Προς το περιεχόμενο

Γεμίζει μονο του !!!!

telcomfreak

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω ενα Toshiba Satellite pro m70 με windows xp sp2 και μου κανει το εξεις κουλο τον τελευταιο καιρο

εκει που δουλευω μου βγαζει μηνημα οτι γεμισε ο δισκος C

τσεκαρω και οντος τον δειχνει γεματο

μεχρι στιγμης εχω κανει τα εξεις

defrag me perfectdisk 8

free space wipe

spyware check

virus check

το swap το εβαλα στον D

εσβησα το system restore και hibernate file αλλα τιποτα αυτο ακομα συνεχιζει το χαβα του να γεμιζει τον δισκο καθε τρεις και λιγο

η πλακα ειναι οτι μολις κανω restart ο δισκος αδειαζει

καμια ιδεα εκτος απο format !

Δημοσ.

otan arxisi na gemizi mpes sto task manager kai kita ti sou troei cpu kai ram ekei tin stigmi .etsi tha entopisis ti sou kani tin zimia.meta blepoume...

Δημοσ.

koita prosextika ayto pou sou eipe o activex kai grapse sto run msconfig.exe kai sthn teleytaia kartela xe-tikare prosektika osa programmata einai perierga i de xreiazontai sto bootarisma...

Δημοσ.
profanos su gemizei giati kapoio programa xrhsimopoih ton sklhro su san mnhmh ekeinei thn stigmh.Tsekare kai to page file ton windows episis...

ακριβως αυτο πιστευω και γω , ολα τα αλλα που λενε τα παιδια ποιο πανω τα εχω κανει και τιποτα δεν αλλαξε

ομως το κουλο ειναι οτι το κανει σχεδον σε ολες τις εφαρμογες και οχι σε καποια συγκεκριμενη

το swap file μου ειναι 1,5 Gb και ειναι μονιμο και οχι μεταβλητο και βρισκεται στον δισκο D και οχι στον C που βρισκεται το λειτουργικο και εχω προβλημα .

Το θεμα ειναι οτι μεσα σε λιγες ωρες χανω περιπου 8 gb που επανερχονται με ενα reboot

Δημοσ.

Αν έχεις τον Total Commander κάνε το εξής :

Πάτα space σε κάθε φάκελλο για να βλέπεις πόσο χώρο πιάνει ο καθένας.

Σε αυτόν με το πρόβλημα μπαίνεις μέσα και ξανά space σε όλους τους φακέλλους. Ετσι λίγο-λίγο θα ανακαλύψεις τι είναι αυτό που μεγαλώνει.

Αντί βέβαια Total Commander χρησιμοποίησε ότι άλλο θες.

Αυτό το κάνω μερικές φορές στο Documents and Settings γιατί μερικές φορές παραγεμίζει από διάφορα σκουπίδια.

Δημοσ.
Αν έχεις τον Total Commander κάνε το εξής :

Πάτα space σε κάθε φάκελλο για να βλέπεις πόσο χώρο πιάνει ο καθένας.

Σε αυτόν με το πρόβλημα μπαίνεις μέσα και ξανά space σε όλους τους φακέλλους. Ετσι λίγο-λίγο θα ανακαλύψεις τι είναι αυτό που μεγαλώνει.

Αντί βέβαια Total Commander χρησιμοποίησε ότι άλλο θες.

Αυτό το κάνω μερικές φορές στο Documents and Settings γιατί μερικές φορές παραγεμίζει από διάφορα σκουπίδια.

το κατεβασα και θα το δοκιμασω να δω και θα σου πω

http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?p=1562860#post1562860

Κοιταξε μην επαθες κατι σαν και εμενα...

δεν εχω καν επανω το nod32 και ουτε το εχω βαλει ποτε

Δημοσ.

diladi den exeis edopisi pio arxio einai auto pou megaloni? kane mia euresi me taktipoihsi kata hmera kai ora. (molis antilifthis oti ginete auto pou les) kai bale diataksi arxion kata megethos. etsi tha bris pio arxio einai auto pou sou kani tin doulia . kai kati tha katalaboume...;)

Δημοσ.

λοιπον εκανα το ελεγχο των αρχειο και το total commander δεν εντοπισε ποιο αρχειο μεγαλωνει για την ακριβεια οταν εφτασε να εχει γεμισει ολος ο δισκος το total commander εδειχνε οτι ο δισκος μου ειναι κατα 20,4 gb γεματος και τα windows κατα 27,8 gb που ειναι το μεγεθος του εν λογου partition

μηπως κανω κατι λαθος ή τελικα δεν γλυτώνω το format ? καμια ιδεα με ποιο τροπο ελεγχουν τον χωρο τα windows ? γιατι ανεξαρτητος το προγραμμα που τρεχω ο δισκος γεμιζει .

