική ασθένεια αυτά τα άτομα. Μπορεί να είναι απλώς χαζούληδες, όχι τόσο ευφυείς. Βάλτε στο μυαλό σας τον μέσο άνθρωπο, που δεν είναι και κανένα αστέρι ευφυίας. Σκεφτείτε τώρα ότι το 50% του κόσμου είναι λιγότερο έξυπνο από τον μέσο άνθρωπο. Ε, τι να κάνουμε, ο καθένας όπως τον έκανε η φύση. Έναν χαζούλη δε θα τον κάνεις έξυπνο με ψυχοθεραπεία. Μπορείς όμως να μην τον εκθέτεις, αυτό είναι αλήθεια.

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν υπάρχει εκμετάλευση στον Κάτμαν και στους υπόλοιπους.Ο ίδιος ο Κατέλης είπε σε συνέντευξή του στον ταχυδρόμο οτι με τα λεφτά από τις πωλήσεις των cd αγόρασε σπίτι στη μάνα του.Οικονομικές απόλαβές έχουν και οι υπόλοιποι αστέρες της Πάνια,μάλιστα από το προηγούμενο Σάββατο τραγουδάνε όλοι μαζί σε νυχτερινό μαγαζί.Αλήθεια στην κατάσταση που είναι όλοι αυτοί θα μπορούσαν ποτέ να έχουν στη ζωή τους τέτοια μεροκάματα?Και αν υποθέσουμε οτι εξευτελίζονται για χάρην αυτών των χρημάτων δεν είναι και οι μοναδικοί που το κάνουν στη σημερινή ελληνική κοινωνία.

Δημοσ.
Δεν ξέρω αν υπάρχει εκμετάλευση στον Κάτμαν και στους υπόλοιπους.Ο ίδιος ο Κατέλης είπε σε συνέντευξή του στον ταχυδρόμο οτι με τα λεφτά από τις πωλήσεις των cd αγόρασε σπίτι στη μάνα του.Οικονομικές απόλαβές έχουν και οι υπόλοιποι αστέρες της Πάνια,μάλιστα από το προηγούμενο Σάββατο τραγουδάνε όλοι μαζί σε νυχτερινό μαγαζί.Αλήθεια στην κατάσταση που είναι όλοι αυτοί θα μπορούσαν ποτέ να έχουν στη ζωή τους τέτοια μεροκάματα?Και αν υποθέσουμε οτι εξευτελίζονται για χάρην αυτών των χρημάτων δεν είναι και οι μοναδικοί που το κάνουν στη σημερινή ελληνική κοινωνία.

Πέστα γιατί ο καθένας λέει ότι του κατέβει εδώ μέσα...

Είναι καλύτερα δηλαδή να βλέπει ο κόσμος τον Χατζηνικολάου και τον Ευαγγελάτο από την πάνια;Ποιος γελοιοποιείται τελικά περισσότερο;

Η σοβαροφάνεια σας έφαγε...

Δημοσ.

Zoύμε σε μια γαμημενη εποχη οπου αν ακουγοτανε πιο ψαγμενη ΜΟΥΣΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ θα φαινοταν 'παραξενη' στους περισσοτερους.

Δημοσ.
nick[;1592723'']Zoύμε σε μια γαμημενη εποχη οπου αν ακουγοτανε πιο ψαγμενη ΜΟΥΣΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ θα φαινοταν 'παραξενη' στους περισσοτερους.

δωσε παραδειγμα.

Δημοσ.
nick[;1592723'']Zoύμε σε μια γαμημενη εποχη οπου αν ακουγοτανε πιο ψαγμενη ΜΟΥΣΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ θα φαινοταν 'παραξενη' στους περισσοτερους.

τα αστερακια στις λεξεις δεν εβλαψαν ποτε κανεναν κατα τα αλλα συμφωνω

Δημοσ.

Ρε παιδιά συγνώμη δηλαδή προτιμάτε να ακούτε άτομα που στα επιβάλουν οι άλλοι να τα ακούς και όχι αυτους που σου φτιάχνουν τη διάθεση γιατί είναι εύθυμοι (για ορίσμένους γελίοι, έστω και έτσι).

Δηλαδή με το ζόρι να ακούσουμε Μαρτάκη, Θάνο και Γονίδη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...