1980 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Aν είναι δυνατόν,είχε πάει στο γήπεδο και ούρλιαζε; παντα εκει ειναι αστο δεν παλευετε. οταν ειναι γεματο το γηπεδο χανετε δεν τον ακους. κανει κολοχερα στους παιχτες και τετοια ρεντικολο σου λεω. οταν ειναι αδειο σου σπαει το νευρικο συστημα με τις φωνες του. αφου γελαει ολο το γηπεδο. και μου λεει μετα η πανια οτι δεν εχει προβλημα.
dll.hal Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Να φανταστείς ότι όταν είχε πρωτοξεκινήσει η Ανίτα ,της την είχαν πέσει ότι κοροϊδεύει και καλά τέτοια άτομα και τα εκθέτει, αλλά στην πορεία αποδείχθηκε ότι αντίθετα από την αρχική άποψη,τελικά επιδρούσε πολύ καλά στην ψυχολογία αυτών των ανθρώπων. Σκέψου τον κατμαν υπό διαφορετικές συνθήκες,σε ένα σπίτι όλη μέρα ή σε κάποιο ίδρυμα με νοητικά καθυστερημένους. Τουλάχιστον τώρα περνάει καλά το παλικάρι.. μην μας τρελλανεις....αληθεια που αποδειχτηκε? γιατι οι αρμοδιοι ψυχολογοι αλλα λενε....
Cristina Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 μην μας τρελλανεις....αληθεια που αποδειχτηκε?γιατι οι αρμοδιοι ψυχολογοι αλλα λενε.... Λένε πως oι συνθήκες του εγκλεισμού και της απομόνωσης βοηθούν την ψυχολογία τέτοιων περιπτώσεων;
DIMITRISG Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 μην μας τρελλανεις....αληθεια που αποδειχτηκε?γιατι οι αρμοδιοι ψυχολογοι αλλα λενε.... Την μεγαλυτερη τρελα απ ολους την εχει η Πανια παντως ρε παιδια μηπως παιζει να υπαρχει και ζηλεια; Δηλαδη οταν εχει δοξα και χρημα ,ο τραγουδιστης ο ροκαβλον ή η γκομενα η σουπεραπιθανη την δοξαζουμε και την πληρωνουμε και λεμε ολοι μας "τ αξιζει" και οταν εχουν την επιτυχια υποδεεστεροι απο μας, μας κανει να ενοχλουμαστε ; ; ; ε ; ;
Members gsarig Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Members Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Την μεγαλυτερη τρελα απ ολους την εχει η Πανια παντως ρε παιδια μηπως παιζει να υπαρχει και ζηλεια; Δηλαδη οταν εχει δοξα και χρημα ,ο τραγουδιστης ο ροκαβλον ή η γκομενα η σουπεραπιθανη την δοξαζουμε και την πληρωνουμε και λεμε ολοι μας "τ αξιζει" και οταν εχουν την επιτυχια υποδεεστεροι απο μας, μας κανει να ενοχλουμαστε ; ; ; ε ; ; Όχι ρε συ, δεν είναι αυτό... Δηλαδή εσύ θεωρείς τον Κατμαν "επιτυχημένο"; Προσωπικά δεν έχω καταλήξει σε συμπέρασμα σχετικά με το θέμα, αλλά καταλαβαίνω τον προβληματισμό των παιδιών, κυρίως σχετικά με το κατά πόσο αυτά τα άτομα είναι σε θέση να πάρουν συνειδητές αποφάσεις. Από τη μια είναι το ότι η Πάνια εκμεταλλεύεται τη νοητική υστέρησή τους και ο κόσμος γελάει εις βάρος τους. Από την άλλη όμως, αν αυτοί νιώθουν καλά, τί σημασία έχει η γνώμη του κόσμου εφόσον οι ίδιοι την αγνοούν ή δεν μπορούν να την καταλάβουν; Δεν συμπαθώ την Πάνια γιατί γενικά δεν μου αρέσει η όλη φάση όπου στήνεις τον τρελό στην πλατεία του χωριού και τον πειράζεις για να γελάσει μαζί του ο κόσμος, ειδικά μάλιστα όταν κερδίζεις χρήματα από αυτό (αν και γενικά στην τηλεόραση υπάρχουν άτομα που απεχθάνομαι περισσότερο - τουλάχιστον η Πάνια τηρεί μια συνεπή στάση και δεν παριστάνει κάτι άλλο από αυτό που είναι). Παρόλα αυτά, δεν είμαι σίγουρος για το αν τελικά κάνει κακό ή καλό σε αυτούς τους ανθρώπους η όλη ιστορία. Όπως είπα και πριν, δεν έχω καταλήξει Αυτό που δεν ξέρω και είμαι περίεργος να μάθω είναι το κατά πόσο άτομα με νοητική υστέρηση (π.χ. Κατμαν) αντιμετωπίζονται από το νόμο ως ενήλικες ή όχι.
