guido Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 @desolatorXT δεν σε αναγκάζει κανεις να δεις τις μ@λκς του αρναούτογλου.και δυστυχώς έχουμε σοβαρότερα πράγματα να ανησυχούμε ή να χαλιόμαστε από το αν ο κόσμος γουστάρει να βλέπει αγελάδες να χέζουν. Στο κάτω κάτω τουλάχιστον οι χαζεμένοι είναι χαζεμένοι και δεν περιμένεις τπτ καλύτερο απο αυτούς.Ολοι "εμείς" οι και καλα έξυπνοι και ψαγμένοι , στην πράξη δεν βλέπω να κάνουμε και τπτ καλύτερο που να έχει και γενικό αντίκτυπο πέρα από την προσωπικη μας ζωή.Οπότε είτε αρναου βλέπει ο ένας,είτε δεν έχει καν τιβι ο άλλος , η κοινωνία ίδια μένει.so why bother?
desolatorXT Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 @desolatorXT δεν σε αναγκάζει κανεις να δεις τις μ@λκς του αρναούτογλου.και δυστυχώς έχουμε σοβαρότερα πράγματα να ανησυχούμε ή να χαλιόμαστε από το αν ο κόσμος γουστάρει να βλέπει αγελάδες να χέζουν. Στο κάτω κάτω τουλάχιστον οι χαζεμένοι είναι χαζεμένοι και δεν περιμένεις τπτ καλύτερο απο αυτούς.Ολοι "εμείς" οι και καλα έξυπνοι και ψαγμένοι , στην πράξη δεν βλέπω να κάνουμε και τπτ καλύτερο που να έχει και γενικό αντίκτυπο πέρα από την προσωπικη μας ζωή.Οπότε είτε αρναου βλέπει ο ένας,είτε δεν έχει καν τιβι η κοινωνία ίδια μένει.so why bother? συζητηση κάνουμε m8... Τι να κάνουμε δλδ για να έχει γενικό αντίκτυπο? Θες να μας πάρουν με τα καρπούζια?
guido Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 συζητηση κάνουμε m8... Τι να κάνουμε δλδ για να έχει γενικό αντίκτυπο? Θες να μας πάρουν με τα καρπούζια? φυσικά και κάνουμε συζήτηση.απλά γράφω βιαστικα και ίσως φαίνονται λίγο απότομα τα msg μου δεν ξέρω τι να κάνουμε.αυτό λέω πως έτσι και αλλίως δεν γίνεται και τπτ. οπότε δεν με ανυσηχει ή με χαλάει ή με επιρρεάζει αν ο άλλος βλέπει αρναού αντί να πίνει μπύρες με την παρέα του βραδυάτικα ή να διαβάζει κανα βιβλίο ή να ακούει κάποιο δίσκο.Κακό του κεφαλιού του.Αλλά ως εκεί.. Το προβλημα πάντως δεν είναι η τιβι.Ολοι έχουμε τιβι αλλά κάποιοι δεν βλέπουν καθόλου , κάποιοι επιλεκτικα κάποια καλά πράγματα και κάποιοι ότι μαλακία βρουν.Οπότε θέμα παιδείας , καλλιέργειας κτλ κτλ είναι όλα.Αν θεωρείς π.χ άχρηστο κάποιον που βλέπει αρναού,το ίδιο άχρηστος θα ήταν και αν δεν υπήρχε τιβι.
Socratis_g Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Οταν δλδ εσύ μου λες, οτι απολαμβάνεις να βλέπεις αυτές τις ακπομπές, ε αυτό δε σημαίνει ότι σου αρέσουν και οι ιδέες τους?... Πότε είπα ότι βλέπω σκατά και δεν το θυμάμαι? Ο μόνος λόγος που κρατάω την τηλεόραση σπίτι μου , ειναι για να βλέπω Λαζόπουλο, θέμο και σκάι, αλλιώς θα την είχα πετάξει προ πολλού... Οσο για το SKAI κάνε ένα search και θα δείς την αποψή μου γιαυτό.
desolatorXT Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Πότε είπα ότι βλέπω σκατά και δεν το θυμάμαι? Οσο για το SKAI κάνε ένα search και θα δείς την αποψή μου γιαυτό. το εσύ είναι γενικό δεν απευθίνετε σε σένα... Αλλά άσε να φανταστώ την άποψή σου για το ΣΚΑΙ... Μήπως είναι ότι "προβάλει τα ίδια προγράμματα με αυτά που αποβλακώνουν τους αμερικανούς"? Εγώ διαφωνώ κάθετα μ αυτό, το μόνο που δεν μ αρέσει στο ΣΚΑΙ είναι 1-2 ντοκιμαντέρ που δείχνει (σε καθημερινή βάση :/) για τις αμέρικανικες ομάδες διάσωσης ... Εκει θα συμφωνήσψ μαζί σου, αλλα για το υπόλοιπο πρόγραμμα πιστεύω πως έχεις άδικο...
