Προς το περιεχόμενο

_ Προσφορές Καταστημάτων _

madsc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Στα εγκαίνια του Saturn την Πέμπτη, Sony ps3 300?

Φαντάζομαι θα είναι το μοντέλο με τον 40άρη σκληρό και όχι το καινούργθιο με τον 80άρη...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κυκλοφόρησε φυλλάδιο, δυστυχώς δε γνωρίζω ποια είναι.

προσωπικά πάντως (επειδή κ εγώ πιστεύω οτι θα είναι κάποιο απ'τις παλιές εκδόσεις)

θα περιμένω για την καινούργια έκδοση τα x-mas που θα πέσει λίγο η τιμή του

ή έστω θα το δίνουν με καμιά καλή προσφορά.

Πάντως και απ'το saturn δεν παύει να είναι καλή προσφορά για όσους

θέλουν την παλιά έκδοση..!

προσπάθησα να πάρω στο Electroworld και σε όλα μα όλα τα τηλέφωνα [210-2891000 , 801-11-22888 & 801-11-42-600] παίρνω την ίδια απάντηση "Ο Αριθμός που καλείτε δεν αντιστοιχεί σε συνδρομητή"

θα έχουν ξεσκιστεί να πουλάνε... χα χα χα

Άσε που αν βάλεις το τηλέφωνο στο /www.whitepages.gr σου βγάζει ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ Π ΑΕΒΕ

Η electroworld είναι ο Κωτσόβολος. Έχουν ακριβώς τα ίδια προιόντα και τις ίδιες τιμές. Μπορείτε να το απαιτήσετε αν δείτε διαφορές και θα δεχτούν.

Η Saturn είναι η Media Markt απλά διαφέρουν στο στήσιμο του μαγαζιού. Από τιμές δεν ξέρω πόσο διαφέρουν.

προσπάθησα να πάρω στο Electroworld και σε όλα μα όλα τα τηλέφωνα [210-2891000 , 801-11-22888 & 801-11-42-600] παίρνω την ίδια απάντηση "Ο Αριθμός που καλείτε δεν αντιστοιχεί σε συνδρομητή"

Άσε που αν βάλεις το τηλέφωνο στο /www.whitepages.gr σου βγάζει ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ Π ΑΕΒΕ

Μπα,ανοργανωσιά τους δέρνει,απλά και καθαρά.Ελληνικοπρεπέστατα.Δεν είχαν κόσμο,ούτε γινόταν το έλα-να-δεις.

Ξαναπήγα εκεί για να αλλάξω κάτι στοιχεία στο τιμολόγιο των laptops που είχα αγοράσει το πρωί,μιας και την ώρα που πληκτρολογούσε η ταμίας,τη βάλανε με το ζόρι να διακόψει την πληκτρολόγηση για να κάνει μέσω μικροφώνου κάποια ανακοίνωση.Δυό φορές.Τα λαμόγια,την είχανε φορτώσει με TSR,τη στιγμή που διαπραγματεύεται φορολογικά στοιχεία online!

Το θέμα είναι, θα στη στείλουν ή θα πέσει άκυρο;; Γιατί την πήγαν 195 λίγη ώρα μετά.

Ήρθε η μια μητρική, η 2η παραγγελεία με τη μητρική και mousepad για τον κολλητό μου, αλλά όχι η δική μου!

Έστειλα mail, να δω τί θα μου πούνε...

Αυτό μου είπε και ο πωλητής στον Άλιμο πάνω-κάτω.

Ότι δηλαδή όσα κομμάτια είχαν (και είχαν πολλά) έφυγαν με τηλεφνική παραγγελία, μόλις ανέβηκε η διαφήμιση στο site.

Δεν νομίζω ότι έχει να κάνει με εσωτερική μοιρασιά (εννοείται ότι πήραν και τα υπαλληλάκια), αλλά πιθανώς να υπήρχε ενημέρωση σε γνωστούς και φίλους για την ημερομηνία παραλαβής τους...

To ίδιο μου είπε και ο πωλητής στην Στουρνάρη.

Όσα κομμάτια είχαν, έφυγαν μέσα σε μία-μιάμιση ώρα περίπου :(

στις 14+00 στο ηλεκτρο ικεα Θεσσαλονικη ειχε τουλ 4 τμχ στην προβολη...

Απο διαφημιση της SATURN :

Laptop :

Hp Invent 530

Intel Core 2 DUO t5200 (1,6 GH, 2 MB L2 Cache, 533 MHz FSB)

μνημη 1024 ΜΒ

120 GB SATA

DVD +- RW DL,

Οθονη 15,4(1280 χ 800),

Καρτα Οθηνης Intel 950 εως και 125 ΜΒ (shared)

modem 56k

καρτα δικτυου 10/100,

ασυρματη δικτυωση 802.11 a/b/g

2x USB 2.0

S-Video

θυρα VGA

Windows @ Vista

Τιμη 299:-):-D:mad::lol:

Για πειτε, καπου θα υπαρχει κατι που να βρωμαει....

Αλλιως, πρωι πρωι θα παω να το παρω (εαν προλαβω):-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...