anthony_88 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 To Norton Που εχει προεγκατεστημενο να το κρατησω ή να βαλω Active Virus shield??
anthony_88 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Einai free to nod?? An nai dose link!! (To avs den trexei sta vista akoma)
alex_n80 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 του εχω βαλει το avg i/s και ειναι μια χαρα!πολυ ram ομως τρωει το μηχανημα ετσι?. και τιποτα να μην κανεις 40-50% παιζει! λεω να περασω ultimate αλλα φοβαμαι μην σερνεται.εχετε παρατηρηση αν ακουγεται ενας θορυβος στα δεξια του πληκ/γιου σαν να σφυριζει κατι?? (οχι drive) κατι ακομα την καταραμενη τη μπαταρια την βγαζεται οταν ειναι στο ρευμα?
spagi Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 να ρωτησω και εγω κατι μολις σημερα το πηρα το μηχανημα και ειναι προς το παρον πολυ κομπλε καθως εγκαθηστουσα τα διαφορα στην αρχη ειδα πως το λαμπακι του wireless(εκει που ειναι ο διακοπτης του wireless) ηταν μπλε και αν θυμαμαι καλα η εβαλα τον διακοπτη απο την αλλη ή πατησα μια επιλογη που ειχε κατω δεξια για να το απενεργοποιησω να μην τρωω ακτινοβολια(και καλα). Ομως τωρα δεν ξερω πως να το ξανααναψω που θελω. Μετακινω τον διακοπτη και στις δυο θεσεις αλλα το λαμπακι παραμενει πορτοκαλ.Επισης εχω ψαξει πινακα ελεγχου κτλ και δεν μπορω να βρω κατι ωστε να το αναψω. Μηπως ξερει καποιος κατι παραπανω...
arkas2004 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 να ρωτησω και εγω κατιμολις σημερα το πηρα το μηχανημα και ειναι προς το παρον πολυ κομπλε καθως εγκαθηστουσα τα διαφορα στην αρχη ειδα πως το λαμπακι του wireless(εκει που ειναι ο διακοπτης του wireless) ηταν μπλε και αν θυμαμαι καλα η εβαλα τον διακοπτη απο την αλλη ή πατησα μια επιλογη που ειχε κατω δεξια για να το απενεργοποιησω να μην τρωω ακτινοβολια(και καλα). Ομως τωρα δεν ξερω πως να το ξανααναψω που θελω. Μετακινω τον διακοπτη και στις δυο θεσεις αλλα το λαμπακι παραμενει πορτοκαλ.Επισης εχω ψαξει πινακα ελεγχου κτλ και δεν μπορω να βρω κατι ωστε να το αναψω. Μηπως ξερει καποιος κατι παραπανω... den exi tipota.an koitaksis kato deksia kani kanonika tin energopoiisi apla to lampaki tha fainete portokali.otan tha ton ksanakanis restart tha gini mple
spagi Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 eftiakse telika to provlima me to wirelless ala xreiastike na apegatastiso tous drivers tou wireless kai na ksanampoune alios den elege na energopiithi. Kati alo pou ithela na rotiso ine an exete dokimasei na kanete defrag. Ego prospatho oloena na kano defrag kai parolo pou den exo egatastisi tpt sto laptop eimai idi 2.5 ores kai akoma sinexizei na kanei defrag. Den ksero ti mlkia exei paixtei, pados o diskos den fenete na ine anenergos ala doulevei. Ine to proto mou laptop kai den ksero posi ora kanoune oi 2.5"arides na kanoune defrag apla se sxesi me enan 3.5" se kanoniko pc me ta idia dedomena exei kanei para poli ora...
arkas2004 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 eftiakse telika to provlima me to wirelless ala xreiastike na apegatastiso tous drivers tou wireless kai na ksanampoune alios den elege na energopiithi.Kati alo pou ithela na rotiso ine an exete dokimasei na kanete defrag. Ego prospatho oloena na kano defrag kai parolo pou den exo egatastisi tpt sto laptop eimai idi 2.5 ores kai akoma sinexizei na kanei defrag. Den ksero ti mlkia exei paixtei, pados o diskos den fenete na ine anenergos ala doulevei. Ine to proto mou laptop kai den ksero posi ora kanoune oi 2.5"arides na kanoune defrag apla se sxesi me enan 3.5" se kanoniko pc me ta idia dedomena exei kanei para poli ora... kantou kana restart more!den exi provlima.exo pathi anosia sta laptop.kai egw ta fovamoun stin arxi alla no problem pleon...
anthony_88 Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Paidia pos mporo να σταματησει να βγαινει αυτο το μηνυμα με τη δηλωση προϊοντος στην HP??
koumos Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Φιλε μου ακομα ουτε εγω καταφερα να βρω πως θα το σταματησω.. Αν βρεις κανενα κολπο πες το και σε μας.
STATHOP Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 Μπορεί κάποιος που το έχει να μας περιγράψει αναλυτικά πόσο θορυβώδες είναι ? 1.Όταν δουλεύει ο ανεμιστήρας. 2.Όταν δεν δουλεύει. 3.Όταν τεθεί σε απαιτητική για το CPU δουλειά.
alex_n80 Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 τελικα οι ανησυχια που ειχα για το σφυριγμα που ακουγεται απο την δεξια μερια του πληκτρολογιου επιβεβαιωθηκε!!!εφαγα το κοσμο στα forum και βρηκα οτι ειναι προβλημα σε ολη τη σειρα 6000 dual core!!! εχω ξενερωσει αφανταστα και μου τη σπαει εσεις δεν ακουτε τιποτα ? οποιος ενδιαφερεται ας διαβασει τα παρακατω .. h**p://forum.notebookreview.com/showthread.php?t=85477
A7X. Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Συγνώμη επειδή θέλω και εγώ αυτό το laptop το παρατηρήσατε και άλλοι αυτο το πρόβλημα? ποσο πρόβλημα είναι? ακούγετε πολύ? μία ακόμη ερώτηση, alex_n80 οταν λές τρώει πολύ ραμ εννοείς το AVG η γενικά το laptop χρησιμοποιεί πολύ?
A7X. Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Alex αν πας στο θέμα στισ παρακάτω σελίδες λέει πως λύνετε
HexStatic Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 To laptop einai mia xara. Einai teleiws athoribo, compact kataskeuh, kalo quality,Ligo to plastiko plaisio gurw apo to keyboard einai moufa alla se genikes grames einai polly kalo. Emena pantos oute thoribous kanei oute tipota tetio.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.