Προς το περιεχόμενο

Φέρτε το πριόνι

Fan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 179
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ποιος να τα γραφει αραγε τα τραγούδια

σουξεδακια ενα κι ενα

Μεγάλη επιτυχία

Είναι γνωστό ότι τα γράφει ο Καρβέλας...

αυτος η η πανια?

ΑΥΤΟΣ. Η εγκληματική βλακεία πρέπει να τιμωρείται με θάνατο.

Δημοσ.

Δε φταίει ο κατμαν, το παιδί είναι χαζό απλά.

Ο πρεζάκιας ο καρβέλας είναι για πολες κλωτσιές.

Δημοσ.

Την έχει δει και διασημότητα το χοντρό πανηλίθιο κουράδι, αυτό είναι που με κάνει να θέλω να τον σκοτώσω.

Δημοσ.

δεν ειναι βλακεια ψυχικο νοσημα ειναι. χαλαρωσε λιγο ανθρωπος ειναι και αυτος.

Δημοσ.
Την έχει δει και διασημότητα το χοντρό πανηλίθιο κουράδι, αυτό είναι που με κάνει να θέλω να τον σκοτώσω.

φταιει το μαχαιρι ή ο δολοφονος;

Δημοσ.

Ελα μωρέ μλκ τώρα, δίνεις σημασία στο χαζό. Αφού δεν έχει αντίληψη του τι κάνει.

Ο καρβέλας πίνει όλες τις πρέζες και γράφει τα σενάρια!!

Δημοσ.

Οι καλλιτέχνες του je t'aime είναι ο ορισμός των Ελλήνων σταρ!Το ανησυχητικό παραυτα δε νομίζω ότι είναι η ύπαρξη τους,παντού και πάντα υπήρχανε και θα υπάρχουνε τέτοια άτομα,ο μεγάλος αριθμός ΦΑΝ??? όμως πρέπει να μας βάλει σε σκέψεις!Και καλά κάποιοι βγάζουνε τρελλά φράγκα,οι υπόλοιποι απλώς τους αρέσει??

Δημοσ.
Οι καλλιτέχνες του je t'aime είναι ο ορισμός των Ελλήνων σταρ!Το ανησυχητικό παραυτα δε νομίζω ότι είναι η ύπαρξη τους,παντού και πάντα υπήρχανε και θα υπάρχουνε τέτοια άτομα,ο μεγάλος αριθμός ΦΑΝ??? όμως πρέπει να μας βάλει σε σκέψεις!Και καλά κάποιοι βγάζουνε τρελλά φράγκα,οι υπόλοιποι απλώς τους αρέσει??

ακριβώς.... Πραγματικά ρε παιδιά, δεν ξεκίνησα αυτήν την αντιπαράθεση γιατί πιστεύω ότι θα επηρεαστεί το επιπεδο της κοινωνίας... Αλλα ειναι περα απο τις πνευματικες μου ικανοτητες να καταλαβω, πως ειναι δυνατον να αρέσει κάτι τέτιο σε έναν ανθρωπο, και μάλιστα σε τέτιο βαθμό ώστε να αγοράσει και το cd-single...

Δημοσ.
Δεν ξέρω εαν η εφαρμογή twn greeklish είναι κάτι χειρότερο απο αυτό, αλλά αυτό δεν καθιστά το συγκεκριμένο θέμα μικρότερης σημασίας

Δε μπορείς ρε φίλε να κατηγορείς αυτόν που βλέπει κατέλη για να γελάσει (ως κοινωνικά προβληματικό) και από την άλλη να είσαι εσύ υγειής που θες να αντικατασταθεί η ελληνική γλώσσα με τα greeklish.

Κ σαν κοινωνικά προβλήματα είναι η μέρα με τη νύχτα. Το ότι γελάει κάποιος με κατέλη ή με τις αγελάδες του μέga δε συμαίνει απαραίτητα ότι ασπάζεται κ τις ιδέες αυτές.

Δημοσ.

τι να πεις..ισως τα αγοράζουν πιτσιρίκια.πως λέγαμε εμεις μικροί μαμά θέλω τον δίσκο των στρουμφ,ετσι τώρα να ζητάνε το cd-single του Κατέλη

από κει και πέρα τι βρίσκει αστείο κάποιος και τι όχι είναι καθαρά θέμα δικιάς του αισθητικής και δεν υπάρχει λόγος να την ψάχνουμε τόσο.

ομολογώ την αμαρτία μου πάντως πως έλιωσα στο γέλιο όταν είδα το παρακάτω Video με τον σάκη ρουβα του πειραιά (???) να "τραγουδάει" Αντίδραση playback στο cult festival tou Gagarin

Δημοσ.
Δε μπορείς ρε φίλε να κατηγορείς αυτόν που βλέπει κατέλη για να γελάσει (ως κοινωνικά προβληματικό) και από την άλλη να είσαι εσύ υγειής που θες να αντικατασταθεί η ελληνική γλώσσα με τα greeklish.

Κ σαν κοινωνικά προβλήματα είναι η μέρα με τη νύχτα. Το ότι γελάει κάποιος με κατέλη ή με τις αγελάδες του μέga δε συμαίνει απαραίτητα ότι ασπάζεται κ τις ιδέες αυτές.

(Όσων αφορά τα greeklish, σού είπα ότι είναι μια, έστω και λαθασμένη, ιδέα μου... Το ότι έχω μια τέτια άποψη δεν κάνει το ζήτημα αυτό μικρότερο, ή αυτά που λέω γ αυτό λάθος...)

μα βλέποντας ο κόσμος ομως αυτές τις εκπομπές δείχνει ότι της στηρίζει... Γι' αυτό και σιγά σιγά γεμίζει η τηλεόραση απο αυτές...Οταν δλδ εσύ μου λες, οτι απολαμβάνεις να βλέπεις αυτές τις ακπομπές, ε αυτό δε σημαίνει ότι σου αρέσουν και οι ιδέες τους?

Και Btw πιστεύω ότι ο αρναούτογλου είναι πολύ χειρότερος απο την πάνια... Δλδ ευχαριστεί τον κόσμο να κόσμο να βλέπει 10 ανθρώπος να κόβουν Live! τα νύχια τους? Ή να βλέπουν 10 μαντράχαλους (δεν ξέρω και πόσο χρονων είναι) να συμπεριφέρονται σαν 5χρονα και να παίζουν τα παιχνίδια που έπαιζα εγώ με τους φίλους όταν ήμουν 7-8 χρονών? Ή να περιμένουν να δούν το που θα χέσει μια αγελάδα? Ή ξέρω εγώ τι άλλο κάνουν εκει πέρα? Αν είναι δυνατόν δηλαδή... Τι να πώ, εγώ είμαι ρε παιδιά παράξενος επειδή δεν θέλω να βλέπω μια αγελάδα να χέζει ή ο κόσμος που την βλέπει? Γιατί δεν μπορεί, ένας από τους 2 έχει πρόβλημα...

Ο μόνος λόγος που κρατάω την τηλεόραση σπίτι μου , ειναι για να βλέπω Λαζόπουλο, θέμο και σκάι, αλλιώς θα την είχα πετάξει προ πολλού...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...