Προς το περιεχόμενο

Δίκτυο και internet σε ένα pc

GRECTORAS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν έχω καμία σχέση με δίκτυα γι αυτό και ζητώ την βοήθειά σας.Στην εταιρεία που εργάζομαι παίζει δίκτυο με καμιά 20άρα pc(wan,lan δεν τα ξέρω αυτά).Η ερώτηση μου είναι πως μπορώ να "βάλω" internet σε ένα pc που πλέον δεν έχει(είχε παλιότερα και το αφεντικό έδωσε εντολή για αφαίρεση).Οι ρυθμίσεις θα γίνουν από το συγκεκριμένο pc ή από το server,και ποιες είναι αυτές;Thanks in advance(και sorry αν έχει ερωτηθεί)

Σύνδεση με χρήση Realtek RTL8139 Family PCI Fast Ethernet NIC.

Δημοσ.

για να κοψουν το νετ μπορει να υπαρχει καποιος λογος, ετσι αν μπεις εσυ ο administrator, να ξερεις, μπορει να δει αν εισαι μεσα η οχι.. εγω θα σου πω δυο τροπους κ μετα εσυ πραττεις..

κοιτα αν εχει proxy server η ετερεια σου, πιθανον να σε εχουν κοψει απο εκει, γιαυτην την περιπτωση υπαρχουν καποια προγραμματακια που παρακαπτουν τον proxy, δ εχω καποιο λινκ τωρα αλλα αμα ψαξεις εδω μεσα θα βρεις σιγουρα.

σε αλλη περιπτωση που δ εχεις net κ τα μηχανηματα μπαινουν μεσω server, τοτε θ πας να βαλεις στις ρυθμισεις του tcp/ip(δεξι κλικ στο My Network Places--> δεξι κλικ στο Local Area Connection-->κ μετα στο tcp/ip), στο default gateway κ στο DNS την ip του server σου, με την προυποθεση να εχεις admin δικαιωματα κ οχι limit..

πιστευω θα εισαι κομπλε με αυτα..

Δημοσ.

αν δεν εχεις προσβαση στον κεντρικο υπολογιστη, τοτε πως θα αποκτησεις ιντερνετ? εννοω τις ρυθμισεις θα τις κανεις στα κρυφα?

anyway... θα πρεπει μεσω των ιδιοτητων του τοπικου δικτυου να "δωσεις" internet στην ΙΡ που αντιστοιχει στον υπολογιστη σου, αλλα μονο μεσω του κεντρικου PC που διαχειριζεται το δικτυο, αλλιως δεν νομιζω να μπορεις με ρυθμισεις μεσα απο το δικο σου

Δημοσ.

Νά στε καλά παίδες.ναι λίγο στα κρυφά θα γίνει μέσω του server(δεν ξέρει την μία του το αφεντικό).έχω πρόσβαση στον κεντρικό υπολογιστή οπότε το προχωράω.thanks a lot

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...