Fan Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Ρε παιδιά τι μανία είναι και αυτή με το Je t'aime; Όπου και εαν πάω τα κινητά έχουν ήχο ή τον Εραστή ή τον Βας βας ή το δολοφόνο με το πριόνι. Τι παίζει επιτέλους!!! Εγώ πάντως γουστάρω που αναδεικνύονται άσημα άτομα που σε κάνουν να γελάς και όχι η κάθε "νυμφομανής" τραγουδίστρια που πήγε με καμιά δεκαριά πλούσιους και την προώθησαν. Άκουσα ότι ο Catman είναι πρώτος σε πωλήσεις στα cd single!! Εεεεεξω από τα δόντια
desolatorXT Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Ρε παιδιά τι μανία είναι και αυτή με το Je t'aime; Όπου και εαν πάω τα κινητά έχουν ήχο ή τον Εραστή ή τον Βας βας ή το δολοφόνο με το πριόνι. Τι παίζει επιτέλους!!! Εγώ πάντως γουστάρω που αναδεικνύονται άσημα άτομα που σε κάνουν να γελάς και όχι η κάθε "νυμφομανής" τραγουδίστρια που πήγε με καμιά δεκαριά πλούσιους και την προώθησαν. Άκουσα ότι ο Catman είναι πρώτος σε πωλήσεις στα cd single!! Εεεεεξω από τα δόντια αυτό πιστεύω δείχνει και το επίπεδο της κοινωνίας μας... Και ρωτάω κάτι που είχα ξαναρωτήσει, και κανείς ποτέ δεν μου απαντησε... (σορρυ για την επιθετικότητα αλλά δεν αντέχω άλλο).. Αν ο κατμαν και γενικώς αυτοί που τραγουδούν εκει ειναι μια φορά καθυστερημένοι, και είναι γιατί το αποδεικνύουν καθημερινά, αυτοί οι οποίοι κάθονται και τους βλέπουν, και πόσο μάλλον αυτοί που αγοράζουν και τα cd τους, πόσο καθυστερημένοι ειναι? Δεν μπορώ να πιστέψω δλδ ότι κάποιος παρακολουθεί μια τέτια εκπομπή....
bee21 Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Εγω χαιρομαι που αυτοι οι <<καθυστερημενοι>> ανεβαινουν στα ελληνικα τοπ διπλα σε <<μεγαλους>> , <<ποιοτικους>> και <μη καθυστερημενους>> καλλιτεχνες. Ειναι προφανες οτι αυτοι που τους ανεβαζουν εκει ειναι οι ιδιοι με οσους αγοραζουν Πλουταρχο και Σφακιανακη. Αλλιως οσοι τους αγοραζουν το κανουν απο αντιδραση οποτε γουσταρω περισσοτερο. Τουλαχιστον οι <<καθυστερημενοι>> μας κανουν και γελαμε. Οσο για το επιπεδο της κοινωνιας μας, δεν φαινοταν πριν τον Κατμαν απο την μουσικη που κυριαρχουσε?
DIMITRISG Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Οχι ρε σεις εχει πολυ πλακα η εκπομπη και τα τραγούδια Πολυ γελιο. Βασικα δεν ειναι οτι πρεπει να εισαι καθυστερημενος για να ακουσεις τα τραγουδια. Η φαση ειναι οτι τα τραγουδια ειναι καπως εμπνευσμένα απο τους χαρακτηρες. Τελικά αποδεικνύεται οτι για να γραφτει ενα σουξε δεν ειναι και μεγαλη υποθεση. Κατ'αυτον τον τροπο πλουτιζουν και οι μη καθυστερημενοι
desolatorXT Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Εγω χαιρομαι που αυτοι οι <<καθυστερημενοι>> ανεβαινουν στα ελληνικα τοπ διπλα σε <<μεγαλους>> , <<ποιοτικους>> και <μη καθυστερημενους>> καλλιτεχνες. Ειναι προφανες οτι αυτοι που τους ανεβαζουν εκει ειναι οι ιδιοι με οσους αγοραζουν Πλουταρχο και Σφακιανακη. Αλλιως οσοι τους αγοραζουν το κανουν απο αντιδραση οποτε γουσταρω περισσοτερο. Τουλαχιστον οι <<καθυστερημενοι>> μας κανουν και γελαμε. Οσο για το επιπεδο της κοινωνιας μας, δεν φαινοταν πριν τον Κατμαν απο την μουσικη που κυριαρχουσε? δεν νομίζω ότι ανέφερα πουθενά ότι είναι ποιοτικη η υπόλοιπη ελληνική μουσική... Επίσης απο πολλά φένετε το επίπεδο της κοινωνίας μας, και ένα απο αυτά είναι το πώς βλεπουμε έναν καθυστερημένο άνθρωπο να "παίζει" Αμλετ και να γελάμε με την κατάντια του... (απο το θέμο τα είδ αυτά κτο λαζόπουλο) Θεωρείς αστείο δλδ να βλέπεις κάποιον που δεν μπορεί να μιλήσει να τραγουδάει??? αν ναι τι να πώ...αν σ αρέσει αυτό το θέαμα, πάω πάσο... Εγώ προσωπικά θεωρώ την ελληνική μουσική όπως είναι τώρα το πιο άθλιο/εμπορικό είδος μουσικής που μπορεί να ακούσει κανεις... Υ.Γ. μην ανυσιχείτε επειδή μιλάω επιθετικά, έχω μαλώσει και με φίλους για αυτό το θέμα
Mariosxaniaomg Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Και εγώ από Λαζόπουλο το είδα ρε παιδιά έλεος αυτός ο κάτμαν δεν μπορεί να μιλήσει καλά καλά εδώ αντι να πεί to be έλεγε κουμπί.Και είναι πρώτος σε πωλήσεις?εγώ αυτό δεν το πιστεύω ούτε στο κόπο να το κατεβάσω πειρατικό δεν θα έμπενα έλεος.
