Προς το περιεχόμενο

_ Προσφορές Καταστημάτων _

madsc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο να μείνω στην Καβάλα μέχρι της 6 που ανοίγουν τα καταστήματα να το τσεκάρω.

• Απαντ. 5,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Είναι για 4 καταστήματα της αθηνας,mall-αγια παρασκευή-στουρναρη-άλιμος αν δεν κανω λάθος...

Κάνεις δεν κάνεις, μου έδωσες αυτή την μικρή αφορμή για να μην μείνω... ευχαριστώ :-)

Δημοσ.
Είναι για 4 καταστήματα της αθηνας,mall-αγια παρασκευή-στουρναρη-άλιμος αν δεν κανω λάθος...

Θα πεταχτώ σε μισή ώρα στον Άλιμο και θα σας ενημερώσω αν υπάρχει τίποτα εκεί ακόμα, αν και χλωμό το κόβω με τέτοια τιμή.

Είναι σχεδόν μισή τιμή από το φθηνότερο στο skroutz.gr.

Δημοσ.
Αν κανεις μπορεί να τσιμπήσει και κανένα παραπάνω εγώ του δίνω 50 ευρώ για τον κόπο του.

Και εγώ το ίδιο!!!!

Δημοσ.

κατι εχω ακουσει οτι μεθαυριο στο saturn στα εγκαινια θα εχει το PS3 299 με game. Για τσεκαρετε το καποιος κοντινος και πειτε τιποτα γιατι πεφτει λιγο μακρια για να παμε....

Δημοσ.
Θα πεταχτώ σε μισή ώρα στον Άλιμο και θα σας ενημερώσω αν υπάρχει τίποτα εκεί ακόμα, αν και χλωμό το κόβω με τέτοια τιμή.

Είναι σχεδόν μισή τιμή από το φθηνότερο στο skroutz.gr.

Δεν έμεινε τίποτα :cry:

Εγιναν ανάρπαστα !!!

Πολύ καλή προσφορά πάντως...

Δεν μας έχει συνηθίσει το Multirama σε τέτοια...

Δημοσ.

Φαντάζομαι θα αναφέρεσαι στο μοντέλο της LG με την 12 οθόνη ...

Δεν ξέρω κατα πόσο είναι αξιόπιστα τα LG σαν laptop..

Δημοσ.

Δηλαδή για να αρπάζουμε τέτοιες ευκαιρίες, πρέπει είτε να έχουμε γνωστό που να δουλεύει στο κατάστημα ή να είμαστε τόσο κωλόφαρδοι ώστε να περνάμε απ'εξω την ημέρα της προσφοράς με ένα μάτσο λεφτά στο χέρι ή μια πιστωτική... :-(

Edit: Ή να κοιτάμε τις πρωινές εφημερίδες :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...