Harkon Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 σωστή... γενικά νομίζω πως όσο "πας" στα πιο ακριβά/σοβαρά δώρα μετά δύσκολα να επιστρέψεις σε κάτι απλό ακόμα και αν ειναι βαθύτατα συναισθηματικό. δε ξερω πάντως εγώ θα το φοβόμουν πιστεύω πως σε βάζει σε παράξενο κύκλο μετά. είμαι φαν των δώρων της στιγμής, σύνθετων ανάλογα με το χαρακτήρα του ατόμου και μου αρέσουν τα χειροποίητα όταν αυτά μπορούν να γίνουν. όσο για τον τόπικ στάρτερ, γιατί να της κάνεις ιδιαίτερο δώρο στα 18 καλέ; επειδή μπορεί να ψηφίσει; πάρτης μια κάλπη ξέρω γω. τα 18 δεν ειναι κάτι ιδιαίτερο άσε που μπορεί να πάρει και αέρα κ να νομίζει πως κάτι έγινε..
gtsamour Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Κανε της δώρο την κορμάρα σου την ατελείωτη για μια νύχτα, που ξέρεις...... Εκτός και αν είστε μόνο φιλενάδες οπότε αλλάζει και επιστρέφουμε στο δονητή.
Toufas Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 το ποστ που ειπα......καντο χαζο ποστ, και παρε το απο πανω.
Freakster Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 με τραβάει ξαφνικά μέσα σε ένα κοσμηματοπωλείο και μου ζητάει να διαλέξω ότι κόσμημα θέλω. Αυτό ήταν! Από τότε... αρκέστηκε στα παραπάνω και ο χαβαλές τελείωσε!!! Καταλαβα... Το μετανοιωσε ο ανθρωπος, σηκωσες το μαγαζι;
Φρού-Φρού Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 αν δεν εχει η φιλη σου παρτης ενα mp3 player η κανα γκατζετακι για τον υπλογιστη αν ασχολείται... αν της αρεσουν τα χειροποιητα, παρτης απο το Μοναστηράκι ενα χειροποιητο δερματινο πορτοφόλι (καλα, αμα δεν το θελει εκεινη δωστο σε μενα που το ειδα και μου γυάλισε... ) αλλες ιδεες (και φυσικά τετριμενες) ειναι να της παρεις ρουχο, αρωμα κτλ κτλ δεν ξέρω και πόσα λεφτά θες να δωσεις .... παντως αν εμενα ο συντροφος μου μου έπαιρνε αλατα η γλάστρα απο φυτώριο θα γελούσα πολύ !!!!!! αλλα εντάξει μωρε.. κάποιο ανθρωποι απλά δεν το εχουν... δεν ειναι μόνο τα δώρα που μετράνε ... (οπως εμενα, ο τοτε και για μια 5ετια συντροφος μου μου πηρε στα γεννεθλια μου πιτζαμες που ηξερε οτι ποτε δεν φοράω στον υπνο... ε κάπου εκει έληξε και η σχεση μας ...(πλάκα κάνω) χαχαχααχα)
gtsamour Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Θα σε μπέρδεψε με την άλλη μωρε, δεν πειράζει....
Φρού-Φρού Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Θα σε μπέρδεψε με την άλλη μωρε, δεν πειράζει.... LoooooOOOOOoooooL
panther_512 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Eξαρτάται από το πόσο καλές φίλες είστε, αλλά και από το χαρακτήρα της. Αν έχει έστω και το ελάχιστο χιούμορ, πιστεύω κι εγώ ότι ένας έξυπνος, διακριτικός δονητής είναι από τα καλύτερα δώρα που μπορείς να της πάρεις. Αν βάλεις στην άκρη τη πλάκα, τα ταμπού και το πουριτανισμό, ο δονητής είναι από τα πλέον απαραίτητα αξεσουάρ για μιά κοπέλα και καθ'ότι η ίδια η κοπέλα πολλές φορές ντρέπεται ή της είναι λίγο δύσκολο να αγοράσει έναν, ο δονητάκος σαν δώρο είναι ένα και ένα. Πολύ καλή και διακριτική επιλογή είναι ο παρακάτω, ο οποίος και είναι ο αγαπημένος της κοπέλας μου. Αν και μόνο μιάς ταχύτητας και πολύ μικρού μεγέθους, είναι υπεραρκετός. **Ακατάλληλο για κάτω των 18**http://www.lovehoney.co.uk/product.cfm?p=294 Και το έχεις σπίτι σου σε 3-4 ημερούλες.
