Προς το περιεχόμενο

νέα isdn σύνδεση!που είναι το netmod ΟΕΟ?

sculper

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας,

πριν λίγες μέρες έβαλε έκανε ένας φίλος αίτηση μετατροπής από pstn σε isdn.

πήγα σπίτι του να δω το netmod και να του κάνω μια αναβάθμιση, αλλά στην θέση του είδα ένα κουτι 2 φορές το μέγεθος του netmod, που είναι της siemens.....

τι έγινε.......???

δεν δίνουν πλέον netmod????

αυτό δεν το βλέπω να είναι και modem......

περιμένω πληροφορίες σχετικά....

Δημοσ.

Εδώ και πολύ καιρό έχει ανακοινωθεί ότι σταματάει η διάθεση του netmod. Την θέση του παίρνει αυτό το τερματικό της siemens που όπως είπες δεν έχει μοντεμ. Δίνει 2 θύρες S0 και 2 ΑΒ. Όποιος έχει συμβόλαιο συντήρησης θα του δίνουν και ένα isdn modem. Εννοείται πως σε πολλές περιπτώσεις θα βάζουν το γνωστό netmod λόγω μεγάλων αποθεμάτων.

Δημοσ.

φίλτρο; τι φίλτρο; όπως στην Dsl? η Isdn δεν έχει τέτοια κόλπα απ' όσο είμαι σε θέση να γνωρίζω. υποθέτω ότι η συσκευή κάνει τον διαχωρισμό των δύο καναλιών κι εσυ χρησιμοποιείς το ένα για να συνδεθείς.

Δημοσ.

ναι φίλτρο για το dsl

φίλτρο; τι φίλτρο; όπως στην Dsl? η Isdn δεν έχει τέτοια κόλπα απ' όσο είμαι σε θέση να γνωρίζω. υποθέτω ότι η συσκευή κάνει τον διαχωρισμό των δύο καναλιών κι εσυ χρησιμοποιείς το ένα για να συνδεθείς.
Δημοσ.

Κάποια μοντέλα του Santis έχουν ενσωματωμένο splitter. Δεν ξέρω αν το μοντέλο που φέρνει ο ΟΤΕ έχει αυτή την δυνατότητα. Αν δεν έχει διεπαφή "ADSL" τότε θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις splitter όπως με το netmod.

Δημοσ.

Ρε παιδιά, να κάνω μια ερώτηση; Από την αρχή το thread ήταν για σύνδεση DSL modem πάνω στο Siemens. Και αν ναι, από που το καταλάβατε; Γιατί εγώ από την αρχή κατάλαβα για ISDN modem...:-(:(

Δημοσ.

Γιατί θες 2 γραμμές, για να έχεις φαξ με msn, γιατί έχεις τηλεφωνικό κέντρο isdn. Γενικά στο σπίτι δεν χρειάζεται πια, αλλά στις επιχειρήσεις είναι ακόμα απαραίτητο.

Δημοσ.
ποιος ο λογος να βαζεις isdn πια?

εφοσον με dsl λειτουργει το τηλ?

Για να εχεις δυο "φωνητικες" γραμμες.:-D :-D :-D

Γενικά στο σπίτι δεν χρειάζεται πια,

Μην το λες...Για ρωτα κι εμενα με 3 θηλυκα σπιτι....:evil: :evil: :evil:

Δημοσ.

τώρα πια ο οτε δίνει μόνο αυτές τις σιεμενς μόνο και μόνο για να έχεις δυο γραμμές ......στο πάλαι ποτέ μοντεμ,και οχι να μπαίνεις ιντερνετ .

Δημοσ.

Το ISDN είναι πιο οικονομικό για όσους δεν έχουν ADSL και μπαίνουν λίγη ώρα στο ίντερνετ.

Ιδιαίτερα σε προβληματικές περιοχές που ένα αναλογικό μόντεμ συνδέεται τα 28.800 σε PSTN, το ίδιο μόντεμ συνδέεται στα 52.000 συνδεδεμένο στο Netmod ή στο Siemens.

Η διαφορά στο πάγιο δεν είναι μεγάλη,ιδιαίτερα αν υπολογίσει κάποιος και την αναγνώριση κλήσης η οποία χρεώνεται στο PSTN.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...