Προς το περιεχόμενο

δωρο για φιλη

magoufisa

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν έχω κάτι να σου απαντήσω, ειδικά με τον ανώριμο τρόπο που εκφράζεις την άποψή σου.

Εγώ είπα την άποψή μου για την δημιουργό του τόπικ και μόνο για εκείνη.

Δεν με ενδιαφέρει τί πιστεύεις εσύ.

ας αφήσουμε στην άκρη το θέμα "στη κοπέλα μας" που μπορεί να είναι ιδιαίτερη περίπτωση.

θες να μου πεις πως έχεις κάνει δώρο σε φίλη σου (ακόμα και κολλητή σου) και ήρθε μετά μέρες και σου είπε ευχαριστώ για το δώρο;;;

δε ξέρω απλά μου φαίνεται περίεργο δε λέω πως είναι κακό απλά είναι κάπως..

το βρίσκω πολύ ιδιαίτερες στιγμές/πληροφορίες που δε θα μοιραζόμουν με κανένα όχι να πάω να το πω και σε κολλητό και ειδικά του αντίθετου φύλλου.

Στο ξαναείπα, ότι ειδικά για περιπτώσεις αγοριού-κοριτσιού παίζει απίστευτο ρόλο το τί σχέση έχεις μαζί της και πόσο καιρό γνωρίζεστε. Φυσικά και έχω πάρει δώρο σε φίλη μου, την οποία και τη γνωρίζω μιά ζωή. Και ενώ στην αρχή γελούσε, μετά μου έλεγε ευχαριστώ.

Από κεί και πέρα ξεφεύγουμε offtopic. Εγώ έκανα μία πρόταση και το θέμα τελειώνει εκεί.

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

παρτης το SVELTO τον καλυτερο φιλο της γυναικας στην κουζινα...

διαλυει τα λιπη με μονο μια σταγονα ε.. μιλαμε για πολυ ψαγμενα πραγματα..

Δημοσ.

δεν είναι θέμα πουριτανισμου αγαπητε... το τι κανω εγω ή ο καθε ενας στο κρεβάτι του και με τι αξεσουάρ αυτο δεν μπορείς να το ξέρεις

και το θέμα πουριτανισμος ειναι υποκειμενικος τελειως όρος...

απλά λέω και είναι η γνώμη μου αυτη οτι κάποιος που δεν εχει ταμπού στο σεξ πάει και απο μόνος του να αγοράσει σε ενα sex shop οτι του αρεσει ή πολύ απλά να το παραγγείλει απο το internet που τον καλύπτει και η πλήρης ανωνυμια...

Και ναι ευχομαι οτι μια κοπέλα 18 ετων είναι ακόμα κοριτσακι ...

Δημοσ.

Αν απαντούσες έτσι από την αρχή, τότε η συζήτησή μας θα είχε τελείως άλλη πορεία.

Εγώ αυτό που κατάλαβα είναι ότι όταν το πρότειναν άλλοι πριν από εμένα δεν έδωσες καμία σημασία.

Σημασία έδωσες όταν είδες μία εικόνα, όπου και ξεράθηκες στα γέλια.

Αυτό προδίδει πολλά περισσότερα για εσένα απ'ότι θα ήθελες να εκμυστηρευτείς.

Τέλος, οι κοπέλες 18 χρονών, είναι κοπέλες και όχι κοριτσάκια, τουλάχιστον στην πλειοψηφία τους, ειδικά τώρα που οι περισσότερες είναι σεξουαλικά ενεργές από τα 16 τους.

Παράλληλα, δεν είναι λίγες οι φορές που κοπελίτσες αυτο-τραυματίζονται επειδή "παίζουν" με επικίνδυνα για την υγεία τους αντικείμενα.

Στην τελική, η δημιουργός του τόπικ ξέρει καλύτερα από όλους μας τη φίλη της και ποιά δωράκια θα είναι της αρεσκείας της. Εγώ έδωσα απλώς μία πρόταση, προτείνοντας ένα προϊόν και ένα κατάστημα τα οποία και γνωρίζω.

Αν τώρα έχεις επιφυλάξεις για το θέμα των δονητών, μπορούμε να το συζητήσουμε σε άλλο τόπικ.....

Δημοσ.

Οκ , κοίτα δεν γνωριζόμαστε οπότε δεν μπόρεσες να καταλάβεις οτι κάνω χιούμορ...

απλα ειχε πλάκα η εικόνα (κατα την γνώμη μου πάντα) του μπλέ ελεκτρίκ δώρου που πρότεινες και μου φάνηκε κάπως αστείο :)

Αυτά απο μενα για να μην κλειδωθεί και με τα τόσα off topics το thread... ;)

Δημοσ.
Θα κάνω δώρο στην κολλητή μου που ειναι και μιά σταλιά κοριτσάκι (18 ετών) δονητή ????????

Ναι καλά, λες και δεν ξέρει από εργαλειό μια κοπέλα 18 χρονών σήμερα....

Δημοσ.
Οκ , κοίτα δεν γνωριζόμαστε οπότε δεν μπόρεσες να καταλάβεις οτι κάνω χιούμορ...

απλα ειχε πλάκα η εικόνα (κατα την γνώμη μου πάντα) του μπλέ ελεκτρίκ δώρου που πρότεινες και μου φάνηκε κάπως αστείο :)

Αυτά απο μενα για να μην κλειδωθεί και με τα τόσα off topics το thread... ;)

Ε, μα γι'αυτό το πρότεινα και το συγκεκριμένο δωράκι.

