Προς το περιεχόμενο

vivodi 2 μήνες καθυστέρηση και συνεχίζει!

pankou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στις 20 Φεβρουαρίου έκανα αίτηση στη vivodi για το telephonet 1024 και ακόμη περιμένω την σύνδεση! Επικοινώνησα με την εξυπηρέτηση πελατών και προσπάθησαν να το δικαιολογήσουν λέγοντας ότι καθυστέρησε η αίτηση να φτάσει στα κεντρικά... Μετά από δύο μέρες από την μέρα που έκανα την αίτηση με πήραν τηλέφωνο από τα κεντρικά της vivodi και με ενημέρωσαν ότι η αίτηση μου έχει προχορήσει και σε 30 εργάσιμές από την μέρα που έκανα την αίτηση θα γίνει η σύνδεση...

Δημοσ.
Στις 20 Φεβρουαρίου έκανα αίτηση στη vivodi για το telephonet 1024 και ακόμη περιμένω την σύνδεση! Επικοινώνησα με την εξυπηρέτηση πελατών και προσπάθησαν να το δικαιολογήσουν λέγοντας ότι καθυστέρησε η αίτηση να φτάσει στα κεντρικά... Μετά από δύο μέρες από την μέρα που έκανα την αίτηση με πήραν τηλέφωνο από τα κεντρικά της vivodi και με ενημέρωσαν ότι η αίτηση μου έχει προχορήσει και σε 30 εργάσιμές από την μέρα που έκανα την αίτηση θα γίνει η σύνδεση...

Aκριβώς το ίδιο πρόβλημα έχουν και 2 φίλοι μου, έκαναν αίτηση στη Vivodi & μετά τίποτα, περιμένουν από τέλη Ιανουαρίου!!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

και συνεχίζει... πηγαίνει ασταμάτητη προς το τρίμηνο.

Μπορεί και να μην πίασει το τρίμηνο γιατι σκέφτομαι να ακυρώσω την αίτηση μου... Πιστεύω να γίνεται εύκολα.

Δημοσ.

κ τι θα κερδισεις?

θα πας σε αλλη εταιρια ν ακανεις αιτηση κ ξεκινας απο την αρχη να μετρας μηνες:P

Δημοσ.

ενας φιλος περιμενε για internet απο το Δεκεμβριο μεχρι που πηρε Απριλιος και Πηγε στο πλαισιο και του εδωσαν πισω τα χρηματα...

Δημοσ.

Το καλό είναι ότι μέχρι τώρα δεν έχω πληρώσει τίποτα, απλά περιμένω.

Ξέρει κανείς τι γίνεται με τη vivodi σε περίπτωση αλλαγής σπιτιού. Σκέφτομαι του επόμενους μήνες να μετακομίσω, εννοείται σε περιοχή που καλύπτεται απο το δίκτυο της vivodi, αν τελικά με συνδέσουν. Η μεταφορά γραμμής είναι τόσο εύκολη υπόθεση όσο στον ΟΤΕ. έχει τύχει σε κανένα;

Δημοσ.

φορητοτητα ονομαζεται...εφοσον εχεις ηδη τηλ στο οτε μπορεις να κρατησεις το νουμερο κ να το μεταφερεις σε οποια εταιρια πας φτανει να ειναι μεσα στο νομο του τηλ. υποθετω θα περιμενεις παλι αναμονη

Δημοσ.
φορητοτητα ονομαζεται...εφοσον εχεις ηδη τηλ στο οτε μπορεις να κρατησεις το νουμερο κ να το μεταφερεις σε οποια εταιρια πας φτανει να ειναι μεσα στο νομο του τηλ. υποθετω θα περιμενεις παλι αναμονη

Τι γίνεται στην περίπτωση μετακόμισης κατοικίας ρώτησα. Αν η vivodi μπορεί να μεταφέρει τη γραμμη το ίδιο έυκολα όπως ο ΟΤΕ στο καινούριο σπίτι διαμονής.

Δημοσ.

Υπάρχει κάποιο σημείο που να έχει ενημέρωση για το πότε θα ενεργοποιηθεί η υπηρεσία? Σε dslcube αναφέρομαι, δεν βρήκα κάτι στη σελίδα

Δημοσ.

Τελικά εμένα έγινε η ενεργοποίηση σε δυο εβδομάδες περίπου. Ο ΟΤΕ τώρα τελευταία πάντως τις ενεργοποιεί όπως πρέπει. Και μια αίτηση forthnet που έκανα πρόσφατα όταν έφτασε στο ΟΤΕ σε τρεις μέρες είχα σύνδεση

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...