Typhoon Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 χαχαχαχαχαχαχαχα. εντελως γεια σου. Ε ναι, μετά το Bergman, άλλο ένα τόσο μεγάλο χτύπημα δεν μπορεί να το αντέξει η τέχνη...
Sadamiraq Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Ε ναι, μετά το Bergman, άλλο ένα τόσο μεγάλο χτύπημα δεν μπορεί να το αντέξει η τέχνη... Πεθανε κι αλλος σημερα ε τι γινεται ρε σεις....
Fan Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Αντε να πεθαινετε ενας ενας να αραιωνουμε Εσύ φίλε χαίρεσαι με το θάνατο κάποιου άλλου ατόμου; Μπράβο
Sadamiraq Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Εσύ φίλε χαίρεσαι με το θάνατο κάποιου άλλου ατόμου; Μπράβο Eιμαι νεκροθαφτης τι να κανουμε?Καμια δουλεια δεν ειναι ντροπη....
tarrasque Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 πφφφφ... τραγικός που το συνεχίζεις κιόλας :-|
corfiot Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Εγώ πιστεύω πως αυτό που κάνει η Αννίτα Πάνια είναι εξευτελισμός για αυτούς τους <<καθυστεριμένους>> που τραγουδούν εκειπέρα:neutral:. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ!!!!
GabrielConnor Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Σε όλους αυτούς που ειρωνεύτηκαν την διάθεση μου να ενημερωθώ (έστω και για τον catman) και θεωρούν τον θάνατο ενός ανθρώπου διανοητικά καθυστερημένου ώς θάνατο υποδεέστερο σε σχέση με τον "Bergman" και που έχουν βγάλει μεζούρες και μετράνε ποιανού θάνατος είναι πιο σημαντικός, έχω να πώ πώς είναι χειρότεροι του Catman. Είναι καθηστερημένοι εξ πεποιθήσεως. Άντε γεια. Μάγκες. Μάθετε πώς ο θάνατος και η ζωή κάθε ανθρώπου είναι το ίδιο σημαντική με οποιουδήποτε άλλου.
EndlessNameless Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Με γνώμονα την τέχνη πάντως ο θάνατος του Bergman είναι σημαντικότερος
GabrielConnor Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Με γνώμονα την τέχνη πάντως ο θάνατος του Bergman είναι σημαντικότερος Συμφωνώ. Απλά είναι ανθρώπινο να πείς "ρε συ πεθανε ο τάδε;" Όποιος και να ναι αυτός. Και ο περιπτεράς της γειτονιάς σου. και φυσικά δεν περιμένεις να σου απαντήσει κάποιος "ποιός μωρέ, αυτό το ζώο; Και ποιός χέστηκε;" Προσωπικά δεν είχα επαφή με το "φαινόμενο" αυπνίες αλλά πέρασε η είδηση από τα αυτιά μου και είπα να το μεταφέρω. Έθιξα όμως φαίνεται την πνευματική elite του τόπου. Μαλακία μου.
EndlessNameless Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Καταλαβαίνω Και 'γω από περιέργεια για το πώς θα αντιμετωπιζόταν ο θάνατος ενός τέτοιου ανθρώπου παρακολούθησα λίγο το θέμα. Αλλά τελικά φαίνεται πως δεν αληθεύει.
Sadamiraq Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Σε όλους αυτούς που ειρωνεύτηκαν την διάθεση μου να ενημερωθώ (έστω και για τον catman) και θεωρούν τον θάνατο ενός ανθρώπου διανοητικά καθυστερημένου ώς θάνατο υποδεέστερο σε σχέση με τον "Bergman" και που έχουν βγάλει μεζούρες και μετράνε ποιανού θάνατος είναι πιο σημαντικός, έχω να πώ πώς είναι χειρότεροι του Catman. Είναι καθηστερημένοι εξ πεποιθήσεως. Άντε γεια. Μάγκες. Μάθετε πώς ο θάνατος και η ζωή κάθε ανθρώπου είναι το ίδιο σημαντική με οποιουδήποτε άλλου. +1:mrgreen: Πολυ σωστα το εθιξες
poihths Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Λολ τι αλλο θα ακουσουμε.... eisai eleeinos:mad::???:
tzotzo Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 Εγω απορω ολοι οσοι κατηγορουν τους τραγουδιστες-παρουσιαστρια-καναλια,πως ξερουν ολα τα τραγουδια???? Παντως προτιμω την Πανια απο την κυρια που βγαζει λεφτα προβαλωντας την Χαυντι που εγινε Μητσος απο τα αναβολικα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.