Προς το περιεχόμενο

Λύση μισθωτήριου οικίας νωρίτερα, τι παίζει?

Skia11

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμένα μου έφαγε την εγγύηση... Αλλά έφυγα στον 4 μήνες από το σπίτι ενώ ήταν για ένα χρόνο. Είχε τρελή υγρασία... τα πάντα μουσκεύανε.

Λογικά θα σου την φάει την εγγύηση.

Δημοσ.

Στην πράξη, για πρακτικούς κυρίως λόγους, συνηθίζεται να μην πληρώνει ο ενοικιαστής τους 2 τελευταίους μήνες, να συμψηφίζεται δηλ. το ποσό με τα δύο τελευταία ενοίκια.

Ωστόσο το σωστό είναι αυτό που γράφει ο sotirisl.

Κατά τ'άλλα, δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς εννοείτε όταν λέτε το συμβόλαιο καλύπτει τον ενοικιαστή και όχι τον ιδιοκτήτη. Εννοείται πως και οι δύο πρέπει να είναι καλυμμένοι. Τι θα κάνει δηλ. ο ιδιοκτήτης όταν ο ενοικιαστής εξαφανιστεί αίφνης ΄χρωστώντας 10 ενοίκια?

Δημοσ.

To συμβολαιο ειναι για να μην ερθη μια ωραια πρωια ο ιδιοκτητης και σου πει: "τον πουλο".

Αμα την κανει ο ενοικιαστης χρωστωντας ενοικια, υπαρχουν αλλες διαδικασιες.

Δημοσ.

Οκ, αλλά δεν είναι πάντα ταλαίπωροι οι μισθωτές και αδίστακτοι καπιτάλες οι εκμισθωτές, έτσι?

Ξέρω πολύ κόσμο που νοικιάζει σπίτια και ταλαιπωρείται από κακοπληρωτές που εξαφανίζονται.

Δημοσ.
To συμβολαιο ειναι για να μην ερθη μια ωραια πρωια ο ιδιοκτητης και σου πει: "τον πουλο".

Αμα την κανει ο ενοικιαστης χρωστωντας ενοικια, υπαρχουν αλλες διαδικασιες.

Γιατι επιμενεις οταν αποδεδειγμενα (οπως σου ειπαν και αλλα μελη) δεν τα γνωριζεις σωστα τα πραγματα; Το συμβολαιο ειναι και για τα δυο συμβαλομενα μερη και περιγραφει τις υποχρεωσεις και τα δικαιωματα τους.&-

Δημοσ.

Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο που αφιερώσατε στο θέμα μου, τα όσα μου είπατε είναι αρκετά χρήσιμα καθώς μου βγάλατε ένα άγχος απο πάνω μου.

Με την ιδιοκτήτρια θα μιλήσω σήμερα το απόγευμα καθώς με τη γυναίκα μου αποφασίσαμε να το κλείσουμε το διαμέρισμα για το καλοκαίρι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...