Φρού-Φρού Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Eξαρτάται από το πόσο καλές φίλες είστε, αλλά και από το χαρακτήρα της. Αν έχει έστω και το ελάχιστο χιούμορ, πιστεύω κι εγώ ότι ένας έξυπνος, διακριτικός δονητής είναι από τα καλύτερα δώρα που μπορείς να της πάρεις. Αν βάλεις στην άκρη τη πλάκα, τα ταμπού και το πουριτανισμό, ο δονητής είναι από τα πλέον απαραίτητα αξεσουάρ για μιά κοπέλα και καθ'ότι η ίδια η κοπέλα πολλές φορές ντρέπεται ή της είναι λίγο δύσκολο να αγοράσει έναν, ο δονητάκος σαν δώρο είναι ένα και ένα. Πολύ καλή και διακριτική επιλογή είναι ο παρακάτω, ο οποίος και είναι ο αγαπημένος της κοπέλας μου. Αν και μόνο μιάς ταχύτητας και πολύ μικρού μεγέθους, είναι υπεραρκετός. http://www.lovehoney.co.uk/product.cfm?p=294 Και το έχεις σπίτι σου σε 3-4 ημερούλες. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ εεε, συγγνώμη κύριε.. αυτό βγαίνει και σε άλλα χρώματα??????
panther_512 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Αφού το γράφει ρε συ, βγαίνει σε μπλέ και σε ρόζ.
Harkon Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 δε ξέρω ρε μαν.. εγώ ποτέ δε θα έπαιρνα δονητή σε κοπέλα και δη στη κοπέλα μου
Φρού-Φρού Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Αφού το γράφει ρε συ, βγαίνει σε μπλέ και σε ρόζ. ααα σόρρυ δεν το είδα... ναι βρε παιδάκι μου όμως σε τίποτα πιο ανθρώπινο χρώμα να μην το εχουνε? πως λέμε κριτσίνια με γέυση σκόρδο, με γευση pizza και τώρα με φυσική γευση ??? ετσι ενα πραμα !!! ρε παιδια μας δουλεύει ο τύπος? Θα κάνω δώρο στην κολλητή μου που ειναι και μιά σταλιά κοριτσάκι (18 ετών) δονητή ???????? Ε-ΛΕ-ΟΣ παλληκαρι ....
panther_512 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Αυτά είναι προσωπικές προτιμήσεις φίλε μου και έχουν και ως ένα βαθμό να κάνουν και με την αυτοπεποίθηση που έχουμε για τον εαυτό μας. Πάντως μην σκέφτεσαι καν ότι υπάρχει πιθανότητα να προτιμήσει αυτό από εσένα. Δεν υπάρχει περίπτωση για κάτι τέτοιο. Αυτό για τη περίπτωση να το παρεις δώρο στη κοπέλα σου. Τώρα σε φίλες σου, εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το τί σχέση έχεις μαζί τους. Αν οι σχέσεις σας δεν είναι τύπου "κολλητού", ίσως και να προσβληθεί. Αλλά αν έχετε πολύ καλές σχέσεις, τότε θα σε ευγνωμονεί για το δωράκι μετά από μερικές μέρες. ρε παιδια μας δουλεύει ο τύπος? Θα κάνω δώρο στην κολλητή μου που ειναι και μιά σταλιά κοριτσάκι (18 ετών) δονητή ???????? Ε-ΛΕ-ΟΣ παλληκαρι .... Δεν είμαι ο πρώτος που το πρότεινα εδώ πέρα. Από κεί και πέρα, επειδή εσύ έχεις πουριτανικές ή στερεοτυπικές αντιλήψεις, αυτό δεν σημαίνει ότι και οι άλλοι/άλλες σκέφτονται το ίδιο με σένα. Και αν θεωρείς μιά 18 χρονών κοπέλα κοριτσάκι.......κούνια που σε κούναγε.....
Φρού-Φρού Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 ελα Πιτσα εδω Σουζη ... σ' αρεσε το δωράκι που σου έκανα??? αλήθεια? και μετά? ααα οχι χρυσή μου δεν το εκανες σωστα... ελα ρε φίλε, μιλαμε για 18 χρονών κοριτσάκι εκτος των άλλων...
Harkon Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 ας αφήσουμε στην άκρη το θέμα "στη κοπέλα μας" που μπορεί να είναι ιδιαίτερη περίπτωση. θες να μου πεις πως έχεις κάνει δώρο σε φίλη σου (ακόμα και κολλητή σου) και ήρθε μετά μέρες και σου είπε ευχαριστώ για το δώρο;;; δε ξέρω απλά μου φαίνεται περίεργο δε λέω πως είναι κακό απλά είναι κάπως.. το βρίσκω πολύ ιδιαίτερες στιγμές/πληροφορίες που δε θα μοιραζόμουν με κανένα όχι να πάω να το πω και σε κολλητό και ειδικά του αντίθετου φύλλου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.