s2117 Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Ρε παιδιά ορισμένα βίντεο μου τα παίζει με εντελώς περίεργα χρώματα πολύ έντονα,άσχετα με το βίντεο,κάτι πορτοκαλί,κόκκινα,γαλάζια πράσινα....ξέρετε τι μπορεί να φταίει? έχω βάλει το K lite....
tarrasque Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 για δοκίμασε με τον vlc και πες μας τι βλέπεις
s2117 Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Ωπ ευχαριστώ πολύ παίζει σωστά με αυτό να είσαι καλά φίλε!!
tarrasque Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 αυτό παίζει ανεξάρτητα με τους codecs που έχεις. άρα θέλουν ξήλωμα οι codecs και προσεκτικό πέρασμα αυτοί που θές. δες και τον GOM μπορεί να σου αρέσει πιο πολύ
kastel Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Έχω μια απορία με το vlc. Υπάρχει τρόπος όταν βρίσκεται σε full screen να εμφανίζονται τα κουμπιά του player όπως σε όλους τους άλλους players; Γιατί δεν μπόρεσα να το βρώ.
tarrasque Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 δεν έχει στα windows απ'όσο ξέρω ή πατάς το 'i' για να βγεί το πρόγραμμα ή βάζεις mac που έχει βρεθεί λύση ή βάζεις GOM
kastel Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Πραγματικά για πρώτη φορά δοκίμασα το GOM και το μόνο που μπορώ να πω είναι απλά ΚΑ-ΤΑ-ΠΛΗ-ΚΤΙ-ΚΟΣ!!! Και χωρίς να μπω στα ενδότερα. Δεν ξέρω βέβαια τί παραπάνω μπορεί να έχει ο VLC, αλλά ο GOM θα γίνει σίγουρα ο default player μου.
tarrasque Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 νομίζω GOM και KMPlayer αξίζουν μια θέση στη λίστα προγραμμάτων του kastel.gr
dll.hal Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Πραγματικά για πρώτη φορά δοκίμασα το GOM και το μόνο που μπορώ να πω είναι απλά ΚΑ-ΤΑ-ΠΛΗ-ΚΤΙ-ΚΟΣ!!!Και χωρίς να μπω στα ενδότερα. Δεν ξέρω βέβαια τί παραπάνω μπορεί να έχει ο VLC, αλλά ο GOM θα γίνει σίγουρα ο default player μου. μαλλον και σε μενα το ιδιο... αλλα πως μπορω να αποθηκευσω τις διαστασεις του player,ετσι ωστε καθε φορα που τον ανοιγω να ειναι το παραθυρο στις διαστασεις που εχω ορισει???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.