DIMITRISG Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Παντως οφείλουμε να δωσουμε συγχαρητήρια στην Πανια γιατι δινει την ευκαιρία σε αυτους τους ανθρώπους να γίνουν διασημοι και να νοιώσουν διαφορετικά στη ζωή τους. Και δεν τους κοροιδευει καθολου. Τους χαρακτηριζει ευγενεστατους κλπ. Και το πιστευω οτι αυτοι ειναι ετσι. Τωρα αν ο κατμαν δεν μιλαει στους χωριανους του δεν το ξερω εδω το ακουσα Επισης παρατηρώ οτι πανε στην εκπομπη και κανονικοι άνθρωποι αλλα φυσικα κόβονται. Ακομα ο Ταμπακης ζήλεψε την δοξα των υπολοίπων και εκανε προσπάθειες να ξαναγυρίσει αλλα δεν ξερω τι εγινε. Δεν βλεπω τι το κακο υπαρχει με το να γινονται διασημοι απλοι καθημερινοι ανθρωποι χωρις χρηματα μεσον γνωριμιες (και ακομα χειροτερα) Ξερετε πως εκμεταλευονται οι μεγαλοι των μουσικων εταιριων κοριτσοπουλα που θελουν να βγουν στο τραγουδι;
gtsamour Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Αν ήταν ΕΤΣΙ οι καθημερινοί άνθρωποι..... καήκαμε Αυτοί είναι στην πλειοψηφία τους ηλίθιοι που καμιά επαφή δεν έχει το μυαλό τους με την πραγματικότητα.
Socratis_g Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Αλλά άσε να φανταστώ την άποψή σου για το ΣΚΑΙ... Μήπως είναι ότι "προβάλει τα ίδια προγράμματα με αυτά που αποβλακώνουν τους αμερικανούς"? Εγώ διαφωνώ κάθετα μ αυτό, το μόνο που δεν μ αρέσει στο ΣΚΑΙ είναι 1-2 ντοκιμαντέρ που δείχνει (σε καθημερινή βάση :/) για τις αμέρικανικες ομάδες διάσωσης ... Εκει θα συμφωνήσψ μαζί σου, αλλα για το υπόλοιπο πρόγραμμα πιστεύω πως έχεις άδικο... Πρίν βάλεις τόση πολύ φαντασία και πρίν διαφωνίσεις, πάνω δεξιά στο μενού του insomnia υπάρχει μια εντολή που γράφει "Αναζήτηση". Πάτα κλικ που και πού : http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=162824
desolatorXT Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Πρίν βάλεις τόση πολύ φαντασία και πρίν διαφωνίσεις, πάνω δεξιά στο μενού του insomnia υπάρχει μια εντολή που γράφει "Αναζήτηση". Πάτα κλικ που και πού : http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=162824 σοζ αλλά με τον τρόπο που το είπες νόμιζα ότι ήσουν ενάντια.... +9 και πάλι, αν και σ είχα δώσει +9 κ όταν είχες κάνει το thread.
Fan Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Έστειλα σε κάτι φίλους στην Ιταλία το Βας Βας ο Παρασκευάς και το Έξω από τα δόντια της Μαλάμο και έχει γίνει χαμός. Μου είπαν ότι όσοι έχουν δει τα video clip με τα τραγούδια έχουν τρελαθεί!!! Μια κοπέλα μάλιστα μου είπε ότι τα έδωσε σε ένα φίλο της που είναι DJ σε κλαμπάκι στη Νάπολι και θα της είπε ότι θα τα παίξει εκεί!!!!!!! Διεθνής καριέρα ο Παρασκευάς!
