DIMITRISG Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Ναι γιατί είναι καλύτερο να έχει μια ψευδαίσθηση ότι είναι <<κάποιος>>Παντως αυτό δεν είναι εκπομπή είναι freak show. δεν ειναι ψευδαίσθηση αλλα πραγματικότητα ... πλακα πλακα τους εκανε φίρμες τους τύπους η Πάνια (άπαιχτη) ΑΠΑΝΤΕΣ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΑΛΤΕΡ. Ο ΚΑΤΜΑΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΝΑΠΟΛΕΩΝ. (κουμπί ορ νο κουρκουμπι η βούλα η απορία) Προβλέπεται πολύ κλάμα....... αν δεν κανω λάθος ειναι : "η δούλα η απορία"
Mariosxaniaomg Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Φίρμες του κώ*** τους έκανε.Εγς πιστεύω πως εκτός από κάτι αφελείς παππούδες όλοι οι υπόλοιποι το ακούνε για να γελάνε.
Socratis_g Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 αυτό πιστεύω δείχνει και το επίπεδο της κοινωνίας μας oftopic: (εαν κάνω λάθος σε αυτό που γράφω αγνόησέ το μύνημα) Εσυ δεν ήσουν σε κάποια φάση που είχες γράψει παλιότερα ότι θες να καταργηθούν οι ελληνικοί χαρακτήρες και να εφαρμοστούν παντού τα greecklish? Θες να μου πείς ότι αυτή η τοποθέτησή σου, διχνει καλύτερο κοινωνικό επίπεδο, από αυτόν που θα δει κατέλη για 30 λεπτά να γελάσει?
MariaTs. Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Και φυσικά ο Καρβέλας τρίβει τα χέρια του απ'την επιτυχία... Αφού ο τελευταίος δίσκος που είχε βγάλει δεν πήγε και τόσο καλά βρήκε τον τρόπο να τα 'κονομήσει!
Mariosxaniaomg Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Και φυσικά ο Καρβέλας τρίβει τα χέρια του απ'την επιτυχία... Αφού ο τελευταίος δίσκος που είχε βγάλει δεν πήγε και τόσο καλά βρήκε τον τρόπο να τα 'κονομήσει! Αυτό θα έλεγα και εγώ.Αυτό φένεται αυτά τα τραγούδια είναι μαλα**** του Καρβέλλα.
pappous_soulis Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Εγώ είμαι της ίδιας άποψης με τον desolatorXT. Δεν είναι για γέλια αυτά,είναι ένα μέσο εκμετάλευσης των αμόρφωτων και του αποπροσανατολισμού μας.Με λίγα λόγια πιστεύω οτι φταίει και το κράτος για αυτήν την κατάντια.Είναι διαπλεκόμενα συμφέροντα."Δώσ'τους κάτι φτηνό και ελεεινό να τους κρατάμε πρόβατα και να κάνουμε τις βρωμιές μας σαν κυβέρνηση/βουλευτές/κτλ,και βγάλε εσύ σαν κανάλι τα λεφτά σου..." Θα ήθελα πολύ μια μέρα να ανοίξω την TV και να ακούσω: "Αλυσίδα εκρήξεων στο κτίριο που στεγάζει το Star Channel/τα πλατό της Αννίτας Πάνιας/κ.ο.κ..." Είναι για φτύσιμο όλοι τους.
bandit4 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Εμενα μου προκαλει απορια η υπομονη της Πανια. Εχει να κανει με ενα ματσο "τρελους",παρολαυτα ολα αυτα τα χρονια η αντιμετωπιση απεναντι τους δεν εχει αλλαξει καθολου. καταφερνει και το παιζει σοβαρη(οσον αυτο ειναι δυνατο)τους αντιμετωπιζει σαν "καλλιτεχνες" τη στιγμη που οποιοσδηποτε αλλος θα ειχε λυγισει... Υπαρχουν στιγμες πραγματικα που δεν σου μενει αντερο απο τα γελια Οπως και να το κανουμε ειναι κατι διασκεδαστικο και διαφορετικο...
