Προς το περιεχόμενο

Vista kai Creative

fragment_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είναι μια τραγική ιστορία, vista & creative είναι πολύ κακός συνδυασμός όπως έχουν τα πράγματα... προσωπικά δεν περιμένω να βγάλουν driver της προκοπής. Αυτός είναι και ο κύριος λόγος (μαζί με την κάκιστη απόδοση στα παιχνίδια) που δεν έχω μεταβεί στα vista...

Δημοσ.

Η Creative στη σελίδα της και στο forum των χρηστών ανακοινώνει τους λόγους για τους οποίους οι κάρτες ήχου της δεν συνεργάζονται πλήρως με τα Vista. Η μηχανή των Vista είναι τέτοια που δεν επιτρέπει στις κάρτες αυτές να λειτουργήσουν σωστά. Υπόσχεται όμως ότι σε συνεργασία με τη Microsoft θα βρεθεί λύση στο πρόβλημα. Εγώ έχω την X-Fi σε σύστημα 5.1 αλλά λειτουργεί ως 2.1 στα Vista. Aναμένεται λύση, ωστόσο το πότε δε ξέρουμε ακόμα...

Δημοσ.
Ego Exo Pantos Thn Audigy 2 Zs Kai Me Toys Neous Drivers Apo Thn Creative Moy Doylevei Ok Sta Vista Home Premium.

me douleyeis? tin idia exw... oi drivers ine akoma skata, douleyei mono 5.1 sistima xoris dts 6.1 kai anotero, den douleyei oute i psifiaki eksodos kai o ixos sta mp3 ine kakistos piotika

Δημοσ.

Οι εμπειρία μου από Creative:

Soundblaster AWE 64 Gold

Διαφήμιση: 64 φωνές, waveguide τεχνολογία, full duplex, Directsound

Στην πράξη: 32 φωνές hardware, και επιλέον 32 φωνές Waveguide. waveguide, full duplex και directsound δεν λειτουργούσαν ταυτόχρονα, μόνο ένα την φορά. Κοινώς τα on-line παιχνίδια τύπου flight simulator δεν είχαν Full duplex, όπως και το Wavelab κτλ.

Κάρτα γραφικών με το Savage4, κόλλαγε συνέχεια.

Soundblaster live: Βαριοί drivers. Όποιος την έχει ας δει το registry πρίν και μετά την εγκατάσταση. Αν θυμάμαι καλά μετά την εγκατάσταση μεγάλωσε το registry κατά 20-25ΜΒ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...