lefi Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Απ'οτι κατάλαβα (όπως το υποψιαζόμουν...), οι χθεσινές τιμές δεν ήταν οι πραγματικές, απλά είχε γίνει κάποιο λάθος από τους υπεύθυνους του site του Πλαισίου. Παρ'ολ'αυτά, εγώ που παράγγειλα με τις χθεσινές τιμές, θα πληρώσω την χθεσινή τιμή! Εκτός και αν με κοροιδεύουν από το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών, οπότε και θα τους τον γυρίσω πίσω... Και εγώ αυτό κατάλαβα τώρα διάβασα το topic από την τελευταία απάντηση και φρίκαρα που έχασα την προσφορά.Τώρα σε τι τιμή θα στο δώσουν αυτό θα το δείξει η ιστορία πάντος πιστεύω ότι δεν θα διακινδυνεύσει το Πλαίσιο να ρεζιλευτεί και να στο δώσει άλλη τιμή από την συμφωνηθήσα.
giannis_13 Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Τον HP Pavilion dv6356ea με 776?. Τουλάχιστον τόσο λέω...!
arkas2004 Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 pantos kai simera tis times katevasmenes tis exi to site
lefi Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 pantos kai simera tis times katevasmenes tis exi to site Βρε insomniaκιδές τώρα μόλις είδα στην ιστοσελίδα και το έχει 999 ? στο κατάστημα και 949 ? στο ίνερνετ, τι γίνεται με της τιμές κοίταξες καλά arkas2004 γίνεται να μας δουλεύει έτσι το πλαίσιο; Edit: Μήπως η τιμή είναι χωρίς φ.π.α.;
21century Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Οχι οι τιμες ιεναι μαζι με την ΦαΠΑ και το γραφει ξεκαθαρα...
MixalisX Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 lathos egine re paidia, balane gia timi polhshs tin timh xwris to fpa, aman me tromaxate molis shmera to peira!!!!
alex_n80 Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 ρε παιδια ειναι λογικο να αφηνουμε το pc σε αναμονη οπως λεει η hp και να μην τον κλεινουμε ακομα και οταν δεν θα τον ανοιξουμε για μερες?μου φαινεται παραλογο να μην τον κλεινουμε.και κατι αλλο τη μπαταρια την αφαιρητε οταν ειναι στο ρευμα?
anthony_88 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Πολυ δημοφιλες τεινει να γινει το συγκεκριμενο μοντελο... Το πηρα και εγω με την επιδοτηση τη φοιτητικη και το περιμενω μαλλον την Τεταρτη... Ζηταει οταν το ανοιγεις να φτιαξεις ενα recovery disk για τα Windows?
alex_n80 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 εκανε backup για restore στο σκληρο αλλα δεν μου ζητησε να κανει και σε dvd πορεις ομως να το κανεις αργοτερα απο το menu
MixalisX Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 paidia, molis prosexa oti to sugekrimeno montelo afairethike apo to site kai tou e-shop kai tou plaisiou! Ti paizei? Problimatikh seira h mipos teleiwsan ta apothemata? Opos kai nanai perimeno ton diko mou na antikatastathei apo to e-shop entos ebdomadas. Elpizw na min einai tipota apo ta 2 kai meinw m@#@s....
koumos Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Ypothetw oti teleiwsan ta apothemata giati to sigkekrimeno modelo einai poli kalo...
dim's Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Όπως ίσως γνωρίζετε, υπάρχουν και πολλά( άλλα ηλ.καταστήματα. Ο ίδιος υπολογιστής υπάρχει κι αλλού και μάλιστα πιο φθηνά (δες Skroutz.gr). Το θέμα είναι αν το συγκεκριμένο μηχάνημα στέκει στον ανταγωνισμό κι αξίζει τα χρήματά του. Επειδή κι εγώ ενδιαφέρομαι, είναι μία (1) από τις επιλογές μου, θα ήθελα περισσότερες εμπειρίες και εντυπώσεις για αυτόν.
lefi Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Κι όμως: http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=69975842&product=951285
anthony_88 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Μολις το ανοιξα και μου κανει αυτοματα partition για recovery!!! Θα φτιαξω μετα και ενα DVD να ειμαι σιγουρος...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.