kryonts Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Έχω εδώ και δύο μήνες ένα Fujitsu Pi 1536. Πρώτα ήταν ελαττωματικό το DVI βύσμα του (πολύ σημαντικό όταν πρόκειται για παρουσιάσεις, άλλωστε για αυτό τον αγόρασα κιόλας). Στον προτζέκτορα έβλεπα κυρίως κίτρινα. Άιντε ξεκίνα να τον πας Θεσσαλονίκη (είμαι Κοζάνη) στο service της Echo Ελλάς στην Καλαμαριά. Περίμενα 12-13 εργάσιμες και τελικά μου τον έστειλαν αφού πλήρωσα 28 ευρώ στην ACS Courier. Το αποτέλεσμα δεν ήταν και ιδανικό γιατί με λίγα κουνήματα του καλωδίου πάλι έβλεπα κίτρινα αλλά σαφώς δεν είχα το αρχικό χάλι. Προχτές διαπιστώνω ότι λειτουργεί το ένα μόνο από τα δύο (απαράδεκτα έτσι και αλλιώς) ηχεία. Θα τον ξαναπάω τι να κάνω. Βενζίνη δική μου, έπειτα ξανά Courier. Είναι ζωή αυτή; (με τέτοιο laptop). Για αυτό δεν ξέρω τι ακούτε αλλά τα FS laptop πρέπει να είναι τα πιο ζημιάρικα (τον τελευταίο καιρό ακόμα και από τα Acer). Γνωρίζω και άλλους κατόχους FS δυσαρεστημένους.
FaDeR Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Καλά, έτυχε. Το έχω και εγώ από το καλοκαίρι και δεν μου έχει παρουσίασει κανένα πρόβλημα. Καλά, έτυχε θα μου πείς και εσύ... :twisted:
kryonts Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Μπορεί να ήμουν από τους τυχερούς. Ένα άλλο ενοχλητικό είναι οι υψηλές θερμοκρασίες 57-58 βαθμοί με ανοιχτά Firefox και Word (όχι παιχνίδια δηλαδή - που νά 'παιζα κιόλας).
touristas1985 Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 εμενα 1556v στους 53-55 παιζει που ειναι απολυτως φυσιολογικο...t7200 εχει...γιατι τι θα παθεις δηλαδη αμα παει 2 βαθμους παραπανω θα καεις?χαλαρωστε λιγο με τις θερμοκρασιες
FaDeR Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Όντως το συγκεκριμένο μοντέλο κάπως ενοχλητικά ζεστό, ειδικά αν το έχεις πάνω στο lap σου...
Solmyr Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Μην βαζεται το laptop στο lap, μειωνεται η γονιμοτητα του σπερματος
sintalkas Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Ρε παιδια εγω εχω μεγαλυτερο προβλημα με το λαπτοπ μου ,α)εχει οθονη χτυπημενη (σε ενα σημειο ειναι πιο φωτεινη αλλα θολη),β)σε νορμαλ καταστασεις ειναι 57 βαθμοι κελσιου ενω οσο περνα η ωρα η παιζω κανα παιχνιδι , φτανει μεχρι 62 και γ) εχει τρελαθει το φωτακι του σκληρου και αναβει οποτε του καπνισει ενω εχω προβλημα και με το wi-fi.Τι να κανω , ξερετε καμια λυση?
beman Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Fujitsu-Siemens Amilo κατι μου λεει οτι επεσε η ποιοτητα τους...να δουμε.. λετε για αυτο τα εδινε το multirama ????
21century Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Ναι τα εδινε χωρις φαπα...μαλλον ηθελαν να ξεστοκαρουν οπως μου ελεγε πωλητης τους σε κεντρικο καταστημα και του ειπα οτι καλυτερα να παρω απο φθινοπωρο ενα hp -toshiba...
basilis5 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 beman ηταν ποτε ποιοτικα λαπτοπ τα αμιλο; εγω για ποιοτικο το χα παρει-οπως και κατι φιλοι μου,αλλα δεν επιβεβαιωσε τη φημη
beman Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 basilis5...xaxaxaxa kalo.... μην τους ξεφτυλισουμε κιολας...ειναι μια κλαση μετα τα τοσιβα και dell... και η τιμη τους αρκετα καλη....(για τα sony δεν λεω ειναι δικια τους κατηγορια υπερπολυτελειας) αυτα που ηξερα εγω ηταν κατασκευασμενα γερμανια...για δες το δικο σου που κατασκευαστηκε ????μηπως εγινε μεταφορα κινα και αρχισαν τα προβληματα ????γιατι εδω και κανενα χρονο ολο παραπονα ακουω....
thanocaster Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Κι εγώ έδωσα 1200? πριν 2 χρόνια για να είμαι ευτυχής κάτοχος μιας σακούλας με ανταλλακτικά από ένα αμίλο Μ 1451G...
isaias1983 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Pantws egw me to pi1536 to exw apo ton oktwbri k to exw kiriolektika xeskisei..,mexri oc stin karta grafikwn toukana...apo thermokrasies mporei na exei tis idies me ena vaio i ena hp alla exwterika einai PARA POLY pio zesto apo ta ipoloipa...K apo poiotita kateskeuis pliktrologiou k touchpad einai asta na pane..giauto min ta xrismopoieite k parta kana usb kb k mouse na kanete tin douleia sas....Kata ta alla to laptop apo epidoseis paei mpala...Kanena provlima se oti an ekana....Apla gia tin istoria meta apo 17 wres anoixto panw sto komodino(xilo) twra to prwi exei 62C k thermokrasia dwmatiou 27C...Auta apo mena!
holymen Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 egw pistevo pos ta fujitsu-siemens einai mono kai mono gia epaggelmatiki xrisi alla kai pali den krataei.eixa kai ego kapote ena fujitsu-siemens amilo d kai plirosa 1600e kai mou vgike big moufa.ti na po.peri orekseos..kolokithopita
irahara Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Δυστυχώς η fujitsu παραγγέλνει από άλλους κατασκευαστές τα μηχανήματα της π.χ. clevo και στην συνέχεια τα τροποποιεί λίγο (βάζει σήμα κ.α.) σε αντίθεση με άλλους ανταγωνιστές της όπως toshiba, Hp κ.α που οι ίδιοι τα κατασκευάζουν γι' αυτό και τα των τελευταίων είναι ποιοτικότερα και έχουν κατά κανόνα π.χ καλύτερη θερμική συμπεριφορά, αντοχή στον χρόνο κλπ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα