Imagine Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2001 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2001 Μπα μωρέ,<BR>Μου αρέσει να τους ακούω να φωνάζουν απελπισμένα <BR>Το αφήνω ανοικτό αλλά παρακαλώ να κάνετε πιο ουσιώδη Posts...<P>Να πετάξω και καμιά ιδέα για να σας βάλω φυτίλια...διάβαζα προσπάθειες για εξομοίωση νοημοσύνης κτλ...όλα βασίζονται σε multiprossesing δεκάδων 286 και 8088 ακόμα και όχι στην "ωμή δύναμη" ενός mainframe computer. To παν είναι στο software, στην μέθοδο (διαφορά RISC vs. CISC). <BR>Μήπως μία ανατρεπτική προσσέγγιση με super motherboards με πολλά 486 (να λέμε) κάτι σαν mainframe εποχής θα ήταν καλύτερη από τα σημερινά superchip CPUs; Με το κατάλληλο software το πιστεύω ότι θα ήταν...<P>Axxx WIntel........<BR>Αχχχ Apple, καλά τα RISC αλλά μας κωλοπιάνεις....<BR>Είμαστε περικυκλωμένοι!!! (?)<P>Pick up your weapons and fight
gmeles Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2001 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2001 <BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><HR>Originally posted by unforgiven:<BR><STRONG><P>Παρακαλώ, κλειδώστε το topic. <BR>Μετά το εμπεριστατωμένο και γεμάτο επιχειρήματα τελευταίο post, δεν έχω τι να προσθέσω... Η συζήτηση έληξε. Μάλιστα πείστηκα και θα δώσω τον Athlon 1.4 για έναν PIII/1Ghz. Θα δώσω και αρκετά παραπάνω, αλλά αξίζει τον κόπο. Ο πιο πάνω φίλος με έπεισε!!!<BR>(Δεν πας σε κανένα γήπεδο καλύτερα;;; )</STRONG><HR></BLOCKQUOTE><BR>Μπά καλέ εμένα πιο πολύ μου θύμισε την Λούκα "Papa is beast, Papa go Home, Papa .... is a roling stone (κατα τα καθάρματα του ΑΜΑΝ) για να σοβαρευτούμε λίγο λέω γω
unforgiven Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2001 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2001 <BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><HR>Originally posted by Vasilius:<BR><STRONG>I N T E L R U L E S ! ! !<BR>I N T E L = T H E B E S T ! <BR>I N T E L L I V E S ! ! ! !</STRONG><HR></BLOCKQUOTE><P>Παρακαλώ, κλειδώστε το topic. <BR>Μετά το εμπεριστατωμένο και γεμάτο επιχειρήματα τελευταίο post, δεν έχω τι να προσθέσω... Η συζήτηση έληξε. Μάλιστα πείστηκα και θα δώσω τον Athlon 1.4 για έναν PIII/1Ghz. Θα δώσω και αρκετά παραπάνω, αλλά αξίζει τον κόπο. Ο πιο πάνω φίλος με έπεισε!!!<BR>(Δεν πας σε κανένα γήπεδο καλύτερα;;; )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.