1980 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Έστειλα σε κάτι φίλους στην Ιταλία το Βας Βας ο Παρασκευάς και το Έξω από τα δόντια της Μαλάμο και έχει γίνει χαμός. Μου είπαν ότι όσοι έχουν δει τα video clip με τα τραγούδια έχουν τρελαθεί!!! Μια κοπέλα μάλιστα μου είπε ότι τα έδωσε σε ένα φίλο της που είναι DJ σε κλαμπάκι στη Νάπολι και θα της είπε ότι θα τα παίξει εκεί!!!!!!! Διεθνής καριέρα ο Παρασκευάς! ενταξει αυτος ειναι απιστευτη μορφη. και ο τροπος που κινειτε με κανει να ποναει το νεφρο μου. που εισαι ρε κλαπτον να ακουσεις πως το καναν το κοματι.
teo64x Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Συμφωνώ με τον desolatorXT. Αυτή η εκπομπή με κάνει να ντρέπομαι για την κοινωνία μας και για τη χώρα μας. Ειδικά όταν βγαίνουν προς τα έξω αυτά τα πράγματα, τί είκονα δίνουμε; Ναι, τώρα θα πει κάποιος "δε με νοιάζει ρε τι λένε οι άλλοι". Δε θα μπω στον κόπο να απαντήσω σε τέτοια άποψη, το δηλώνω από τώρα ("μαγκιά μου", αν θέλετε). Η Πάνια δεν προσφέρει τίποτα στα άτομα αυτά. Αυτοί οι άνθρωποι χρειάζονται σωστή, ιατρική βοήθεια, προκειμένου να ξεπεράσουν ό,τι πρόβλημα έχουν και να αποκτήσουν επαφή με το περιβάλλον. Σε αυτό το θέμα, η Πάνια επειδυνώνει την κατάστασή τους, αφού τους βυθίζει όλο και πιο βαθιά στον κόσμο τους - και το "ξύπνημα" από αυτό τον κόσμο, αν γίνει ποτέ, θα είναι πιο επώδυνο. Αν πιστεύετε ότι όλα αυτά είναι οκ εφόσον τα κάνουμε για την πλάκα μας, σκεφτείτε: Α. Ότι εκμεταλλεύεστε το πρόβλημα κάποιων ανθρώπων για να γελάσετε. Πώς θα σας φαινόταν αν ήσαστε στη θέση τους; Μπορεί να ζούσατε στο όνειρο όπου ζουν κι αυτοί, αλλά σκεφτείτε σοβαρά: πώς θα ήταν η ζωή σας; Β. Ότι αγοράζοντας τα CD αυτών των ανθρώπων (από εσάς έμαθα ότι έχουν βγάλει και CD), προωθείτε αυτή την εκμετάλλευση και υποστηρίζετε τον εξευτελισμό της μουσικής, ο οποίος στην Ελλάδα είναι ήδη σε προχωρημένο επίπεδο (κι εσείς συμβάλλετε σε αυτό, κάθε ένας που αγοράζει το CD ή/και βλέπει αυτή την εκπομπή). Φιλικά!
DIMITRISG Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Αυτα τα "ταλεντα" εχουν πέραση διοτι εχουν καποια "ιδιαιτερότητα" αν την "χάσουν" χανουν αυτοματα και την επιτυχια και την προσωπικότητά τους ζωντανο παραδειγμα : ο Ταμπάκης. Κανονικός , νορμάλ πλέον δεν τον θελουν στο je t'aime. Κάποιοι άνθρωποι εχουν γεννηθεί με εναν σκοπο τελικα και δεν πρεπει να τους αλλαξουμε ντε καλα και σωνει. ασ τον τρελο στην τρελα του
1980 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 να πω και εγω κατι. και εγω ειμαι απο τους πρωτους απο απεχθανονται την πανια , και οταν την ειδα και απο κοντα σε ενα σινεμα την αντιπαθησα ακομα περισοτερο ειναι παρα πολυ αντιπαθητικη γυναικα. Αλλα και εγω που θεωρουσα οτι αυτα τα ατομα τα καπηλευετε και το κανει οντως παρολαυτα τους προσφερει μια ψευιδαισθηση που βεβεα απεχει πολυ απο την πραγματικη τους ψυχικη θεραπεια αλλα ειναι ενα φαρμακο γιαυτους που προφανως δεν εχουν τους πορους και τους καταλληλους ανθρωπους για να τους βοηθησουν. με λιγα λογια τους κανει και νοιωθουν καλυτερα μεσα στην ψυχικη διαταραχη την οποια νοιωθουν που δεν ειναι λυση αλλα στο κρατος που βρισκομαστε , να τολμησω να πω οτι τους κανει με τον τροπο της καλο? δεν ξερω ειναι πολυ λεπτο το ζητημα και εγω δεν εχω αποφασισει ακομα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.