gogosst Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Υπάρχει τρόπος να ξεκλειδώσω ενα NOKIA N70 που μου το φέραν απο Αγγλία απο την εταιρια 3G??Εχει δοκίμάσει κανείς κατι παρόμοιο??Εχω ακούσει οτι ειναι πολυ δύσκολο να ξεκλειδωθεί οταν ειναι απο το δικτυο 3G UK.
icyman_petros Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Δεν ξερω τι κλειδωμα εχει ουτε καμια εταιρια 3G αλλα με hard format γινεται οπως βγηκε απο το εργοστασιο.Πατώντας στην οθόνη αναμονής *#7370#. Επίσης όταν είναι κλειστό το κινητό, πατάτε «3», «*», «πράσινο πλήκτρο κλήσης» και ταυτόχρονα ανοίγεις το κινητό χωρίς να αφήσεις τα πλήκτρα.Θα γραψει "formatting".Απο τα εργαλεια->μνημη->επιλογες μπορεις να κρατησεις αντιγραφο ασφαλειας στην καρτα μνημης του κινητου πριν το format.Η με το nokia pc suite μπορεις να κρατησεις αντιγραφο ασφαλειας,αντιγραφο επαφων,ημερολογιου,μηνυματων,οτι θες, στον υπολογιστη σου.
gogosst Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 i etairia einai auti http://www.three.co.uk/personal/index.omp Hutchison 3G UK κ αναφέρομαι για ξεκλείδωμα SIM κ το hard format δεν έχει καμία σχέση...
electroasd Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Δεν ξερω εαν ξεκλειδωνει με φορματ. Εμενα που μου ετυχε η ιδια περιπτωση και το πηγαμε στην Νοκια που εχουμε γνωστο μεσα σστην εταιρια , ειπε οτι φερτε μου οποιο κινητο θελετε να ξεκλειδωσουμε εκτος απο σειρα Ν με 3G. Μονο η εταιρια στην Αγγλια μπορει να το κανει.
Opix Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Έχω το ίδιο πρόβλημα αλλά είναι κλειδωμένο από τη vodafon Ισπανίας. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος?
andr3as Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Το κινητό ξεκλειδώνει με αντίστοιχο εξοπλισμό και πρόγραμμα.... Δεν μπορεί να το κάνει οποιοσδήποτε γιατί χρειάζεται να ξεκλειδωθεί με την μέθοδο του Test-point (δηλαδή ανοιγμένη η συσκευή με γειωμένα 3 σημεία για να μπει σε κατάσταση ξεκλειδώματος) και είναι επικίνδυνο μπορεί να νεκρώσει η συσκευή σου...
thira10 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Εχω και εγω ενα παρόμοιο πρόβλημα και δεν ξερω αν και στην περιπτωση μου, δεν μπορει να γινει κατι. Εγω εχω ενα Ν70 και οταν το πήρα ειχα βαλει εναν κωδικό κλειδώματος για το τηλεφωνο, τον οποιο τον ξεχασα και τωρα δεν μπορω να βαλω αλλη καρτα SIM. Μηπως ξερεις καποιος αν μπορω να σπασω τον κωδικο και να το ξεκλειδώσω, ωστε να δέχεται αλλες καρτες SIM;
andr3as Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Εχω και εγω ενα παρόμοιο πρόβλημα και δεν ξερω αν και στην περιπτωση μου, δεν μπορει να γινει κατι. Εγω εχω ενα Ν70 και οταν το πήρα ειχα βαλει εναν κωδικό κλειδώματος για το τηλεφωνο, τον οποιο τον ξεχασα και τωρα δεν μπορω να βαλω αλλη καρτα SIM. Μηπως ξερεις καποιος αν μπορω να σπασω τον κωδικο και να το ξεκλειδώσω, ωστε να δέχεται αλλες καρτες SIM; Αυτό μπορείς να το κάνεις με την μέθοδο του Dead Phone Flashing αλλά θέλεις το Phoenix σπασμένο και λίγη γνώση σ'αυτόν τον τομέα... Τα προγράμμα με λίγο search στο myphone βρίσκεις τα απαραίτητα link....
sintalkas Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Εμένα μου είπαν ότι ξεκλειδώνει αλλά θέλουν 150 ευρώ γιάτι το στέλνουν εξωτερικό σε ειδικό. Φίλε μήπως έχεις το τηλ. του φίλου σου που δουλέυει στη ΝΟΚΙΑ μιας και είναι ένα 6290;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.