Fan Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Ρε παιδιά τι γίνεται σήμερα στο Je T'aime; Πραγματικά έχω πέσει κάτω και κρατάω το στομάχι μου. ΧΑΜΟΣ Το "Ντου από παντού" τα σπάει στην κυριολεξία.
DIMITRISG Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 hhhahahaa οι μαλλιαδες που ουρλιαζανε στην κερκιδα τι ειναι ρε σεις ; αναρχικοι και καλα; αλλα ειναι ΚΟΜΜΑΤΑΡΑ
kostelo Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Το ντου απο παντου ειναι χαλαρα το κορυφαιο ολων απ τα τραγουδια του ζετεμ. ΥΓ. Δωστε το Μπουμπη στο λαο του.. :lol:
DIMITRISG Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 ρε παιδια για πειτε κανενας επειδη δεν μενω στην ελλαδα, σας τυχαινει να ειστε στο δρομο και να περνανε αυτοκινητα με τραγουδια απο το je t'aime? και τι ηλικίας; σε μπαρ μπαινουνε; ποιο κυρίως;
1980 Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 ντου απο παντου?????????? ε ρε γλεντια ζουμε μεγαλες στιγμες.
Fan Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 ρε παιδια για πειτε κανενας επειδη δεν μενω στην ελλαδα, σας τυχαινει να ειστε στο δρομο και να περνανε αυτοκινητα με τραγουδια απο το je t'aime? και τι ηλικίας; σε μπαρ μπαινουνε; ποιο κυρίως; Αυτή τη στιγμή τα περισσότερα τραγούδια του Je t'aime είναι οι μεγαλύτερες επιτυχίες στην Ελλάδα. Ειδικά σαν ήχος κλησης σε κινητό τα ακούς συνέχεια
manic Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Αυτή τη στιγμή τα περισσότερα τραγούδια του Je t'aime είναι οι μεγαλύτερες επιτυχίες στην Ελλάδα. Ειδικά σαν ήχος κλησης σε κινητό τα ακούς συνέχεια καποτε και τον ταρζαν ακουγαμε συνεχεια στα κινητα δεν σημαινει οτι πηγαινε για χρυσο δισκο ουτε οτι ηταν μεγαλη επιτυχια!!!!!!!!:? :?
djapal Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Αυτή τη στιγμή τα περισσότερα τραγούδια του Je t'aime είναι οι μεγαλύτερες επιτυχίες στην Ελλάδα. Ειδικά σαν ήχος κλησης σε κινητό τα ακούς συνέχεια Δεν είναι οι μεγαλύτερες επιτυχίες, απλά τα ακούνε γιατί έχουν πλάκα. Δε μπορώ να φανταστώ κάποιον να πάει να αγοράσει το cd του Κατλεή ρε φίλε!!! Έλεος δλδ... :D
1980 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 ενταξει τα ξερουν ολοι αλλα δεν καθονται να τα ακουσουν κιολας. αντε να δουνε το βιντεο στο youtube και μερικοι τα εχουν βαλει σαν ηχο κλησης στα κινητα. αυτο ειναι ολο.
blueviper Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 ενταξει τα ξερουν ολοι αλλα δεν καθονται να τα ακουσουν κιολας. αντε να δουνε το βιντεο στο youtube και μερικοι τα εχουν βαλει σαν ηχο κλησης στα κινητα. αυτο ειναι ολο. Καλύτερα να αναθεωρήσεις...ορίστε το τοπ τεν των singles από την IFPI για την προηγούμενη εβδομάδα: 1 Beautiful Liar - Beyonce & Shakira 2 Yassou Maria - ΣΑΡΜΠΕΛ 3 Summer Wine - Ville Valo & Natalia Avelon 4 No Madonna - Χρήστος Δάντης 5 Πες Το Δυνατά - Δέσποινα Ολυμπίου 6 Βας Βας Βας - Παρασκευάς 7 Το Θέλω - Κωνσταντίνος Βεδούρας 8 Ο Εραστής - ΚΑΤΜΑΝ 9 Ο Σχιζοφρενής Δολοφόνος Με Το Πριόνι - Θανάσης Ηλίας 10 Μαύρη - Τσίλα Την προ-προηγούμενη δε εβδομάδα κοσμούσαν το τοπ τεν των πωλήσεων 7 άσματα του συγκεκριμένου σόου, με τη Μαλάμω δεύτερη. Προφανώς όχι μόνο δεν αρκούνται κάποιοι στο να κάνουν πλάκα, αλλά τα σκάνε κανονικά και με το νόμο για να τα αποκτήσουν original. Στην υγειά μας!
