miha Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Έχω ένα router που το πήρα μαζί με το conn-x το speedtouch 585(i) v6 Στις ρυθμίσεις του λέει κάπου dynamicDNS πάω να περάσω τις dns και εκεί αλλά δεν ξέρω τι να κάνω. Σας κάνω copy paste να δείτε και να μου πείτε πως θα τα περάσω : Dynamic DNS Service In order to use a dynamic DNS service, you must first visit the website of a Dynamic DNS service provider and register. You will receive parameters (username, password, hostname...) that can be used to configure your SpeedTouch. Configuration Enabled: Interface: Internet Username: Password: Confirm password: Service: dyndns statdns custom No-IP DtDNS gnudip Host: κυρίως στο Host δεν ξερω τι να βάλω. Παιδιά φωτίστε με και πείτε μου αν μπορείτε τι κάνει αυτή η ρύθμιση! Ευχαρστώ
tsakonas Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 ti thes na kaneis? exeis DDNS? i apla pas etsi na to valeis? de xreiazete se aplous users...
random Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Στις ρυθμίσεις του λέει κάπου dynamicDNS ... 1ον, αυτές οι ρυθμίσεις αφορουν υπηρεσίες dynamic dns, και δεν ειναι απαραίτητο να τα ρυθμίσεις για απλή χρήση internet (browser, p2p, mail, και γενικα downloading, ολα αυτα παιζουν χωρις ddns) αν δεν ξερεις καν τι ειναι υπηρεσίες dynamic dns, ειναι φανερό οτι δεν τις χρειάζεσαι, οποτε βαλε στο configuration, enabled NO (ξε-τσεκάρεις το checkbox). ----------------------------------------------------- θα το θελεις αν στησεις κάποιου ειδους server στο pc, πχ apache, iis, mail server, ftp, κλπ. αν ενδιαφέρεσαι... διάβασε http://en.wikipedia.org/wiki/Dynamic_DNS για να το ενεργοποιήσεις στο speedtouch, πρεπει πρωτα να φτιαξεις ενα account σε μια εταιρεια που δινει, δωρεαν, dynamic dns, και υπάρχει στη λίστα του speedtouch (μεταξύ των... dyndns statdns custom No-IP DtDNS gnudip) πχ. η dyndns http://www.dyndns.com/ φτιαξε εκει ενα account, διαλεγεις username πχ. miha111 , επιλέγεις ενα hostname θελεις πχ. mihaweb22 και ενα domain απο τα διαθέσιμα, πχ. dyndns.org το host για το ρουτερ θα ειναι mihaweb22.dyndns.org και συμπληρώνεις τα κουτάκια στο speedtouch : Configuration Enabled: [V] Username: miha111 Password: ** Service: dyndns Host: mihaweb22.dyndns.org Απο κει και πέρα, αναλαμβανει το ρουτερ να ενημερώνει την dyndns όποτε αλλαζει η IP σου. Αν δεν ειχε αυτη την ευκολια το speedtouch, απλα θα έπρεπε να εγκαταστησεις στα win ενα πρόγραμμα, (το δινει η dyndns ) που θα έκανε ακριβώς το ίδιο, την ενημέρωση της ip.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.