MasterX Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Το πρόβλημα το έχω καιρό, τελευταία είναι πιο συχνό... Έχω ISDN 2-3 χρόνια, ADSL 1 χρόνο.. Το Netmod βρίσκεται μακρια από το PC και δεν είναι συνδεμένο με αυτο με USB. Στη μια γραμμή του Netmod είναι συνδεμένο ένα ασύρματο τηλέφωνο και στην άλλη 2 συσκευές τηλεφώνου. Το ασύρματο ρούτερ Wireless router ZyXEL Prestige 660 HW είναι συνδεμενο στο spliter όπως και το Netmod.. Συνήθως απαντάμε στις κλησεις με το ασύρματο τηλέφωνο και κολλάει η άλλη γραμμή με συνέπεια να χτυπάει ασταμάτητα (χωρίς να μας καλεί κάποιος) μέχρι να σηκώσουμε και κάποιο τηλέφωνο της δεύτερης γραμμής. Και συνηθώς αν το σηκώσεις θα διακοπεί η συνομιλία της πρώτης γραμμής.... Νομίζω, παλιότερα είχα πάρει τις βλάβες του ΟΤΕ και μου κοίταξαν την γραμμή, μου είπαν κανα δυο πράγματα, αλλά δεν έγινε τίποτα.. Μήπως πρέπει να βγάλω το Netmod και να το συνδέσω στο PC να του κάνω αναβάθμιση, ή θα γίνει μπάχαλο, οπότε καλύτερα να τους ζητήσω να μου φέρουν ένα νεώτερο???
Password Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 poly apla zhta na sou feroun ena kenourio netmod, se 2 ergasimes to alazoun..
MasterX Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 το 134 καλώ?? Τώρα κάνει και το εξής: μόλις σηκώνεις το ασυρματο κλέινει η γραμμή αμεσως και δεν μπορείς να απαντήσεις..
MasterX Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Πήρα 121, κράτησε τη βλαβη η κοπέλα, στο πολύ γρήγορο λες και ήθελε να με ξεπετάξει, θα το δουν οι τεχνικοι μου έλεγε, έδωσα και το κινητό μου να με παρουν εκει.. γαι να δούμε.....
TechnoState Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 koita..oloi autoi oi foreis einai antikoinwnikoi organismoi....kyrio melima tous einai pws na diwksoun ton kosmo (san tin eforia-d.o.y. px) alla to sigouro einai oti tha se paroun mesa sti mera pisteuw-apo eparxia pantws, dilwsa to prolima mou mesimeri k apogeuma milousa me ton texniko tous...
MasterX Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 ΟΚ, ιδια περίπτωση με μένα... αρκει να μην παρουν 8-9 που δεν θα μπορώ να απαντήσω..
MasterX Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Μολις πήρε τηλέφωνο ένας τεχνικός... Δεν καταφέραμε να βγαλουμε κάποια άκρη.. δοκιμασε να καλέσει ξανα ενώ μιλαγαμε στη μια γραμμή και σήκωσα και τη δευτερη, οπου και μιλάγαμε ταυτόχρονα και στις 2. Βέβαια το πρόβλημα δεν εντοπίζεται εκει, καθώς όταν μιλάμε στη μια γραμμή χτυπάει η άλλη μόνη της. και όχι αυτό που δοκίμασε αυτός.. Τελικά, μου είπε να το αφήσουμε και σήμερα να δούμε αυριο (λες και κάτι θα άλλαζε) και του είπα καλύτερα να αλλάξουμε Netmod με ένα άλλο.. Με ρώτησε "να το δηλώσω βλάβη και να έρθουν οι τεχνικοί αύριο;" και του είπα ναι.. Ελπίζω να μην ζητανε χρήματα σε αυτή τη περίπτωση.. Μένω Αγρίνιο και με κάλεσαν από Πάτρα...
MasterX Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Ηρθαν στις 10 το πρωί και άλλαξαν το Netmod... Αυτό που είχα έγραφε ver. 4 και αυτό που έφεραν ver. 5... Ελπίζω να είμαι οκ...
MasterX Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 επαναφέρω το θέμα, καθώς η κατάσταση δεν διορθώθηκε.. έχεις κανείς να προτείνει κάτι άλλο??
kifinas Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Λες "Στη μια γραμμή του Netmod είναι συνδεμένο ένα ασύρματο τηλέφωνο και στην άλλη το ασύρματο ρούτερ και 2 συσκευές τηλεφώνου". Τι ασύρματο ρούτερ εννοείς;
MasterX Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Μάλλον λάθος τα έγραψα... Στη μια γραμμή του Netmod είναι συνδεμένο ένα ασύρματο τηλέφωνο και στην άλλη 2 συσκευές τηλεφώνου. Το ασύρματο ρούτερ Wireless router ZyXEL Prestige 660 HW είναι συνδεμενο στο spliter όπως και το Netmod..
kifinas Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Μπορεί να φταίει κάποια συσκευή. Δοκίμασε να βγάλεις την μία από τις δύο της δεύτερης πόρτας και δες πως θα πάει.
titikos46 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Πες τους να στο αλλαξουν τωρα εχουν παρα πολλα απο επιστροφη με τις φορητοτητες.Kαλεσες το isdn help desk? ειναι πολυ ενημερωτικο καλεσε το ειναι καποιο τηλεφωνο τους απο 80011 δεν θυμαμαι τα υπολοιπα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.