Προς το περιεχόμενο

Pavilion dv6356ea entuposeis????

MixalisX

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε σεις συνδεω το S-Video Και το Audio Out με την τηλεοραση με Scart, κανω τις ρυθμισεις και αντι για κανονικη εικονα, βλεπω οτι παιρνει σημα αλλα δειχνει γκριζα κυματα, οχι καθαρη εικονα...

Εσεις καταφερατε να τον συδεσετε με TV?

• Απαντ. 104
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μπορει το καλωδιο σου να μην υποστηριζει εγχρωμα. Εγω ειχα συνδεσει ενα toshiba me scart στην tv και τα δειχνε ασπρομαυρα. Μετα συνεδεσα και το 6356 με το ιδιο καλωδιο και παλι ασπρομαυρα. Οποτε φταει λογικα το καλωδιο σου..

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδια εγω αυτο που ηθελα να ρωτησω ειναι αν το συγκεκριμενο λαπτοπ εχει ethernet 1gbps.? Βαζω το task manager και στις συνδεσεις μου εμφανιζει μια 1gbps αλλα οταν το ειχα συνδεσει με ενα φιλο μου που εχει τετοιο ethernet συνδεθηκαμε στα 100mbps.

Αν ξερει κανεις να μου λυσει την απορια νανε καλα :D

Επισκέπτης
Δημοσ.

συνδεθικατε στα 100 διοτι ο φορητος του φιλου σου ηταν στα 100

• 9 μήνες μετά...
Δημοσ.

Νεκρανασταση λοιπον...

Το συγκεκριμενο laptop υποστηριζει μεχρι 2 GB RAM. Αυτη τη στιγμη εχω 1GB αλλα ειδικα το startup των vista καθυστερει και πλεον ψηνομαι να του χωσω αλλο ενα, να τα κανω 2GB.

Τι ειδους μνημη παιρνει το συγκεκριμενο; Τα 2GB ειναι οκ φανταζομαι ε;

Δημοσ.
Νεκρανασταση λοιπον...

Το συγκεκριμενο laptop υποστηριζει μεχρι 2 GB RAM. Αυτη τη στιγμη εχω 1GB αλλα ειδικα το startup των vista καθυστερει και πλεον ψηνομαι να του χωσω αλλο ενα, να τα κανω 2GB.

Τι ειδους μνημη παιρνει το συγκεκριμενο; Τα 2GB ειναι οκ φανταζομαι ε;

Αφου παίρνει μέχρι 2 GB προφανώς πάρε 2, άλλωστε από ότι βλέπω από την χρήση του με 2 θα είναι εντάξει. Εγώ όταν το επιτρέψουν τα οικονομικά μου θα πάω σε εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο και θα πάρω 2 Χ 1GB (από το εργοστάσιο έχει 2 Χ 512 ΜΒ).

Δημοσ.

Ρε παιδιά ξέρετε αν αυτό το προγραμματάκι κανεί και για τον δικό μου φορητό εχεί πάνω τον Τ7200 στα 2 ghz.

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Το εχω ακομα το συγκεκριμενο, δουλευει σα σκυλι, μονο με Ubuntu πλεον, βεβαια.

Ερωτηση: Την επεκταση μνημης δεν την εχω κανει ακομα. Και μου ηρθε τωρα να την κανω. Εχει 2x512. Παιρνει μεχρι 2 Γιγα.

Το θεμα ειναι θα βρω μνημη για το συγκεκριμενο λαπτοπ? Και αν ναι, πρεπει να παρω δυο στικ του 1GB ή ενα των 2GB? Φανταζομαι δυο slots εχει διαθεσιμα, δε μπορω δηλαδη στα 2x512 που εχει να βαλω αλλο ενα του ενος GB. Σωστα;

Αυτο ειναι το μηχανημα ακριβως οπως το ειχα παρει.

Δημοσ.

Μνημες so-dimm ddr2 εχουν ολα τα μαγαζια, δεν ειναι και τοσο παλιες.

Οι μνημες δεν ειναι απαραιτητο να ειναι ιδιες σε μεγεθος ή οτιδηποτε αλλο. Απλα να ειναι ddr2, γιατι αλλιως δεν μπαινουν :P.

Φιλος μου με λαπτοπ παρομοιας ηλικιας αντικατεστησε πριν ενα χρονο σχεδον την μια 512 με μια 2GB και το καλοκαιρι την αλλη 512 με αλλη μια 2GB χωρις προβλημα.

Αλλα, λογω περιορισμου του chipset, βλεπει μονο 3GB στο 64αρι λειτουργικο αν και στο bios βλεπει κανονικα 4 (μετα απο το αναγκαιο bios update).

Δημοσ.

Πως καταλαβες οτι ειναι SO DIMM και οχι απλη DDR2?

Δεν ξερω τι εχει ο φιλος σου, αλλα εμενα το site λεει μεχρι 2. Πιστευεις οτι μπορει παραπανω; BIOS UPDATE δεν εχω κανει...

Δημοσ.

DDR2 απλη (dimm) ειναι αυτη και ειναι για desktops κλπ

desktop_module.jpg

και so-dimm ddr2 ειναι αυτη και ειναι για λαπτοπ και ειδικες κατασκευες (πχ συστηματα embedded). Εχει περιπου το μισο πλατος απο την κανονικη.

notebook_module.jpg

So-dimm = small outline dimm

Dimm = dual inline memory module

Ο φιλος μου εκανε του κεφαλιου του και πηρε κατι χωρις να ξερει αν δουλευει στο λαπτοπ του, μην κανεις το ιδιο. Το ανακαλυψε μετα, με το χειροτερο τροπο.

Εσυ μεινε στα 2 να εισαι σιγουρος και παρε 1+1 για να εχεις dual channel.

Δημοσ.

Την φτηνοτερη, μιας και δεν υπαρχει καλυτερη τιμη σε bundle 2*1GB και επειδη η συχνοτητα δεν εχει και τοσο μεγαλη σημασια.

Δημοσ.

Τελευταια ερωτηση και σε ευαχριστω παρα πολυ. Τα pins λεει ειναι 200 σε αυτες που βρηκα στο e-shop. Αλλα υπαρχουν και με 240. Πώς θα καταλαβω τι παιρνει το laptop?

Δημοσ.

Αν καταλαβα καλα απο οσα ειδα στο google, τα σκετα dimms εχουν 240 pins ενω τα so-dimms εχουν 200 τα ddr2 και 204 τα ddr3, οποτε δεν υπαρχει λογος ανησυχιας.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...