desolatorXT Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 oftopic: (εαν κάνω λάθος σε αυτό που γράφω αγνόησέ το μύνημα) Εσυ δεν ήσουν σε κάποια φάση που είχες γράψει παλιότερα ότι θες να καταργηθούν οι ελληνικοί χαρακτήρες και να εφαρμοστούν παντού τα greecklish? Θες να μου πείς ότι αυτή η τοποθέτησή σου, διχνει καλύτερο κοινωνικό επίπεδο, από αυτόν που θα δει κατέλη για 30 λεπτά να γελάσει? χμμμ, δεν ξέρω... τι να σου πώ.... Το είπα όντως αυτό, και ακόμη το πιστεύω... Το θέμα είναι πάντως στην περίπτωση κατέλη, ότι γελάς με έναν ανθρωπο που γελιοποείτε... Δλδ εσένα σου αρέσει αυτο το "θέαμα"? πραγματικά δεν αντέχω να τον βλέπω... και δεν νομίζω ότι είναι υγηές για μια κοινωνία, να έχει τέτιους τρόπους διασκέδασης... Και δεν αναφέρομαι μόνο στην εκπομπή της πάνιας... Στο πολύ την κυριακή π.χ. βλέπουμε μια αγελαδα να χέζει (και σόρρυ για την έκφραση δλδ), στις κουτσομπολίστικες εκπομπες, ακουμε, αν μη τι άλλο κουτσομπολιά, κ.ο.κ.... Και αυτές οι εκπομπές είναι αυτές που έχουν τη μεγαλυτερη τηλεθέαση... Εσένα δεν σε προβληματίζει αυτό? Δεν ξέρω εαν η εφαρμογή twn greeklish είναι κάτι χειρότερο απο αυτό, αλλά αυτό δεν καθιστά το συγκεκριμένο θέμα μικρότερης σημασίας... ------------------------------------------------- Και το θέμα ποιο είναι... Τους πληρώνουν αυτούς και τίποτα ή τους βρήκαν καθυστεριμένους και τους εκμεταλεύονται? Ανεξάρτητα αν αυτό ειναι υγειές ή όχι για την κοινωνια μας, δεν ειναι για τον ίδιο τον κατέλη κ κάθε κατέλη... Επειδή αυτός κατάγετε απο ένα χωρίο αρκετά κοντά απ το δικό μου, σε πληροφορώ ότι απο τι στιγμή που ξεκίνησαν αυτά, απο εκει π στο χωριό τον κορόιδευαν οι πάντες (άλλο ενα εκπληκτικο συνήθειο των ελλήνων) τώρα δεν γυρίζει να τους κοιτάξει... Έχει αρπάξει το καλάμι και οδεύει προς τα ουράνια... Και φυσικά όπως ξέρουμε, αυτά τα "ταλέντα" έχουν ημερομηνία λήξης και μάλιστα σύντομη... Να δω τι θα απογίνει τότε οοο "catman"...
KWSN_Men Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Καλή φάση. Βλέπεις τον καθυστερημένο στην τελεόραση κλαι μετά εσύ νιώθεις πιο έξυπνος. Και το ντύνεις με το μανδύα του 'αστείου'. Η επόμενη κίνηση να βάλει καθυστερημένους με ακράτεια να τα κάνουν πάνω τους για να γελάμε εμείς οι 'έξυπνοι'.
desolatorXT Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Καλή φάση. Βλέπεις τον καθυστερημένο στην τελεόραση κλαι μετά εσύ νιώθεις πιο έξυπνος. Και το ντύνεις με το μανδύα του 'αστείου'. Η επόμενη κίνηση να βάλει καθυστερημένους με ακράτεια να τα κάνουν πάνω τους για να γελάμε εμείς οι 'έξυπνοι'. μα αυτό είναι πάγια τακτική μας... αντί να προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε εμείς σαν άτομα, ψαχνουμε να βρούμε ελλατώματα στον άλλον για να νιώσουμε καλύτερα, αλλά κι για να φανούμε εμεις καλύτεροι απο αυτόν στους υπόλοιπους... Απο εδώ ξεκινάνε η περιθωριοποίηση ομάδων, το κουτσομπολιό, ο ρατσισμός κτλπ... Όταν δεν έχεις τίποτα καλό να πεις για σένα, θα πρέπει να πεις κάτι κακό για τον άλλον.
madsc Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 ... Οσο για το επιπεδο της κοινωνιας μας, δεν φαινοταν πριν τον Κατμαν απο την μουσικη που κυριαρχουσε? ΕΤΣΙ!!! /sc
kage Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 κ τα στρουμφακια κ κατι παρομοια παιδικα του αλτερ στην 1η θεση ειναι,τι παει να πει οτι παμε κατα διαολου? δες το απλα για πλακα..like las ketsap song,macarena ktl μερικα ατομα θα δουλευαν κ τσαμπα για να νοιωσουν stars...
Physics_Rulez Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Εγώ προτιμώ να ακούω αυτούς παρά τους άλλους "τραγουδιστές" Η Ελληνική mainstream μουσική έκανε βήμα προς την αληθινή της πλευρά.
iced Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Ρε παιδια ειναι εξευτελιστικο.... Με τους αρρωστους δεν γελαω, αλλα με τον τυπο που λεει βας βας βας, ο παρασκευας σκιζομαι στο γελιο....
alet Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Μηπως το υπεραναλυουμε?Δεν νομιζω πως η ακροαση του Παρασκευα ή παρακολουθηση του Κατελη εχει δα και τοσες προεκτασεις.Νομιζω οτι ειναι υπερβολη να μιλαμε περι χαμηλου επιπεδου της κοινωνιας,ευθηνες του κρατους και προσπαθειας αποπροσανατολισμου του λαου.Ολα αυτα μου θυμιζουνε τις συζητησεις επι συζητησεων για την κατρακυλα μας ως κοινωνιας λογω της προβολης του...big brother(ξεχνωντας πως το συγκεκριμενο ριαλιτι προηλθε και εκανε επιτυχια σε μια απο τις πιο οργανωμενες και ανοιχτες κοινωνιες του κοσμου την Ολλανδικη).Ας μην ξεχναμε επισης το μεγαλο τηλεμεριδιο εκπομπων trash tv(αν μπορουμε να χαρακτηρισουμε ετσι τις Αυπνιες-Παρατραγουδα)σε χωρες οπως η Ιαπωνια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.