bennu Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Χρησιμοποιώ πρώτη φορά Visual Studio 2005 και θέλω να τρέξω ένα απλό προγραμματάκι με string αλλά δεν λέει να μου τα αναγνωρίσει και έχω δοκιμάσει να κάνω include διάφορους compilers όπως cygwin, mingw κτλ. αλλά όλοι βγάζουν προβλήματα.Μήπως ξέρει κανείς τι να κάνω?
Directx Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Το πρώτο που πρέπει να κάνεις είναι να δημοσιεύσεις το πρόγραμμα και τα σφάλματα που παρουσιάζει.
djapal Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 έλα ντε. σωστό κ αυτό. και επίσης να πει κι ένα γεια.πρώτο ποστ ρε φίλε
lefi Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 έλα ντε. σωστό κ αυτό. και επίσης να πει κι ένα γεια.πρώτο ποστ ρε φίλε Δίκιο έχει πες και ένα γειά μιλάμε για Visual Basic ή άλλη γλώσσα του Visual Studio; Οταν λες δεν στο αναγνωρίζει προσωπικά δεν καταλαβαίνω τι εννοείς γιατί χρειάζεσαι άλλους compiler.
mousatos5 Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Χρησιμοποιώ πρώτη φορά Visual Studio 2005 και θέλω να τρέξω ένα απλό προγραμματάκι με string αλλά δεν λέει να μου τα αναγνωρίσει και έχω δοκιμάσει να κάνω include διάφορους compilers όπως cygwin, mingw κτλ. αλλά όλοι βγάζουν προβλήματα.Μήπως ξέρει κανείς τι να κάνω? file bennu to Visual Studio den ine glossa programatismou. Pes mas se pia glosa apo aftes pou exi to visual studio ixes provlima???? Ke efoson exis Visual Studio den xriazese alous compilers, xrisimopiise aftous pou exi.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.