DIMITRISG Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 ...Όπως είπα και πριν, δεν έχω καταλήξει Αυτό που δεν ξέρω και είμαι περίεργος να μάθω είναι το κατά πόσο άτομα με νοητική υστέρηση (π.χ. Κατμαν) αντιμετωπίζονται από το νόμο ως ενήλικες ή όχι. Νομίζω απαλλάσσονται λόγω βλακείας
1980 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 - τουλάχιστον η Πάνια τηρεί μια συνεπή στάση και δεν παριστάνει κάτι άλλο από αυτό που είναι Παρόλα αυτά, δεν είμαι σίγουρος για το αν τελικά κάνει κακό ή καλό σε αυτούς τους ανθρώπους η όλη ιστορία. Με αλλα λογια ειναι συνεπης στην ανηθικοτητα της. Δεν γνωριζω τι ψυχοσυνθεση κουβαλαει ο καθενας απο αυτους αλλα αυτο που ξερω ειναι οτι αυτο που γινετε ειναι ανηθικο και το χειροτερο ειναι οτι γελαω με αυτο παροτι η φωνη της ηθικης μεσα μου μου λεει οτι ολο αυτο ειναι ενα τεραστο λαθος. εμενα το τελευταιο με ανησυχει περισοτερο το οτι μου φαινετε αστειο. η πανια κανει οτι κανει εγω ομως γιατι να γελαω με αυτους τους ανθρωπους.
Members gsarig Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Members Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Με αλλα λογια ειναι συνεπης στην ανηθικοτητα της. Δεν γνωριζω τι ψυχοσυνθεση κουβαλαει ο καθενας απο αυτους αλλα αυτο που ξερω ειναι οτι αυτο που γινετε ειναι ανηθικο και το χειροτερο ειναι οτι γελαω με αυτο παροτι η φωνη της ηθικης μεσα μου μου λεει οτι ολο αυτο ειναι ενα τεραστο λαθος. εμενα το τελευταιο με ανησυχει περισοτερο το οτι μου φαινετε αστειο. η πανια κανει οτι κανει εγω ομως γιατι να γελαω με αυτους τους ανθρωπους. Ναι, είναι συνεπής. Και ασυνεπείς είμαστε εμείς που λέμε ότι το θεωρούμε ανήθικο (εσύ) ή ενοχλητικό (εγώ) αλλά παρόλα αυτά όταν π.χ. βρισκόμαστε με την παρέα και χαζεύουμε τα βιντεάκια στο youtube, συμμετέχουμε με κέφι στον χαβαλέ. Τουλάχιστον η Πάνια έχει κι έναν λόγο για να κάνει ότι κάνει (βλ. τηλεθέαση). Δεν ξέρω για σένα, αλλά εγώ τουλάχιστον, αν δω τα βιντεάκια αυτά μόνος μου, δεν μου βγάζουν τίποτα το αστείο. Όταν όμως τα βλέπω με παρέα, νομίζω πως γελάω επειδή γελάνε κι οι άλλοι κί όχι τόσο εξαιτίας των "πρωταγωνιστών" τους. Δε νομίζω δηλαδή πως το αξιοπερίεργο ή το άξιο παρατήρησης σε αυτή την ιστορία είναι ο Κατμαν (ο οποίος στο κάτω κάτω μπορεί να περνάει και καλά), αλλά εμείς οι ίδιοι. Από την άλλη βέβαια είμαι αντίθετος στο κλείσιμο της εκπομπής, εκτός βέβαια αν συντρέχουν νομικοί λόγοι (γι' αυτό ρώτησα για την αντιμετώπιση που έχουν από το νόμο τα άτομα αυτά)
1980 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Ναι, είναι συνεπής. Και ασυνεπείς είμαστε εμείς που λέμε ότι το θεωρούμε ανήθικο (εσύ) ή ενοχλητικό (εγώ) αλλά παρόλα αυτά όταν π.χ. βρισκόμαστε με την παρέα και χαζεύουμε τα βιντεάκια στο youtube, συμμετέχουμε με κέφι στον χαβαλέ. Τουλάχιστον η Πάνια έχει κι έναν λόγο για να κάνει ότι κάνει (βλ. τηλεθέαση). Δεν ξέρω για σένα, αλλά εγώ τουλάχιστον, αν δω τα βιντεάκια αυτά μόνος μου, δεν μου βγάζουν τίποτα το αστείο. Όταν όμως τα βλέπω με παρέα, νομίζω πως γελάω επειδή γελάνε κι οι άλλοι κί όχι τόσο εξαιτίας των "πρωταγωνιστών" τους. Δε νομίζω δηλαδή πως το αξιοπερίεργο ή το άξιο παρατήρησης σε αυτή την ιστορία είναι ο Κατμαν (ο οποίος στο κάτω κάτω μπορεί να περνάει και καλά), αλλά εμείς οι ίδιοι. Από την άλλη βέβαια είμαι αντίθετος στο κλείσιμο της εκπομπής, εκτός βέβαια αν συντρέχουν νομικοί λόγοι (γι' αυτό ρώτησα για την αντιμετώπιση που έχουν από το νόμο τα άτομα αυτά) σχεδον το ιδιο πραγμα δεν λεμε?
Members gsarig Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Members Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Ναι, περίπου Δεν είπα ότι διαφωνούμε !
1980 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Ναι, περίπου Δεν είπα ότι διαφωνούμε ! σωστο παντως αυτο που λες αυτη ειναι σταθερη στην ανηθικοτητα της ενω εγω ταλαντευομαι. δεν ξερω ποιο απο τα δυο ειναι καλυτερο. μαλλον κανενα.
GabrielConnor Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Κυκλοφορεί μια φήμη σε Ελληνικά fora από το πρωί πώς πέθανε ο Catman από ανακοπή. Μπορεί κανείς να το επιβεβαιώσει / διαψεύσει;
Sadamiraq Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Κυκλοφορεί μια φήμη σε Ελληνικά fora από το πρωί πώς πέθανε ο Catman από ανακοπή. Μπορεί κανείς να το επιβεβαιώσει / διαψεύσει; Λολ τι αλλο θα ακουσουμε....
1980 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Λολ τι αλλο θα ακουσουμε.... χαχαχαχαχαχαχαχα. εντελως γεια σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.