ελεος

Δημοσ.

Για τον total commander δείχνει πχ. 15.345.678 k of 80.345.345 k free

Το 15.345.678 k είναι free δηλ 15 g.

Για το αν πράγματι έχεις ελεύθερο χώρο κάνε κάτι απλό.

Κάνε copy ένα μεγάλο αρχείο να δεις θα χωρέσει.

Για αυτά που έγραψα πριν , Space πατάς μόνο στα folder.

Μετά από λίγη ώρα ξαναπατάς space στα ίδια folder και έτσι βλέπεις αν κάποιο μεγάλωσε αρκετά.

Σε αυτό μπαίνεις μέσα και ξανακάνεις το ίδιο.

Επίσης με αυτό που έγραψε ο @activex πιθανώς θα εντοπίσεις τι μεγαλώνει.

Εκτός αν υπάρχει κάτι (σφάλμα δίσκου, ιός ή ....) που δείχνει να μικραίνει ό χώρος , ενώ δεν συμβαίνει.

Κάνε και ένα chkdsk, δεν χάνεις τίποτα.

Δημοσ.

τελικά έχεις κάποιο antivirus εγκατεστημένο και ενεργό?

Για παρακολούθηση μεγεθών φακέλων, καλό ειναι το Treesize http://www.jam-software.com/treesize/

σκανάρεις το δισκο αμεσως μετά το boot, και μετά απο μερικές ώρες, και βλέπεις διαφορές.

για τη συγκριση, μπορεις απλα να αφησεις το 1ο treesize window ανοιχτό, και το 2ο να το κάνεις με ενα νέο,

ή κάνεις save to 1o με "save report as xml.."

και μολις κανεις το 2ο, κάνε "compare with XML report" και επέλεξε το 1ο, θα σου δείξει τί μεταβλήθηκε

Δημοσ.
Για τον total commander δείχνει πχ. 15.345.678 k of 80.345.345 k free

Το 15.345.678 k είναι free δηλ 15 g.

Για το αν πράγματι έχεις ελεύθερο χώρο κάνε κάτι απλό.

Κάνε copy ένα μεγάλο αρχείο να δεις θα χωρέσει.

Για αυτά που έγραψα πριν , Space πατάς μόνο στα folder.

Μετά από λίγη ώρα ξαναπατάς space στα ίδια folder και έτσι βλέπεις αν κάποιο μεγάλωσε αρκετά.

Σε αυτό μπαίνεις μέσα και ξανακάνεις το ίδιο.

Επίσης με αυτό που έγραψε ο @activex πιθανώς θα εντοπίσεις τι μεγαλώνει.

Εκτός αν υπάρχει κάτι (σφάλμα δίσκου, ιός ή ....) που δείχνει να μικραίνει ό χώρος , ενώ δεν συμβαίνει.

Κάνε και ένα chkdsk, δεν χάνεις τίποτα.

πατησα space μονο στα folder και δεν ειχα διαφορα , σφαλμα δισκου αποκλειεται λογο οτι το κανει μονο στο ενα partition ανεξαρτητου μεγεθους .

Οταν δειχνει οτι ο δισκος εχει γεμισει δεν με αφηνει να γραψω τιποτα μεχρι να κανω restart οποτε ποιο πιθανο ειναι σφαλμα λειτουργικου , απειρα chkdsk εχω κανει

τελικά έχεις κάποιο antivirus εγκατεστημένο και ενεργό?

Για παρακολούθηση μεγεθών φακέλων, καλό ειναι το Treesize http://www.jam-software.com/treesize/

σκανάρεις το δισκο αμεσως μετά το boot, και μετά απο μερικές ώρες, και βλέπεις διαφορές.

για τη συγκριση, μπορεις απλα να αφησεις το 1ο treesize window ανοιχτό, και το 2ο να το κάνεις με ενα νέο,

ή κάνεις save to 1o με "save report as xml.."

και μολις κανεις το 2ο, κάνε "compare with XML report" και επέλεξε το 1ο, θα σου δείξει τί μεταβλήθηκε

εχω εγκατεστημενο το avg antivirus 7.5 και το xoftspy εκανα πληρη ελεγχο και δεν δειξανε τιποτα .

κατεβασα το προγραμμα που προτεινεις και θα το τσεκαρω συντομα θα πω τα αποτελεσματα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...