Προς το περιεχόμενο

Περίεργο Πρόβλημα

mystery

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα.

Τις τελευταίες ημέρες αντιμετωπίζω ένα πολύ περίεργο πρόβλημα και χρειάζομαι βοήθεια.

Με το που ανοίγω τον υπολογιστή και φτάνω στο login τα πάντα ξεθωριάζουν. Ότι εμφανίζεται στην οθόνη είναι σας να έχει μπεί στο πλυντήριο.

Η κάρτα γραφικών είναι οκ και η οθόνη είναι οκ. Τα τσέκαρα σε άλλον υπολογιστή.

Ψάχνοντας ανακάλυψα ότι το πρόβλημα μάλλον προέρχεται από ένα update της Microsoft που ακούει στο όνομα SoftwareDistributor v.2.

Ξέρει κανείς κάποια λύση ή πάμε πάλι για format.

Σημείωση (και μη βαράτε) τα win είναι original.

Δημοσ.

Μηπως αν εκανες μια επαναφορα συστηματος πριν το uptade δοκιμασες??

και βεβαια οταν κανεις επαναφορα δεν θα σου ξανακατεβασει αυτο το uptade.

Δημοσ.

ayto pou eipe o xarhs23 lew ki egw...afou pisteyeis oti ftaiei ayto

i sbise to apo opu fainetai i kane ena restore se point prin to update gia na deis an ontos ftaiei ayto..

Δημοσ.

Δοκίμασα την επαναφορά και δούλεψε για 1 ημέρα μόνο. Μετά πάλι τα ίδια. Έκανα τελικά format, δούλεψε καλά για λίγες ημέρες και πάλι τα ίδια. Δεν είναι θέμα hardware μια και φρόντισα να έχω έτοιμο δίσκο με καθαρή εγκατάσταση. Μόλις μου έκανε το πρόβλημα έκανα boot από τον άλλο δίσκο και όλα δούλεψαν καλά. Επίσης κάθε update της Ms το κοίταζα να δω τι είναι και δεν βρήκα κάτι περίεργο.

Μήπως πρέπει να κάνω εξωρκισμό?

Δημοσ.

εξηγησε τι εννοεις σαν ναχει μπει στο πλυντηριο...εχουν μικρυνει ολα η εχουν ξεβαψει ολα(δεν πιστευω να σταζουν νερα ε??:) ) ?......πριν μου εξηγησεις παντως το μυαλο μου πηγαινει σε οδηγους οθονης/καρτας γραφικων/ρυθμισεις εμφανισης στα windows

Δημοσ.

Όλα είναι ελεγμένα και αλλαγμένα (drivers, ρυθμίσεις, θερμοκρασίες κλπ).

Η εμφάνιση είναι όπως περίπου σε safe mode αλλά με πολύ χάλια χρώματα πχ αν πατήσεις κάποιο εικονίδιο, μετά δεν μπορείς ούτε να το διακρίνεις.

Πιστεύω ότι είναι κάποιο update της MS.

Ψάχνω αν υπάρχει κάποιος που έχει αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα.

Δημοσ.
Κανένα scanάρισμα με αντιβιωτικό-antispyware έκανες ??

Epitrope απο τη στιγμη που το παληκαρι εκανε format και να ειχε ακομα κανενα ιό/spyware θα τα ειχε ξεπατωσει...

Τι καρτα γραφικων εχεις mystery? Το υπολοιπο συστημα?

Όλα είναι ελεγμένα και αλλαγμένα (drivers, ρυθμίσεις, θερμοκρασίες κλπ).

Τασεις τροφοδοτικου κοιταξαμε?Παρατραβηγμενο βεβαια, αλλα λεω μηπως και σου αργοπεθαινει...

Δημοσ.
Δοκίμασα την επαναφορά και δούλεψε για 1 ημέρα μόνο. Μετά πάλι τα ίδια. Έκανα τελικά format, δούλεψε καλά για λίγες ημέρες και πάλι τα ίδια.

Έκανες restore αλλά έτσι όπως το βλέπω εγώ μετά από μία μέρα ξανακατέβασε το update και το έκανε install μόνο του.

Μήπως έχεις το Automatic Updates στο τελείως Automatic?

Δημοσ.

Η κάρτα γραφικών είνα ATI 1900GT, CPU INTEL 6400, MB ASUS P5B, RAM OCZ, HDD WD SATA II.

Τα update τα έχω ρυθμίσει να με ρωτάει τι θέλω να εγκατασταθεί και τι όχι.

Ξαναέκανα format και τώρα θα πάμε βήβα βήμα.

Το περίεργο είναι ότι δεν έχω αλλάξει κάτι στα προγράμματα που χρησιμοποιώ. Ότι είχα έχω.

Δημοσ.

Αυτό που περιγράφεις το είχα συναντήσει ακριβώς το ίδιο. To πρόβλημα τότε ήταν λίγη σκόνη που είχε μπει μέσα στην apg. Δεν τον κοιτάς και αυτό?

Γιατί αφού ξανακάνει format και ξαναγίνετε, κάτι άλλο φταίει... Ή η οθόνη έχει λαλήσει, η κάτι άλλο...

Αλλά όπως σου είπε και giankyr μήπως ξανακατέβηκε αυτό το update?

Δημοσ.

δε bootαρεις και από ένα linux livecd να δεις τι παίζει με τα χρώματα; τουλάχιστον να αποκλείσεις το σφάλμα software...

επίσης παίζει το σενάριο η κάρτα γραφικών να στέλνει σήμα το οποίο δεν μπορεί να απεικονίσει σωστά η συγκεκριμένη οθόνη, γι'αυτό μπορεί να σου παίζουν κανονικά στα άλλα pc που τα δοκίμασες. Δοκίμασε να αλλάξεις και τα display settings, τα hz κλπ κλπ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...