Προς το περιεχόμενο

Pavilion dv6356ea entuposeis????

MixalisX

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον να σου πω την αληθεια δεν ρισκαρω να του βαλω τα XP γιατι δεν ξερω αν θα ειναι συμβατοι ολοι οι Drivers. Αλλα με τα Vista παντως τρεχει μια χαρα.Μερικα προγραμματα εχουν προβληματα οπως Alcohol το οποιο πηγα να το βαλω και εγινε λιγο χαμος και αναγκαστηκα να κανω system restore. Αλλα στο αμεσο μελλον πιστευω οτι θα λυθουν τα προβληματα συμβατοτητας.

• Απαντ. 104
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

λοιπον φιλοι εχω αποφασισει να αγορασω αυτο το laptop και θα το παραγγειλω τη δευτερα!! εχω ακουσει πολυ καλα λογια και το ψαχνω πολυ καιρο,ελπιζω να μας βγαλει ασπροπροσωπους η επιλογη μας.δεν εχω δουλεψει vista και αν γνωριζεται θα ηθελα την εμπειρια σας για συμβατοτητα photoshop,,dvd fab,nero,powerdvd !

Δημοσ.

το πήρα αποφάση, παιδια το παραγκελνω κατευθίαν την τετάρτη που ανοίγουν τα μαγαζιά.

Ερώτηση.... Δεν έχω πιστοτική και θα το πάρω με αντικαταβολή. Το e-shop στο φέρνει με 924 ευρά με αντικαταβολή. Το πλάισιο το δίνει 999 ευρά ή 924 ευρά με αγορά μέσω ίντερνετ.

Τι θα πεί αγορά μεσω ίντερνετ? Αν το πάρω δηλαδή με αντικαταβολή απο το πλαίσιο θα δώσω 999 ή 924 ευρά?

Δημοσ.

999 θα σου κοστίσει αν πας από κάποιο κατάστημα Πλαίσιο και το πάρεις. Αν το παραγγείλεις μέσω internet με αντικαταβολή θα σου έρθει με Ελτα πόρτα-πόρτα στα 924.

Δημοσ.

σιγουρα ερχεται με ελτα? ενας ξαδερφος μου ειχε παραγγειλει ενα dvd rec και μου ειπε οτι του το εφερε σπιτι ενας υπαλληλος του πλαισιου και κατι ακομα εαν γνωριζει καποιος οταν αγορασεις απο καταστημα πλαισιο παιρνεις δωρο τσαντα μεταφορας μεσω internet ισχυει κατι τετοιο??

Δημοσ.

MixalisX, elpizw na mhn to exeis parei akoma... Apo simera exoun allaksei oles oi times sto Plaisio kai to 6356 to exei tora prosfora' sta 776? (!!!!!) gia agora meso Internet, apistefto!!!

Enw an di8eteis akoma 1000? sou protivw to 6388, polu anotero, pou to exei apo simera 1004? (panta mesw Internet) enw kanonika kanei 1299?!!!

Egw mallon 8a ktipisw to 6388 aBrio...

Satfan

Δημοσ.

alex_n80 to eides kai esu, apistefto dev eivai???

MixalisX skepsou kala'... an exeis 1000? pare to 6388, h diafora' me to 6356 eivai (apo singkrisei Plaisio):

- Processor T5600 anti T5300 !

- 2GB RAM anti 1GB !!!

- To 6388 exei kai web Kamera 1.3 Mpixels!

- To 6388 exei kai Bluetooth!

Kamia skesei, egw paw gia 6388 aBrio.

Eiste sigouroi oti agores meso Internet borw' na plirosw me antikataBoli'?

Satfan

Δημοσ.

ναι φιλε μου εχω τρελαθει δεν ξερω τι να παρω!!776 ευρω ειναι μπομπα αλλα μπριζωνομαι και για αυτον που λες παντως 6356 ειναι ΤΟ value 4money!!!(μενουν και λεφτα για N95!!!)

Δημοσ.

Kala, exw trella8ei kai egw, oi prosfores on-line einai ontos prosfores (mekri kai -400 Euro) alla allazoun apo mia mera sthn alli, exthes eixe alla kai simera exoun eksafanistei...

To dv6388 to eixe ex8es 1004 Euro kai simera palu 1195, to Toshiba a100-011 to eixe ex8es 973 Euro kai simera palu 1159...

Exw apofasizei, 8a parw to dv6397ae kai apla perimeno kamia super-prosfora'... (afth thn stignh to exei 1399 Euro).

Satfan

H plaka eivai oti an psakneis me to Skroutz.gr akoma ta dixnei ola me x8esines times...

Satfan

Δημοσ.

Απ'οτι κατάλαβα (όπως το υποψιαζόμουν...), οι χθεσινές τιμές δεν ήταν οι πραγματικές, απλά είχε γίνει κάποιο λάθος από τους υπεύθυνους του site του Πλαισίου. Παρ'ολ'αυτά, εγώ που παράγγειλα με τις χθεσινές τιμές, θα πληρώσω την χθεσινή τιμή! Εκτός και αν με κοροιδεύουν από το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών, οπότε και θα τους τον γυρίσω πίσω...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...