Το χρώμα και το σχήμα το κάνουν να φαίνεται αστείο, οπότε υπάρχει άφθονος χώρος για γέλια αν το κάνεις δωράκι, ακόμα και αν δεν χρησιμοποιηθεί πραγματικά ποτέ.

Και είναι μικρούτσικο. Όχι σαν κάτι άλλα υπερμεγέθη, απειλητικά ματζαφλάρια.....

Δημοσ.
Και αν θεωρείς μιά 18 χρονών κοπέλα κοριτσάκι.......κούνια που σε κούναγε.....
LOL ετσι ειναι αλλα το παρατραβηξατε καπως με δονητες και ΨΨΨ!

Προτεινω ενα βιβλιο αλλα τι ειδους δεν ξερω μια και δεν εχουμε more info.

Δυστυχως δεν εγραψα τη Βιβλο Υπερχρονισμου στο Amazoon. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.
Ε, μα γι'αυτό το πρότεινα και το συγκεκριμένο δωράκι.

Το χρώμα και το σχήμα το κάνουν να φαίνεται αστείο, οπότε υπάρχει άφθονος χώρος για γέλια αν το κάνεις δωράκι, ακόμα και αν δεν χρησιμοποιηθεί πραγματικά ποτέ.

Και είναι μικρούτσικο. Όχι σαν κάτι άλλα υπερμεγέθη, απειλητικά ματζαφλάρια.....

ε αμα είναι "μικρούτσικο" όπως λές τι να το κάνει μια σεξουαλικά ενερή κοπέλα των 18 ετών (πωπωωωω τι μεγάαααλη και έμπειρηηη??? )

Δεν είπα οτι οι 18αρες δεν είναι σεξουαλικά ενεργές στην πλειοψηφία τους βρε παιδί μου, αλλά γιατι ντε και καλά να τις πονηρεύουμε κι΄αλλο??? Εχουν προλάβει θες να μου πεις να κάνουν όλα τα άλλα σεξουαλικά παιχνίδια στην πολυετη πείρα των 2 χρόνων για να προχωρήσουν και στην χρήση δονητή και άλλων αξεσουάρ ???? Γιατί εσυ δεν μίλησες για αυτοικανοποίηση που ειναι κατι φυσιολογκό ακομα και σε πολύ μικρότερες ηλικίες ...Εσυ μίλησες για σεξουαλικά ενεργή κοπέλα αν δεν κανω λαθος ....

τεσπα καλό ειναι να ανοιχτει ενα αλλλο thread για να συνεχιστεί η συγκεκριμένη κουβέντα....

Δημοσ.

Αααααα, πολύ πρωτότυπο δώρο ένας δονητής.

Και γιατί δεν της αγοράζεις ένα cd απο ένα συγκρότημα που σου αρέσει.

Εγώ θα ήμουν πολύ ευχαριστημένος απο ένα τέτοιο δώρο...

Δημοσ.

κανε της δωρο ενα κουτι προφυλακτικα. Καλύτερα να τα χρησιμοποιήσει

με κανένα αγόρι παρα να τις πάρεις δονήτη και να μένει παντα στη

θεωρία !

το λεω αυτο γιατι ολες οι πιτσιρίκες γενικά δεν ξέρουν που παν τα 3

(τι να κάνουμε αυτη είναι η αλήθεια) !

Δημοσ.
ε αμα είναι "μικρούτσικο" όπως λές τι να το κάνει μια σεξουαλικά ενερή κοπέλα των 18 ετών (πωπωωωω τι μεγάαααλη και έμπειρηηη??? )

Δεν είπα οτι οι 18αρες δεν είναι σεξουαλικά ενεργές στην πλειοψηφία τους βρε παιδί μου, αλλά γιατι ντε και καλά να τις πονηρεύουμε κι΄αλλο??? Εχουν προλάβει θες να μου πεις να κάνουν όλα τα άλλα σεξουαλικά παιχνίδια στην πολυετη πείρα των 2 χρόνων για να προχωρήσουν και στην χρήση δονητή και άλλων αξεσουάρ ???? Γιατί εσυ δεν μίλησες για αυτοικανοποίηση που ειναι κατι φυσιολογκό ακομα και σε πολύ μικρότερες ηλικίες ...Εσυ μίλησες για σεξουαλικά ενεργή κοπέλα αν δεν κανω λαθος ....

τεσπα καλό ειναι να ανοιχτει ενα αλλλο thread για να συνεχιστεί η συγκεκριμένη κουβέντα....

Δυστυχώς διακρίνω πλήρη άγνοια από μέρους σου για το τί είναι ο δονητής, ποιά η χρησιμότητά του και πώς μπορεί να βοηθήσει μιά κοπέλα στη σεξουαλική της ζωή, τόσο στον ξεκίνημά της όσο και στη μετέπειτα πορεία της.

Έχεις την εσφαλμένη στερεοτυπική αντίληψη ότι ο δονητής είναι κάτι το πονηρό, σεξουαλικώς extreme και ακατάλληλο πιθανώς για νεαρές ηλικίες.

Θα χαρώ πολύ να σε κατατοπίσω σε νέο τόπικ, αν έχεις την όρεξη για κουβέντα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...