koprodogis Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 κριμα να μην ειναι το καταστημα σαλονικα κριμα ας ελπισουμε να ανοιξει και δω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bandit4 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 η 42" που εχουν τα multirama στα 699? διαφημιζεται σαν full hd αλλα καπου επανω λεει hd ready 1080p + οτι δεν εχει το κιτρινο σηματακι επανω του full hd. επισης αν καποιος προτιθεται να παει αυριο πρωι για να προλαβει τις προσφορες του Saturn ας μου κανει ενα πμ(με κινητο) επειγοντως για να "συνεννοηθουμε"... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aiantas Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 www.saturn.com.gr αλλα δεν την ανοιγει τωρα.Παντως η καλυτερη προσφορα νομιζω ειναι η sony 40v4000 με 580? Sony 40v4000 http://www.hdtvtest.co.uk/news/sony-kdl40v4000-review-20080822127.htm Αστεράκι λέμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakos18 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 κριμα να μην ειναι το καταστημα σαλονικακριμα ας ελπισουμε να ανοιξει και δω Amen! 10 χαρακτήρες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trojan21 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 το plaiso μουνγκα μετα την προσφορα ps3 apo to saturn....εβγαλε απο τα προιοντα τοθ το πσ3 δεν πουλαει πια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pitsi Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Ξαναρώτησε κάποιος παραπάνω, αυτό είναι όλο το φυλλάδιο ή υπάρχουν και αλλες σελίδες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_dinos Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Εγω θα παω σιγουρα για το ασυρματο siemens στα 15ευρω!! Αν μου αρεσει απο κοντα, θα παρω και την Sony 40v4000! Στο e-shop την εχει 1079euros http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.160388 Την siemens L22w-13 (22αρα οθονη για pc) στα 129 ευρω πως την βλεπετε? Ισως ειναι καλυτερα δωσω αλλα 56-60 ευρω και να παρω μια Samsung που ειναι σιγουρα καλη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g_kor06 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Το "Altecaki" με τα 99? πως το βλέπετε ??? Αν μπορει ας postarei κάποιος τα τεχνικά χαρακτηριστικά του μιας και δεν φαινονται καλά στο φυλλάδιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frou-frou Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Βγάλτε όλοι λεφτά και ψωνίστε. Όσοι προλαβαίνετε. Οι τιμές αυτές μπορεί να ισχύουν για 1-2-3 μέρες το πολύ ποιός ξέρει. Έτσι γίνεται ακόμα και από ελληνικά καταστήματα σε εγκαίνια. Saturn σου ερχόμαστε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chris_ma Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Τι 1,2,3 μέρες και τι απογεύματα ;;; Αυτές οι τιμές λογικά θα είναι μέχρις εξαντλήσεως αποθεμάτων και με τέτοιες τιμές τα περισσότερα μέχρι μεσημέρι τα βλέπω. Θυμάμαι όταν είχα παέι εδώ στα εγκαίνια κάτι MEGA Κωτσόβολος ή Σαραφίδης ή κάτι και έχει 50- 100 άτομα ουρά για ταμείο. Αν θέλει κάποιες να τσιμπήσει 299 laptop ή 40' LCD καλά θα κάνει να είναι εκεί πριν τις 10. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koprodogis Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 τι λετε ρε παιδια τι μερες, θα εχουν εκει απο 20 τεμαχια απο το καθε προιον. Κραχτες ειναι δεν ειναι κανονικες τιμες. Οταν ειχε ανοιξει ενα mega kotsovolos στη θεσσαλονικη ειχε εκει 30 προιοντα απο 100 τεμαχια περιπου για κραχτες.Εγω τοτε ειχα παρει ασυρματο σετακι ποντικι -πληκτρολογιο logitech 15 ευρω. 9 ειχε ανοιξει το πρωι και στις 11 δεν ειχε μεινει τπτ. Οσοι θελετε να παρετε καλυτερα πηγαιντε στο ανοιγμα Χα χα chris_ma τα ιδια ειπαμε, κοτσοβολς στην ευκαρπια ηταν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakos18 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Βγάλτε όλοι λεφτά και ψωνίστε. Όσοι προλαβαίνετε. Οι τιμές αυτές μπορεί να ισχύουν για 1-2-3 μέρες το πολύ ποιός ξέρει. Έτσι γίνεται ακόμα και από ελληνικά καταστήματα σε εγκαίνια. Saturn σου ερχόμαστε. Πιστεύω πως οι καλές προσφορές θα φύγουν από αύριο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Danny7 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 μεχρι 21 του μηνα οι προσφορες!!!καλα θα παω με τον πατερα μου την τηλεοραση και ενα φτηνο λαπτοπ τα εχω τσιμπισει σιγουρα!xD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
louben Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 γιατι κατι μου λεει οτι απο αυριο θα γεμισει το τοπικ μ εσιχτιριδια ατομων που δεν βρηκαν τιποτα κτλ. ΠΑντως εχει πεσει πολυ κραχτο-μανια.(multirama-electroworld-saturn). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christos.p25 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 μήπως έχει κανείς το μοντέλο της Sony που έχει προσφορά το Saturn να μας πει αν λέει τίποτα;. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.