BOAce Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Παιδιά καλησπέρα. Είμαι πολύ φρέσκος στο χώρο του internet καθότι μόλις τώρα απέκτησα την υπηρεσία 2play! Τα εγκατέστησα όλα μια χαρά έκανα και της ρυθμισούλες στο router και ξεκίνησα να κατεβάζω. Παρατηρώ ότι στο azureus ανεβοκατεβαίνει ελεεινά η ταχύτητα δλδ σε σημείο να φτάνει τα 40kb/s και να φτάνει έπειτα τα 225kb/s. Να προσθέσω ότι η forthnet μιας και είμαι στο ιδιοκτητο δίκτυο μου δίνει 10Mbps. Δεν είπα οτι θα έχω μονιμα υψηλές ταχύτητες αλλά αυτο που κάνει μου σπάει τα νεύρα. Οσο δε για το emule στην κυριολεξία ώρες ώρες μουλαρώνει και δν κάνει τίποτα. Να σημειώσω ότι έκανα και κάποιες ρυθμίσεις μέσω του port forwarding. Πιστεύω να τις έκανα σωστά. Ευχαριστώ εκ των προτέρων και συγνώμη από τους mod αν έχει αναφερθεί ξανά το ίδιο θέμα...
blk Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Προσπάθησε να κατεβάσεις κάτι απο ftp.ntua.gr και πες μας από εκεί τι ταχύτητες πιάνεις.
asxetoula Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Η ταχύτητα σε torrents ή γενικότερα σε p2p δεν είναι αντιπροσωπευτική. Καλό είναι να δοκιμάσεις σε κάποιο ftp ή σε κάποιον καλό server. Αν θέλεις να δοκιμάσεις ταχύτητα σε torrents βάλε πολλά μαζί και δες τη συνολική ταχύτητα, σε εμένα ξεπερνάει τα 500KB/sec!
poulinos Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 alos enas pou metraei pali tis taxitites me p2p.katevase apo ftp.ntua.gr kai ekei tha deis kai 1 megabyte per second ektos an i grammi sou den exei klidosei se 9998/509.kai gia 68 i fora ta p2p den einai tipota to stathero.tin mia me azureus exo katevasei me 700 kai tin alli me 5.oloi exoume adsl pou simenei oti travame ta kerata mas kai dioxnoume me tipota.opote ama thes esi apo p2p na travas me 10 mbit thelo kai ego na travao me 10 mbit tote simenei oti prepei na iparxoun apo tin alli kamia 30 atoma pou tha dinoun mono se emas kai den tha kanoun tipota allo.
BOAce Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 thanks για την βοηθεια... Οπως είπα είμαι newbie στο χώρο. Σαφώς και θα πρέπει να ψαχτώ αρκετά πάντως και με τις ρυθμίσεις γιατί standard παίζει να έχω κάνει και καμιά πατάτα... Ειδικά εκεί στο Port Forwarding. Thanks και πάλι παιδιά...
Praetorianos Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Για δοκιμασε και το http://www.speedtest.net για να δοκιμασεις την ταχυτητα σου.. Εγω με 768 το ανωτερο που εχω πιασει με ρωμη ειναι 664 kb/s. Με αλλες πολεις πιανω γυρω στα 400 kb/s.
BOAce Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Thanks, αλλα σκέψου ότι εσύ με 768 και έχει δει 664kb/s, εγώ με 10Mbps ούτε στον ύπνο μου τέτοιο νούμερο. Πρέπει να έχω κάνει την πατάτα μου με τις ρυθμίσεις... Αν έχεις ιδέα τι ρυθμίσεις χρειάζονται για US Robotics 9112 θα σου ήμουν ευγνώμων...
kallair Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 ta 664kb/s pou leei to paidi antistixoun se ~72kbytes/second. kane to test k tha deis...
GabrielConnor Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Μάλλον εννοεί kbps και όχι Kb/s που είναι άπιαστο όνειρο.
poulinos Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Thanks, αλλα σκέψου ότι εσύ με 768 και έχει δει 664kb/s, εγώ με 10Mbps ούτε στον ύπνο μου τέτοιο νούμερο. Πρέπει να έχω κάνει την πατάτα μου με τις ρυθμίσεις... Αν έχεις ιδέα τι ρυθμίσεις χρειάζονται για US Robotics 9112 θα σου ήμουν ευγνώμων... kaneis to wizard kai bazeis greece forthnet pppoe kai meta bazeis username kai password kai tipota allo.stion kartela adsl kai status sou leei se ti taxitita exei klidosei kai me ti thorivo.kai trexe to adsltest.forthnet.gr kai katevasma apo ftp.ntua.gr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.