Fan Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Σε λίγο στο Je T'aime έρχεται ο Γκουσγκουνης να δώσει μαθήματα σεξαπηλ στον Κάτμαν. Αναμένεται γέλιο μέχρι δακρύων.
Sebastienomnia Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Τωρα σοβαρα μιλας η κανεις πλακα?? Τι ωρα εχει je t'aime σημερα? Ακυρο...Μολις τον ειδα!!! Πιο champions league τωρα,παω να δω Πανια... Οσο για το τραγουδι και την παραπανω συζητηση,παιδια καντε και λιγο πλακιτσα..Μην τρελαινεστε ρε σεις...Εγω ριχνω πολυ γελιο... Τωρα ο Γκουσγκου δινει συμβουλες εεεεεξω απ'τα δοντια στο σχιζοφρενη διλοφονο με το πριονι... Η ελληνικη τηλεοραση ζει μεγαλες στιγμες...
Mariosxaniaomg Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Και εγώ το είδα αυτό.Επρεπε να πιάνε αυτήν την μαύρη και να τους έδειχνε ο γκουσγκουνης τις σωστε΄ς συμβούλες.
MsquitoPrincess Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Αν ο κατμαν και γενικώς αυτοί που τραγουδούν εκει ειναι μια φορά καθυστερημένοι, και είναι γιατί το αποδεικνύουν καθημερινά, αυτοί οι οποίοι κάθονται και τους βλέπουν, και πόσο μάλλον αυτοί που αγοράζουν και τα cd τους, πόσο καθυστερημένοι ειναι?Δεν μπορώ να πιστέψω δλδ ότι κάποιος παρακολουθεί μια τέτια εκπομπή....Απλά οι άνθρωποι στις μέρες μας ψάχνουν να βρουν κάτι να γελάσουν,να βγουν από τη μιζέρια της καθημερινότητάς τους και να ξεχαστούν βλέποντας κάτι πιο μίζερο.Και όλο αυτό επιδρά υποσυνείδητα.Άσε που τι να δεις να χαλαρώσεις βράδυ? Τον μλκ τον Ευαγγελάτο??(Σε λίγο πρέπει κάποιος να κάνει μια εκπομπή για το πόσο επικίνδυνη είναι η δική του). Να φανταστείς ότι όταν είχε πρωτοξεκινήσει η Ανίτα ,της την είχαν πέσει ότι κοροϊδεύει και καλά τέτοια άτομα και τα εκθέτει, αλλά στην πορεία αποδείχθηκε ότι αντίθετα από την αρχική άποψη,τελικά επιδρούσε πολύ καλά στην ψυχολογία αυτών των ανθρώπων. Σκέψου τον κατμαν υπό διαφορετικές συνθήκες,σε ένα σπίτι όλη μέρα ή σε κάποιο ίδρυμα με νοητικά καθυστερημένους. Τουλάχιστον τώρα περνάει καλά το παλικάρι..
Fan Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Η Μαλάμο ανακοίνωσε ότι από αύριο θα τραγουδάει στο Κολωνάκι!!!! Τι μουσική ακούς; Iron Maiden :evil:
Mariosxaniaomg Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Σκέψου τον κατμαν υπό διαφορετικές συνθήκες,σε ένα σπίτι όλη μέρα ή σε κάποιο ίδρυμα με νοητικά καθυστερημένους. Τουλάχιστον τώρα περνάει καλά το παλικάρι.. Ναι γιατί είναι καλύτερο να έχει μια ψευδαίσθηση ότι είναι <<κάποιος>>Παντως αυτό δεν είναι εκπομπή είναι freak show.
1980 Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Απλά οι άνθρωποι στις μέρες μας ψάχνουν να βρουν κάτι να γελάσουν,να βγουν από τη μιζέρια της καθημερινότητάς τους και να ξεχαστούν βλέποντας κάτι πιο μίζερο.Και όλο αυτό επιδρά υποσυνείδητα.Άσε που τι να δεις να χαλαρώσεις βράδυ? Τον μλκ τον Ευαγγελάτο??(Σε λίγο πρέπει κάποιος να κάνει μια εκπομπή για το πόσο επικίνδυνη είναι η δική του). Να φανταστείς ότι όταν είχε πρωτοξεκινήσει η Ανίτα ,της την είχαν πέσει ότι κοροϊδεύει και καλά τέτοια άτομα και τα εκθέτει, αλλά στην πορεία αποδείχθηκε ότι αντίθετα από την αρχική άποψη,τελικά επιδρούσε πολύ καλά στην ψυχολογία αυτών των ανθρώπων. Σκέψου τον κατμαν υπό διαφορετικές συνθήκες,σε ένα σπίτι όλη μέρα ή σε κάποιο ίδρυμα με νοητικά καθυστερημένους. Τουλάχιστον τώρα περνάει καλά το παλικάρι.. η δικια μου αποψη για την συγκεκριμενη κυρια ειναι οτι εκμεταλευτε τους παντες και τα παντα για να βγαζει λεφτα και ειναι οτι χειροτερο υπαρχει στο χαζοκουτι. δεν ειναι λυση αυτη ασε τον τρελο στην τρελα του και βαλτου και κουδουνια για να βγαλω λεφτα.
Fan Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 ΑΠΑΝΤΕΣ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΑΛΤΕΡ. Ο ΚΑΤΜΑΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΝΑΠΟΛΕΩΝ. (κουμπί ορ νο κουρκουμπι η βούλα η απορία) Προβλέπεται πολύ κλάμα.......
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.