magoufisa Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 καλησπερα. θα ηθελα να μου προτεινετε δωρα για μια φιλη μου που γινεται 18.ευχαριστω πολυ προκαταβολικα
aledjo Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Γνώρισε της κανέναν όμορφο φίλο σου! (αν θές προσφέρομαι να το παίξω φίλος σου!) λοοοοολ
magoufisa Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 κατι πιο εξυπνο.........................
ktsolkas Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Χωρις παρεξηγηση παρτης εναν δονητη,οχι βεβαια αυτους που βλεπεις σε ΧΧΧ παραγωγες,υπαρχουν και πιο friendly για κοπελα 18 χρονων.εγω εκανα σε 1 φιλη μου στα 19 της και ξετρελαθηκε.εξαρταται βεβαια και απο τον χαρακτηρα της φιλης σου καθως μπορεις να παρεξηγηθεις πολυ ευκολα. σορρυ για τα greeklish.
Mariosxaniaomg Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 xoris pareksigisi partis enan doniti,oxi vevea aftous pou vlepeis se xxx paragoges,iparxoun kai pio friendly gia 1 kopela 18 xronon.ego ekana se mia fili mou sta 19 tis kai ksetrela8ike.eksartatai vevea kai apo ton xaraktira tis filis sou ka8os mporeis na pareksigi8eis poli efkola. Πρώτα εδώ δεν γράφουμε με greeklish.Δεύτερον καλή ιδέα αλλα μάλλον θα παρεξηγηθεί:twisted:
asxetoula Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 καλησπερα. θα ηθελα να μου προτεινετε δωρα για μια φιλη μου που γινεται 18.ευχαριστω πολυ προκαταβολικα Αν της αρέσουν τα gadget ψάξε τίποτα τέτοιο.. Υπάρχουν δώρα αξίας 500 ευρώ αλλά και με 10, δε μας λεσ και για το χαρακτήρα της φίλης σου, πώς να βοηθήσουμε;
AFANIS_ Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 1η ιδέα...καλοκαιράκι ειναι...κάτι για την παραλία....(οχι ομπρελα,οχι βατραχοπεδιλα) 2η ιδέα...ανάλογα με την μουσική που ακούει μια ωραια επιλογή cd (s)... 3η ιδέα...ενα πάρτυ έκπληξη απο μόνο του θα ήταν ενα καλό δωρο.... 4η ιδέα....θα μου έρθει σε λίγο..............
MariaTs. Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Αν της αρέσουν τα κοσμήματα μπορείς να βρεις όμορφα μενταγιόν με το όνομά της ή το μονόγραμμά της. Τα κοσμήματα μένουν και πάντα θυμίζουν τις στιγμές που δωρήθηκαν. Έχε υπ'όψιν πως ένα κόσμημα μπορεί να είναι και οικονομικό σε σχέση με όλα τα άλλα που ξοδεύει κανείς για να πρωτοτυπήσει σε γενέθλια (λούτρινα κουκλάκια, λουλούδια).
Str Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 ... σε σχέση με όλα τα άλλα που ξοδεύει κανείς για να πρωτοτυπήσει σε γενέθλια (λούτρινα κουκλάκια, λουλούδια). πρωτοτυπια ειναι τωρα αυτο? :-P οσο για το δωρο... διαλεξε κατι με βαση τον χαρακτηρα της... δεν νομιζω πως υπαρχουν γενικοι κανονες για δωρα...
MariaTs. Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Αναφέρομαι στο πακέτο της πρωτοτυπίας... που για τους περισσότερους φτάνει μέχρι τα κουκλιά, τα λουλούδια και την τούρτα και άντε κάνα φαγητό έξω! O άντρας μου ας πούμε ανήκει σε αυτή την ομάδα ανθρώπων: πρόπερσι στα γενέθλια μου, μου έφερε ένα γλαστράκι-φυτώριο με ένα λουλούδι εσωτερικού χώρου αντί ανθοδέσμης. Πέρσι μου έφερε ένα σετ μπάνιου (άλατα - αφρόλουτρο - γαλάκτωμα σώματος - σφουγγάρι)! Φέτος δεν μου έφερε τίποτε, και ήταν το καλύτερο δώρο!!!
Harkon Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 O άντρας μου ας πούμε ανήκει σε αυτή την ομάδα ανθρώπων: πρόπερσι στα γενέθλια μου, μου έφερε ένα γλαστράκι-φυτώριο με ένα λουλούδι εσωτερικού χώρου αντί ανθοδέσμης. Πέρσι μου έφερε ένα σετ μπάνιου (άλατα - αφρόλουτρο - γαλάκτωμα σώματος - σφουγγάρι)! Φέτος δεν μου έφερε τίποτε, και ήταν το καλύτερο δώρο!!! εμμέσως λές πως δεν έχει γούστο στα δώρα; ντροπή!!! :P
MariaTs. Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Πες το κι έτσι! Mια φορά είχε φάει αναλαμπή κι όταν ένα απόγευμα πηγαίναμε να αγοράσουμε κάτι πράγματα για τον υπολογιστή, με τραβάει ξαφνικά μέσα σε ένα κοσμηματοπωλείο και μου ζητάει να διαλέξω ότι κόσμημα θέλω. Αυτό ήταν! Από τότε... αρκέστηκε στα παραπάνω και ο χαβαλές τελείωσε!!! Πάντως γενικώς τώρα, αναφέρω τον άντρα μου σαν παράδειγμα, γιατί είναι αρκετοί οι άνθρωποι που ενώ θέλουν να κάνουν ένα δώρο σε έναν καλό φίλο, τους βλέπεις και πελαγώνουν γιατί δεν ξέρουν τι να σκεφτούν! Κι εκτός αυτού μετρά κι ο τρόπος που το προσφέρεις τον δώρο! Μπορεί να'ναι κάτι φτηνιάρικο, αλλά τα λόγια που θα πεις καθώς το προσφέρεις, να το κάνει πολύ υπολογίσιμο και συναισθηματικής αξίας (με την καλή έννοια).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.