Προς το περιεχόμενο

Καρτα Ati Radeon X1950 Xtx Προβλημα

TRANSADISE

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

exw parei thn ati x1950xtx apo tin powercolor mallon ekana vlakia tespa tin exw valei sthn thesh ths kanonika exw valei kai ta revmatakiaths alla ayth den lei na anevasei strofes to anemistiraki otan arxizei kai zestenete. To mono pou katafera na kanw einai na vrw ayto to ati tool kai to kanw xirokinita dld eleos

olo provlimata exw pira karta tosa lefta kai den anevazei stroves to anemistiraki ths doulevei panta sto 12% apo oti lei to ati tool

to trofodotiko mou einai 500ari den nomizw na fteei ayto pantos.

• Moderators
Δημοσ.

Τι 500αρι? (αμα ειναι κανενα Q-tec σιγουρα φταιει....)

Απο κει και περα, εμεναη Χ1800ΧΤ που ανεβαζε 86αρες με το ανεμιστηρια στο 35% ηταν οκ...

Αμα δεν εχει προβλημα, αστην ετσι. Αλλιως βαλτην χειροκινητα 60-70% και καθαρισες...

(εχω την αισθηση οτι ειμαστε σε λαθος κατηγορια).

Δημοσ.

Τρέξε ένα game και αν δεις οτι και πάλι δεν σου ανεβάζει τις στροφές το ανεμιστηράκι τότε έχει πρόβλημα ο sensor που έχει η κάρτα και έχεις 2 επιλογές.

Να την πας πίσω για αλλάγη(αυτό θα έκανα εγώ) ή να την κρατήσεις και να το ρυθμίσεις χειροκίνητα όπως έχεις πει.

Δημοσ.

mallon o sensor fteei giati to trofodotiko einai kalo.

to exw dokimash to kolpo me to game den kanei tpt alla xeirokinita to vazw sto 50% kai ftanei mexri 65 vathmous opote logika kala einai mallon tha thn paw pisw kai tha parw kamia shaphire h asus h gcube

Δημοσ.
Τι 500αρι? (αμα ειναι κανενα Q-tec σιγουρα φταιει....)

Απο κει και περα, εμεναη Χ1800ΧΤ που ανεβαζε 86αρες με το ανεμιστηρια στο 35% ηταν οκ...

Αμα δεν εχει προβλημα, αστην ετσι. Αλλιως βαλτην χειροκινητα 60-70% και καθαρισες...

(εχω την αισθηση οτι ειμαστε σε λαθος κατηγορια).

vasika pos tha thn kanw na douleyei panta sto 50% ??? mporeis na mou peis

h prepi na to kanw kathe fora pou anigi o pcs?

• Moderators
Δημοσ.

Nα το βαλεις να ανοιγει μαζι με το pc το Ati tool (ή οποιο προγραμμα χρησιμοποιεις), και να κανεις ενα προφιλ με τις ρυθμισεις ανεμιστηρα, και να το βαλεις να τρεχει αυτοματα μαζι με το Pc...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...