petermer Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Mπoρείς να επικοινωνήσεις μ'αυτό το φίλο για να μάθεις πληροφορίες;
mitsakos13 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 δε παίρνεις ένα τηλεφωνάκι πάλι να μας πει πως το έκανε? περίεργο πάντως.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Απλα για του λόγου το αληθές... Μετά από αυτή την φράση, κανονικά ακολουθεί η απόδειξη των λεγομένων..
poscaman Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 κοιτα να δεις.το τι σπουδαζει δεν συνεπαγεται το τι ξερει.η μανα μου εχει σπουδασει μουσικος αλλα επειδη απο μερακι ασχολειται χρονια με την ιατρικη αυτη τη στιγμη την παρακαλανε φιλοι της γιατροι να παει για μεταπτυχιακο... (ασχετο) ακομα και να ισχυει αυτο που ειπες (το οποιο ΓΝΩΡΙΖΩ πολυ καλα οτι μπορει να συμβαινει-τι διαολο ολοι ξερουμε πανω κατω το πως δουλευουν αυτα τα μαραφετια) το να πεις στο φιλο σου οτι ξερεις ενα παιδι απ'το ινσομνια εχει προβλημα και εντοπισε τον ταδε αριθμο,τρεχα γυρευε που λενε και στο χωριο μου.... εκει ακριβως κολλαγε και η ατακα:"μην ψαρωνετε ρεεεεεε"
Japan Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Έχετε την εντύπωση πως οι εταιρείες κινητής δεν ξέρουν σε ποια κεραία είναι συνδεδεμένοι οι συνδρομητές της. Στην Αγγλία υπάρχει και υπηρεσία εντοπισμού κινητών και καλά για τα παιδιά, όπου οι γονείς παίρνουν συνδρομή και μετά από κάποια διαδικασία (με SMS νομίζω) ο γονιός ανά πάσα στιγμή μπορεί να δει που βρίσκεται το κινητό του παιδιού του. Μία από αυτές τις υπηρεσίες (δεν είμαι σίγουρη για το πως λειτουργει) είναι και η http://www.followus.co.uk/ αλλά θυμάμαι πως υπάρχουν κι άλλες, υπάρχει αντίστοιχο thread.
ItsToasted Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Akoma kai stin ellada ama kaleseis to 112 pou einai o arithmos ektaktis anagis ginete automata entopismos. To elege se ena apo ta polla xartia tou simvoleou tis vodafone nomizw. I trigonodenthimame pos legete einai poli apli kai automati. Akoma kai to kinito exei kapou mesa ton kodiko tis perioxis pou eisai auti tin stigmi kathos allazei kerees. An thimame kala o evagelatos to eixe diksei me hackarismeno firmware nomizw kai estelne sms me auta ta stixeia kathe fora pou allaze i perioxi.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.