mesc4l Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Εντάξει τώρα μη τρελλαθούμε κιόλας ότι η εκπομπή έχει στόχο την ψυχική ανάταση του κατμαν και κάθε άλλου που έχει λασκάρει λίγο.Γιατί αν είναι έτσι όταν θα περάσει η μόδα και τελειώσει και η κονόμα θα τους κόψουν και σύνταξη;;Θα τους επισκέπτεται η πάνια για να τους στηρίξει??Υπόψιν ότι ο μόνος που μπορώ να πω ότι έχει όντως ιατρικό πρόβλημα είναι ο κατμαν(σύνδρομο down).Οι άλλοι είναι κάτι σαν τους χαζούς του χωριού που όλοι πειράζουν στα καφενεία και βγάζουν γέλιο...δεν θα τσάκωνε ο γύφτος 1 ευρώ το αυτόγραφο αν ήταν χαζός.Αλλά παίδες να βγάζεις φράγκα επειδη εκμεταλλεύεσαι κάποιον που όπως και να το κάνουμε έχει κάποια αδυναμία δε το βλέπω και πολύ σόι...
1980 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Καλύτερα να αναθεωρήσεις...ορίστε το τοπ τεν των singles από την IFPI για την προηγούμενη εβδομάδα: 1 Beautiful Liar - Beyonce & Shakira 2 Yassou Maria - ΣΑΡΜΠΕΛ 3 Summer Wine - Ville Valo & Natalia Avelon 4 No Madonna - Χρήστος Δάντης 5 Πες Το Δυνατά - Δέσποινα Ολυμπίου 6 Βας Βας Βας - Παρασκευάς 7 Το Θέλω - Κωνσταντίνος Βεδούρας 8 Ο Εραστής - ΚΑΤΜΑΝ 9 Ο Σχιζοφρενής Δολοφόνος Με Το Πριόνι - Θανάσης Ηλίας 10 Μαύρη - Τσίλα Την προ-προηγούμενη δε εβδομάδα κοσμούσαν το τοπ τεν των πωλήσεων 7 άσματα του συγκεκριμένου σόου, με τη Μαλάμω δεύτερη. Προφανώς όχι μόνο δεν αρκούνται κάποιοι στο να κάνουν πλάκα, αλλά τα σκάνε κανονικά και με το νόμο για να τα αποκτήσουν original. Στην υγειά μας! ενταξει εγω προσωπικα δεν ξερω κανεναν που θα εκανε κατι τετοιο αλλα να μου πεις λογικο ειναι. για να το γραφει η λιστα ετσι θα ειναι. τι να πω. δεν μου πεφτει και λογος για το τι ακουει ο αλλος.
laokratwr Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 ρε μαγκες μην ασχολειστε αλλο....ελεος ετσι παιρνουν αξια αυτοι.
1980 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Εντάξει τώρα μη τρελλαθούμε κιόλας ότι η εκπομπή έχει στόχο την ψυχική ανάταση του κατμαν και κάθε άλλου που έχει λασκάρει λίγο.Γιατί αν είναι έτσι όταν θα περάσει η μόδα και τελειώσει και η κονόμα θα τους κόψουν και σύνταξη;;Θα τους επισκέπτεται η πάνια για να τους στηρίξει??Υπόψιν ότι ο μόνος που μπορώ να πω ότι έχει όντως ιατρικό πρόβλημα είναι ο κατμαν(σύνδρομο down).Οι άλλοι είναι κάτι σαν τους χαζούς του χωριού που όλοι πειράζουν στα καφενεία και βγάζουν γέλιο...δεν θα τσάκωνε ο γύφτος 1 ευρώ το αυτόγραφο αν ήταν χαζός.Αλλά παίδες να βγάζεις φράγκα επειδη εκμεταλλεύεσαι κάποιον που όπως και να το κάνουμε έχει κάποια αδυναμία δε το βλέπω και πολύ σόι... η πανια οταν την ειδα απο κοντα σε ενα σινεμα με την αλλη την κολογρια τον καρβελα μου εβγαλε κατι υπερβολικα ασχημο σαν ανθρωπος. την θεωρω εντελως ανηθικη και εχει δηλωσει και μονη της παλαιοτερα οτι προμοταρω οποιον ειναι πιο αστειος και πιο γελοιος. αν αυτο δεν ειναι εκμευταλευση ψυχικης διαταραχης τι ειναι? αυτος με το χρυσο δοντι που τον ειδα σε ενα βιντεο οντως δεν μου φαινετε να εχει κανενα προβλημα.ισως ειναι η εξαιρεση του κανονα. τον αλλον που τον λενε κολλημενο τον ειδα στο γηπεδο στο οακα και ενταξει το ατομο ειναι για κλινικη ετσι? εντελως αλλοπροσαλη συμπεριφορα ουρλιαζε κανονικα. τεσπα το χειροτερο ειναι οτι καθομαστε ολοι και τα βλεπουμε για να γελαμε εκει καταντησαμε.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Aν είναι δυνατόν,είχε πάει στο γήπεδο και ούρλιαζε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.