Προς το περιεχόμενο

Φέρτε το πριόνι

Fan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
χαχαχαχαχαχαχαχα. εντελως γεια σου.

Ε ναι, μετά το Bergman, άλλο ένα τόσο μεγάλο χτύπημα δεν μπορεί να το αντέξει η τέχνη...:-)

• Απαντ. 179
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ε ναι, μετά το Bergman, άλλο ένα τόσο μεγάλο χτύπημα δεν μπορεί να το αντέξει η τέχνη...:-)

Πεθανε κι αλλος σημερα ε τι γινεται ρε σεις....

Δημοσ.
Αντε να πεθαινετε ενας ενας να αραιωνουμε:D

Εσύ φίλε χαίρεσαι με το θάνατο κάποιου άλλου ατόμου; Μπράβο

Δημοσ.
Εσύ φίλε χαίρεσαι με το θάνατο κάποιου άλλου ατόμου; Μπράβο

Eιμαι νεκροθαφτης τι να κανουμε?Καμια δουλεια δεν ειναι ντροπη....

Δημοσ.

Εγώ πιστεύω πως αυτό που κάνει η Αννίτα Πάνια είναι εξευτελισμός για αυτούς τους <<καθυστεριμένους>> που τραγουδούν εκειπέρα:neutral:.

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ!!!!

Δημοσ.

Σε όλους αυτούς που ειρωνεύτηκαν την διάθεση μου να ενημερωθώ (έστω και για τον catman) και θεωρούν τον θάνατο ενός ανθρώπου διανοητικά καθυστερημένου ώς θάνατο υποδεέστερο σε σχέση με τον "Bergman" και που έχουν βγάλει μεζούρες και μετράνε ποιανού θάνατος είναι πιο σημαντικός, έχω να πώ πώς είναι χειρότεροι του Catman. Είναι καθηστερημένοι εξ πεποιθήσεως.

Άντε γεια. Μάγκες.

Μάθετε πώς ο θάνατος και η ζωή κάθε ανθρώπου είναι το ίδιο σημαντική με οποιουδήποτε άλλου.

Δημοσ.
Με γνώμονα την τέχνη πάντως ο θάνατος του Bergman είναι σημαντικότερος ;)

Συμφωνώ. Απλά είναι ανθρώπινο να πείς "ρε συ πεθανε ο τάδε;" Όποιος και να ναι αυτός. Και ο περιπτεράς της γειτονιάς σου.

και φυσικά δεν περιμένεις να σου απαντήσει κάποιος "ποιός μωρέ, αυτό το ζώο; Και ποιός χέστηκε;"

Προσωπικά δεν είχα επαφή με το "φαινόμενο" αυπνίες αλλά πέρασε η είδηση από τα αυτιά μου και είπα να το μεταφέρω. Έθιξα όμως φαίνεται την πνευματική elite του τόπου. Μαλακία μου.

Δημοσ.

Καταλαβαίνω :)

Και 'γω από περιέργεια για το πώς θα αντιμετωπιζόταν ο θάνατος ενός τέτοιου ανθρώπου παρακολούθησα λίγο το θέμα. Αλλά τελικά φαίνεται πως δεν αληθεύει.

Δημοσ.
Σε όλους αυτούς που ειρωνεύτηκαν την διάθεση μου να ενημερωθώ (έστω και για τον catman) και θεωρούν τον θάνατο ενός ανθρώπου διανοητικά καθυστερημένου ώς θάνατο υποδεέστερο σε σχέση με τον "Bergman" και που έχουν βγάλει μεζούρες και μετράνε ποιανού θάνατος είναι πιο σημαντικός, έχω να πώ πώς είναι χειρότεροι του Catman. Είναι καθηστερημένοι εξ πεποιθήσεως.

Άντε γεια. Μάγκες.

Μάθετε πώς ο θάνατος και η ζωή κάθε ανθρώπου είναι το ίδιο σημαντική με οποιουδήποτε άλλου.

+1:mrgreen: Πολυ σωστα το εθιξες

Δημοσ.

Εγω απορω ολοι οσοι κατηγορουν τους τραγουδιστες-παρουσιαστρια-καναλια,πως ξερουν ολα τα τραγουδια????

Παντως προτιμω την Πανια απο την κυρια που βγαζει λεφτα προβαλωντας την Χαυντι που εγινε Μητσος απο τα αναβολικα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...