pg2000gr Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί ξανά σε κάποιο άλλο topic η ερώτηση που θέλω να σας υποβάλω.Με συνχωρήτε αν όντως ισχύει αυτό!!! Λοιπόν η ερώτηση που έχω να κάνω είναι η εξής: Αν και είχα εγκαταστήσει πιστεύω καλά το e-mule και είχε συνδεθεί και με server και είχα ανοίξει και port απο το router και η ταχύτητα ήταν πολύ καλή κατά το download, ποτέ μου όμως όσα και αν κατέβασα δεν μπόρεσα να τα δώ ή να τα ακούσω!!! Χρεισιμοποιώ το k-lite για αναπαραγωγή (μου φαίνεται πολύ καλό και δεν με έχει κρεμάσει ποτέ) και όταν άνοιγα οποιοδήποτε απο τα αρχεία που είχα κατεβάσει μου εμφάνιζε ένα μήνυμα που δεν θυμάμε ακριβός τώρα τη έλεγε αλλα απο αυτό που είχα καταλάβει έλεγε και καλά πως το συγκεκριμένο αρχείο είναι κλειδωμένο.Έχε μήπως συμβεί σε κανέναν απο εσάς το ίδιο;Αν μπορεί κάποιος παρακαλώ να με διαφωτήσει γιατι δεν βγάζω άκρη.Α!!!Το ίδιο και με το shareaza.:evil: Ευχαριστώ!!!
activex Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 malon anaferese sta gnosta license pou exoun merika arxiakia kai sou apotrepoun tin xrisi (an den kanw lathos exoun kati san hmerominia liksis) distixos se autes tis periptosis apla dokimazis allo arxio pou einai "aprostateyto"
kostassid Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 πολλοι τυποι βγαζουν λεφτα απο καποια downloads με τα licences...αυτο που πρεπει να κανεις ειναι να κατεβαζεις αρχεια που δεν το εχουν παρα παρα παρα πολλοι users αλλα λιγοτεροι (πιο φυσιολογικος αριθμος, παραδειγμα αν καποιο album μουσικης το εχουν 40.000 τοτε ειναι υποπτο, κατεβασε το απο καπου που το εχουν 150)
pg2000gr Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Υπάρχει κάποιος τρόπος για να καταλάβω αν αυτά τα αρχειάκια όπως τα αποκαλέσαμε να έχουν κάποιο license;Θα δοκιμάσω βέβαια να κατεβάσω κάτι που να το έχουν λίγοι οπως λέει και ο kostassid αλλά να πώ την αλήθεια είμαι λίγο επιφυλακτικός και για αυτό! Για να καταλάβω κιόλας ρε παιδιά τι συμένει αυτο το license που λέτε;Το μόνο που καταλαβένω είναι πως είναι κρυπτογραφημένα με κάποιον τρόπο αλλα απο την άλλη γιατί βρίσκοντε τόσα πολλά (όπως προείπα κατέβασα πάνω απο 10 και όλα το ίδιο);Τι νόημα έχει κάποιο αρχείο αυτής της μορφής να κυκλοφορεί αφου κανένας δεν μπορει να το δει;Εσάς σας έχει δουλέψει οτι κατεβάσατε ή και κατεβάζετε ακόμη;Αξίζει το e-mule ή έχει ξεπέσει σαν το limewire που πλέον δεν βρίσκεις τίποτα άλλο εκτος απο βλακείες διαφημηστικά;Το shareaza το έχει δοθλέψει κανείς σας;(ξέρω δεν είναι το κατάλληλο topic για την ερώτηση αυτή αλλα απο περιέργεια ρωτάω)!!!Κάποιο manual για το e-mule έχει φτιάξει κανείς; Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις σας!!!
activex Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 kita mia taktiki diaforon site gia na prostatepsoun to yliko tous tha mporouse na einai h eksis. na bazoun diladi lisence sta arxia tous gia na ta kathistisoun "dokimastika" etsi auta exoun hmerominia liksis meso kriptografisis opos sosta katalabes h probalonte mone se sigekrimenous idioktites/xristes.kai an fisika plirosis tin "sindromi sou" tote na pernis to dikeoma na ta blepis ep apiron. tora den kserw ti allous logous mpori na eksipireti auto alla kai mono to parapano paradigma nomizw se kalipti.
yannis27gr Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Τα αρχεία που ζητάνε άδεια είναι αρχεία που έχουν δημιουργηθεί από τον windows media player κι έχουν κατάληξη .wmv. 9 στις 10 φορές είναι πορνό και το σκεπτικό είναι ότι από τη λαχτάρα σου να δεις την "ταινία" θα παρασυρθείς και πληρώσεις. Σου προτείνω να παρατήσεις το Kazaa και να στήσεις το DC++ (για μουσική) και μtorrent (για ταινίες).
activex Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 pes tou bre yannis27gr ti na stisi kai gia ta xxx
pg2000gr Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Το utorent χρεισιμοποιώ ήδη απλά έχω φάει σκάλωμα με το e-mule.Απορώ αν είμαι ο μόνος που δυσκολεύετε να βρεί playable αρχεία.Όσον αφορα το dc++ δεν το έχω εγκαταστήσει στο μηχάνημά μου αν και έχω σε cd.Απ' οτι ξέρω για να λειτουργίσει πρέπει να κάνεις shared αρκετά gb τα οποία λόγω μικρού δίσκου δεν τα έχω.Αν όντως μπορώ και με αυτά τα λίγα να έχω πρόσβαση το dc++ τότε δεν το συζητώ,θα το δοκιμάσω στα σίγουρα.Το kazza εδω και 3 και κάτι χρόνια δεν το χρεισιμοποιώ πάντως Γιάννη! Πληρωφοριακά Γιάννη δεν ηταν wmv τα αρχεία.Τώρα αν ενα ηταν δεν το θυμάμε καλά.Ξέρω όμως πως μου το έλεγε και για avi αλλα και για mpg. Thanks guys!!!
activex Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 sto dc++ yparxoun kai server pou den zitane share dedomena. apla sinithos oso perisotera dinis toso perisotera pernis. kai anaferome stin piotita/posotita tou ekastote server. psaksto kai den tha xasis
pg2000gr Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Σε ευχαριστώ πολύ activex για την πληρωφορία οσον αφορα το dc++.Τώρα για το e-mule αν και δεν καταλαβα τι παίζει ίσως να είναι καλύτερα να το ξεχάσω!Αλλα αυτό που με έχει κάνει να κολλήσω στο να βρώ άκρη με το e-mule είναι οτι απο τα αποτελέσματά του σε search που έχω κάνει είναι πολύ πλούσια!!!!αλλά χωρίς αποτέλεσμα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.