Προς το περιεχόμενο

Προγραμμα Που Να Αναγνωριζει Ολα Τα Ηχεια?

antreaslam

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

όπως αναφέρω και στον τίτλο , ψάχνω ένα πρόγραμμα που να μπορεί να αναγνωρίσει όλα τα ηχεία που είναι συνδεδεμένα στον υπολογιστή.

δεν ξέρω γιατί,αλλά δεν τα αναγνωρίζει από μόνος του.

ξεκινάω να σας λέω...

η κάρτα μου είναι onboard, λοιπές λεπτομέρειες δεν ξέρω,αλλά αν χρειαστει θα ψάξω να μάθω.

τα ηχεία που είναι συνδεδεμένα,και θέλω να παίζουν όλα μαζί,είναι τα εξής:

2 ηχεία που έχει η tft οθόνη

2 ηχεία που έχιε η τηλεόραή μου (εννοείται ότι υπάρχει το καλώδιο ήδη)

1 woofer κ 2 ηχειάκια,logitech

1 ηχείο που "συνοδεύει" και ως πομπός το ασύρματο mouse k keyboard.

ως τώρα,παίζει μόνο το τελευταιο(!!)!!!!!!!

προσπάθησα από control panel->sounds and audio devices->advanced, να κάνω κάτι,έβαλα διάφορες ρυθμίσεις,αλλά δεν κατάφερα τίποτα εκεί. any ideas?

Δημοσ.

h onboard karta sou exei ena programataki manager mazi sto cd tis. einai sxedon adinato na min exei epilogi gia na dilosis ta hxia sou san 5.1 h 6.1 klp klp...psaksto ligo me auto .

Δημοσ.

Εκτός απ' αυτό που λέει ο activex να κοιτάξεις να τσεκάρεις την επιλογή που λέει ήχος 3D γιατί δεν φτάνει μόνο να δηλώσεις ηχεία 5.1 ή 6.1 κλπ. Την έχω πατήσει και εγώ είχα δηλώσει ηχεία 7.1 αλλά έπαιζαν μόνο τα δύο και αφού έκανα το τσεκάρισμα που προανέφερα δούλεψαν όλα. Τώρα δεν ξέρω αν η δικά σου κάρτα (onboard) έχει αυτές τις επιλογές για 3D εννοώ.

Δημοσ.

αυτό δεν το ξέρω ούτε εγώ,για το 3d κ την μητρική μου,θα το ψάξω. το ζήτημα είναι πως θα δηλώσω το κάθε ηχείο , (side,κλπ,όπως τέλος πάντων τα λέει),και τι πρέπει να δηλώσω(κ που) στο sounds and audio devices.

Δημοσ.

to programa tis mitrikis gia tin karta hxou tha sou kani mia proepiskopisi tin diataksi twn hxion. apo ekei kai pera me to katalilo kalimprarisma kai tis antistixes epiloges 5.1 h 6.1 (alithia ti exeis esi?) tha kataferis na ta rithmisis.theorw bebea oti exeis kani tis sostes sindesmologies me tin karta hxou sou kai ta hxia antistixa.

Δημοσ.

activex, πρέπει να σου πω,ότι δε μπορώ να καταλάβω, αν πχ,τα ηχεία της τηλεόρασης πρέπει να τα συνδέσω στο Χ βύσμα,και να τα ορίσω ως πλαινά ή όχι,και ούτω καθεξής....

τώρα,μόλις γυρίσω σπίτι,θα το προσπαθήσω,και αν καταφέρω τίποτα,θα ενημερώσω!!!!

Δημοσ.
activex, πρέπει να σου πω,ότι δε μπορώ να καταλάβω, αν πχ,τα ηχεία της τηλεόρασης πρέπει να τα συνδέσω στο Χ βύσμα,και να τα ορίσω ως πλαινά ή όχι,και ούτω καθεξής....

τώρα,μόλις γυρίσω σπίτι,θα το προσπαθήσω,και αν καταφέρω τίποτα,θα ενημερώσω!!!!

Νομίζω ότι ο ορισμός πλαϊνών μπροστινών πίσω ηχείων γίνεται από την κάρτα αυτόματα το θέμα είναι σε τι εξόδους θα βάλεις τα βύσματα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...